René Barendse

Ongeacht de uitspraak verwacht Barendse niet dat de politie binnenkort opnieuw zijn tuin binnenvalt. De Naaldwijker, die tegenwoordig lezingen geeft over de heilzame werking van cannabis en zich heeft omgeschoold tot regressie- en reïncarnatietherapeut, volhardt in zijn thuisteelt.
Zaterdag 10 maart staat er weer een lezing medicinale cannabis gepland door René Barendse. Cannabis is zeer breed inzetbaar tegen allerlei aandoeningen en ziekten. Het wordt een vrij algemene lezing voor vooral beginnende patiënten maar met zijn achtergrond als regressie- en reïncarnatietherapeut is hij zich ook bewust wat cannabis (ook met psychoactieve THC) wilt bewerkstelligen mentaal, emotioneel en spiritueel.

Nog geen besluit genomen voor de kleine thuiskweker? De meest belangrijkste taak voor jullie in deze materie!! Bedrijven redden zich wel in dit compleet misplaatste systeem, maar de burger/patiënt?
2017 was een woelig jaar voor René Barendse uit het Westland. Z'n wietplanten werden geruimd en zijn naam te grabbel gegooid. Nu vragen kwekers zijn advies...

Lezing voor patiënten die medicinale cannabis gebruiken of willen gaan gebruiken voor hun aandoening, ziekte of betere gezondheid. Steeds meer mensen worden weer wakker in het feit hoe heilzaam cannabis kan zijn voor de mens. Dit is maar goed ook want cannabis is zeer breed inzetbaar tegen allerlei aandoeningen en ziekten.

De herfst Equinox Lichtactivatie ❥ Zondag 20 september  Lea van der Eem


Incarnatiepijn in lichtwerkers
 
❥ Zondag 4 oktober  Pamela channelt Jeshua


Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom
 
❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland