Pim Smit

Gids Lamané is een trouwe metgezel in het stapsgewijs realiseren van de Nieuwe Aarde. Zij woont op een andere versie van de Aarde. Een versie die vanuit ons lineair tijdsperspectief 700 jaar in de toekomst ligt. Op die versie van de Aarde wordt het hartgedragen bewustzijn al volop geleefd. En juist daarom kunnen we veel inspiratie én informatie halen uit de energie van Lamané en haar helpers.

Steeds meer mensen worden zich bewust van het feit dat er op hoog niveau vieze spelletjes worden gespeeld. Gelukkig zijn er ook steeds meer mensen die de diepgang in zichzelf voelen om van binnenuit te creëren. Mensen die begrijpen dat we allemaal een bepaalde beweging aan het maken zijn. Namelijk de beweging van slachtoffer naar schepper. En juist dát besef is nodig om tot werkelijke verandering te komen.

Vaak is het zo dat als je ergens kracht uit put, dat je er al een bepaalde energie in hebt gestoken die anders 'verloren' zou gaan. En als je de kracht uit een afwijzing nodig hebt, heb je waarschijnlijk gehechtheid gehad op de in eerste instantie gewenste of verwachte uitkomst. Openheid naar jezelf is een behulpzame tool hierin. Durf jezelf te zien, inclusief alle gehechtheid die er mogelijk is. Sta open voor de kracht van het hart die altijd in jou aanwezig is.

Een wond zorgt vaak voor angst. Want de mens wilt (herhaling van) pijn voorkomen. Erg dienstbaar ook. Als je over de Serengetti loopt en je been wordt er afgebeten door een leeuw, is het misschien slimmer om de volgende keer een jeep in te stappen :) Het vrouwelijke wil ook vrij zijn. In al haar kracht, sensualiteit en verbinding. En ergens zit daar nog angst. Angst voor de onderdrukking van het mannelijke. Ratio boven voelen. Gaan boven zijn. Zo is het lang geweest en vaak nog steeds. Het...

Samen is het sleutelwoord om fijne dingen te bereiken. Samen is de kracht van onze maatschappij. We hebben ons sterk gedifferentieerd en dáárdoor kunnen we zo veel. Ik zal waarschijnlijk nooit mijn eigen been opereren. Ik zal waarschijnlijk ook nooit een flatgebouw ontwerpen of bouwen. Als ik mijn been breek en ik moet geopereerd worden dan heb ik hulp nodig. Dan doe ik een beroep op teamwork en de kwaliteiten van een ander. Zo is het ook omgekeerd. Mensen maken gebruik van mijn talenten of...


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland