My Happy Soul

Eigenlijk zijn jullie allemaal eenzame zielen Je wordt alleen geboren en je gaat alleen De tijd er tussenin kan, voor velen van jullie Eveneens een eenzaam iets zijn Alle lessen die je ziel tijdens dit leven moet leren Doorsta je alleen. Als individueel proces Jouw spirituele zielsontwikkeling verloopt solo In wezen zijn we dus, in beschouwing genomen Allemaal diep van binnen moederziel alleen De kern is een uniciteit op zich zelf Een op zich zelf staand iets Los van je aardse aanpassing De...

Je hart openen om de liefde om je heen te verspreiden, dat is makkelijker gezegd dan in de praktijk gedaan. Open je hart en strooien maar. Natuurlijk werkt dit zo niet. Het begint bij de basis. Zelfliefde. Houden van jezelf. Met als doel jouw bezeerde en geraakte hart, jouw levensmotor, (weer) ontvankelijk te maken -zeg maar gerust open te stellen- voor liefde. Liefde voor jezelf. Als krachtbron.

We zijn allemaal een goddelijk wezen. Goddelijk zal je denken? Daar hoef je niet meteen van weg te lopen als je dit woord hoort. Goddelijk, the divine self, wil niets anders zeggen dat jij vanuit de energetische bron van Licht en Liefde bent ontsproten. Jij als energetische ziel die in de aardse stof is gezet. Jouw ziel is bij de geboorte, en ver daarvoor ook al, voorzien van een enorme krachtbron van Licht en Liefde. Je bent het energetische Licht. Je bent de energetische Liefde. Je innerlijke...

Ben, geloof en zie! Leef, weet en zaai! Zaai jouw unieke zijn, als ziel zijnde In de wereld Laat anderen de Liefde ervaren Die jij in jouw ziel meedraagt Sluit je niet langer meer af!

Tijd om diep adem te halen en een stap opzij te zetten. Je hebt het afgelopen jaar zo hard gewerkt. Je kunt niet zoveel aan anderen geven om jezelf de hele tijd te vergeten! Wees je bewust van je eigen behoeften. Het zal je evolutie, je vooruitgang beperken en je ervan weerhouden om het grotere doel van het leven te leven. De energetische balans van je ziel. Dat je je ziel leeft, wees zo stabiel als je ooit zou kunnen zijn, en doe je goddelijke ding.

Je hebt altijd voor anderen gezorgd. Je hebt jezelf altijd verwaarloosd Nu is het tijd voor jou, kind! Om te schijnen, te roemen, te zijn ZIJN!!! Om je eigen authentieke jij te zijn Met dat stralende innerlijke kind van jou Je bent nooit te oud, het is nooit te laat Om opnieuw te beginnen. En jij doet het!!! Overgave! OVERGAVE op je pad! Geef je over aan het leven! En vooral overgave aan Liefde Diepe, diepe ziel LIEFDE!!!

Je mag anderen in Liefde omarmen Want jullie zijn allemaal gelijken in de stof gezien Waarom zou je je gelijke niet met Liefde omringen? Liefde verbroedert en verzustert! Als jullie dat weten waarom veroordelen Jullie elkander toch zoveel? Geef elkaar de ruimte! Accepteer elkander in Liefde! Waarom zou je degene met wie Je een energetisch connectie hebt Op zielenniveau niet omarmen In Liefde tegemoet treden en Universeel niet kunnen liefhebben?

Velen van jullie bekritiseren de universele theorie van reïncarnatie doch wij kunnen zeggen dat dit een gewoon universeel gegeven is. Velen van jullie hebben dusdanig veel levens gehad, doorleeft en zijn zo vaak in de stof gezet (herhaaldelijke keren) dat wij spreken van ‘oude zielen’. Dit zijn zielen die een zodanig zielengeheugen bezitten dat ze een zielenwijsheid bezitten waar een enorme kennis en overlevering van zielenfeiten en zielenervaringen ‘in ligt’.

Leef deze authenticiteit en wen je capaciteiten, je natuurlijke (Goddelijke) giften en talenten aan voor de mensheid. In Liefde en uit Liefde. Verbind jezelf met anderen, vanuit Liefde. Van ziel tot ziel! Leef de Liefde die op je pad komt!

Wat wil je bijdragen in Liefde, voor de Liefde En met Liefde voor jezelf? Wat is de Liefde die je bijdraagt aan de wereld? Of volg je alleen je ego en Hetgeen je beperkt houdt in zijn grenzen?

Meer weergeven