Mike Verest

Met wortelkanaalbehandeling behandelde tanden kunnen schadelijke micro-organismen bevatten, waarvan de giftige afvalproducten grote gevolgen hebben voor de gezondheid en kunnen bijdragen aan vele soorten chronische ziekten.

Door de overheid gefaciliteerde medicijnen eisen maar liefst 700.000 doden per jaar. Het ironische is dat diezelfde overheid het publiek wijs maakt dat het ons beschermt, door iedereen die alternatieven medicijnen aanbiedt te demoniseren en af te doen als kwakzalvers. Wat er bij veel mensen niet in gaat, is dat medicijnen je niet beter maken, ze camoufleren de symptomen van de werkelijke ziekte...

Zonlicht veroorzaakt huidkanker. Dat is iets wat we maar al te vaak te horen krijgen. Ik zou wel gek zijn om te zeggen dat het niet zo is. Maar wat als precies het tegenovergestelde waar is? Dat zonlicht huidkanker voorkomt en dat zonlicht preventief werkt voor meerdere vormen van kanker. Door jaren van campagne en voorlichting zullen veel mensen je voor gek verklaren bij het uiten van deze beweringen. Maar wat is nu waarheid? Tijd om de feiten op een rij te zetten.

Doe je ook mee met de gratis Lente Detox Challenge van 5 t/m 12 mei? Stap voor stap op een effectieve manier je lichaam reinigen van zware metalen en andere gifstoffen. Detoxstrategieën die je je hele leven kan blijven toepassen om de kwaliteit van leven drastisch te verhogen. Je verbetert je immuunsysteem en ervaart meer rust en helderheid. Door een detox komt lichaam en geest weer in balans, erg welkom in tijden van ascensie.

De volgende artsen waren niet tevreden te stellen met halve waarheden, propaganda en leugens. Vanuit eigen kennis en ervaring hebben ze intensief onderzoek gedaan naar de (bij)werkingen van vaccinaties.

Wat een wijsheid en ervaring heeft arts in ruste Hans Moolenburgh (92) in zich. Zijn missie: mensen helpen zichzelf beter te maken. Arts sinds 1952. Regulier én alternatief onderzoekt hij op hun verdiensten, maar altijd vaart hij zijn eigen koers. Praktisch en helder verwoord. ‘Ik streef ernaar de omstandigheden zo te maken, dat de eigen genezing van mijn patiënten op gang komt. Dat vind ik schitterend!’ Lees zijn zeer verhelderend interview over ziekten, vaccinaties, kanker etc.

Doe mee met de gratis Detox Challenge. We starten samen op zaterdag 6 januari. Er is geen betere manier om 2018 te beginnen!

Tijdens de Health Seminar van David Wolfe heb ik de kans gekregen om zijn wijze woorden en inzichten tot me te nemen. Van supervoeding en superkruiden tot de levenskracht van de mens. Een ongelofelijk inspirerende dag. Vol met energie en nieuwe inzichten vervolg ik mijn reis, bewust en gezond. Ik heb een kort verslag geschreven waarbij ik niet al te veel in ga op de details. Toch nieuwsgierig? Ga zelf op onderzoek uit, dat is echt de beste manier!

Heel wat mensen om ons heen lijden aan depressies, manisch-depressiviteit, psychoses, noem het maar op. De meeste mensen denken bij geestesaandoeningen meteen aan een psychiater die pillen voorschrijft om de symptomen van de ziekte te bestrijden. Toch kun je in plaats van het slikken van pillen ook kiezen voor een begeleide zoektocht naar diepere oorzaken. Hier draait het om in het sjamanisme.

Alsjeblieft, praat niet met mij over 'puur bewustzijn’ of ‘het verblijven in de absolute staat van ZIJN’. Ik wil de warmte voelen die je uitstraalt vanuit je hart. Vertel me dan ook niet hoe ontwaakt je bent en hoe vrij je bent van je ego, ik wil je leren kennen onder de woorden die je uitspreekt. Het mooie mens die worstelt om het licht te omarmen, voor alle slimme woorden en spirituele concepten.

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland