Missty

Oneerlijkheid hoeft niet gepaard te gaan met keiharde leugens. Niet jezelf durven zijn, je anders voordoen, vallen ook onder oneerlijkheid. Misschien ben je oneerlijk door niet alle eigenschappen van jezelf onder ogen te zien. Oneerlijkheid van jezelf afwijzen kan ook de obstakel zijn.
Het is juist door je AANDACHT op de ongewenste zaken dat ze bij je blijven. En het is je AANDACHT op wat gewenst is, waardoor het bij je blijft.

Je ‘moet’ niks! Dat weten we allemaal. En toch gebruiken we vaak ongemerkt het woord. Als iemand tegen je zegt.. ‘je moet dit of dat’ komt je innerlijke vaak in verweer. Je voelt je gecommandeerd.. beperkt.. klein.. onderdrukt.. Je hoort het dus niet graag van anderen. Waarom dan wel van onszelf? Waarom zouden we het van onszelf dan wel accepteren? We hebben het nooit gemerkt omdat we niet beter wisten. Als je het een tijdje niet meer gebruikt, zal je het verschil wel merken.
Angst is het ‘beste instrument’ dat men verzonnen heeft om controle over ons te houden. Angst is een 3D product dat gecreëerd werd in 3D en van lage trilling is. Eigenlijk een ‘geprogrammeerde’ illusie. Angst is een product van het op ego gebaseerd denken. Het ego kan zelf geen (nieuwe) dingen bedenken. Het kan alleen uitgaan van dingen die het kent. Uit eerdere eigen ervaringen, uit telepathische overdracht van ouders, uit verhalen van anderen en uit de brainwash middelen zoals film...

Men praat over.. “Tegenwoordig komen veel waarheden aan het licht”. Is dat wel zo? Eigenlijk niet. Wat gebeurt er? Oude overtuigingen waaraan we collectief eeuwenlang vast hebben gehouden hebben we op die manier in stand gehouden. Omdat we collectief overtuigt waren daarvan en het op die manier onze waarheid hebben gemaakt. Nu we in de gaten krijgen dat er ook ‘iets anders (een ander overtuiging)’ kan zijn dan die oude overtuigingen.. gaan we dat ‘iets anders’ creëren. Naar ons toe halen...
Zolang we in de ontkenning blijven.. en daarmee niet onze verantwoording nemen.. verandert er niets. Zolang ‘wijzen’ we iemand anders aan als ‘schuldige’ en geven daarmee onze macht(energieën) weg. En zolang kan ook het ‘oud zeer’ niet oplossen en blijft het ons tekens geven dat het er nog is.

Vóór je incarnatie hier op aarde heb je aangegeven, als ziel, wat je wilde ervaren. Daarvoor waren andere zielen nodig die jou dat konden geven wat je nodig had voor je ervaring. Het was een complex ‘plan’ dat opgesteld werd samen met andere zielen. De andere zielen ‘offerden’ zich op om jou die ervaring te kunnen geven. ‘Opofferen’ omdat soms een ziel erg ‘laag’ ging daarvoor.
Zoals vaker gezegd dient ‘oud zeer’ losgelaten te worden om te kunnen groeien en ascenderen. Omdat de tijd zich daarvoor nu aandient komt veel oud zeer naar boven bij velen. Het zijn blokkades voor je groei en gezondheid. Hoe kunnen we dit oplossen..

De herfst Equinox Lichtactivatie ❥ Zondag 20 september  Lea van der Eem


Incarnatiepijn in lichtwerkers
 
❥ Zondag 4 oktober  Pamela channelt Jeshua


Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom
 
❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland