Martha Krul

De afgelopen dagen is alles aangeleverd wat nodig is voor de werkzaamheden. Alles staat klaar. Die fase is nu voorbij. De mouwen zijn opgestroopt, de handschoenen aangetrokken en het daadwerkelijke werk is gestart. Het duister wordt met wortel en al eruit getrokken. De verlichting wordt verbeterd en verder aangebracht. De optimale sfeer om er te leven wordt gecreëerd. Zo is het misschien wat begrijpelijker wat er allemaal in het universum aan de gang is.

Nu is de cirkel van karma beëindigd. En daar moeten wij behoorlijk bewust mee leren omgaan. Alle facetten hebben letterlijk hun eigen leven geleefd en ons daarbij voorzien van de bijbehorende kennis. Nu met deze transformatie zijn wij niet bezig met ons mensenleven, nee wij gaan nu bezig met ons zieleleven.

De hemel op aarde is gekomen. Jij mag daar op jouw manier, op jouw eigen wijze, deel van uit maken. Doordat velen dan die energie oppakken krijg je het effect van de 100-apen theorie en gaat het licht alleen maar sneller in de ontwikkeling. Dan zal de energie nog sneller stijgen. Het is een prachtige wisselwerking. JIJ bent een heel belangrijk rader in dat geheel. De schakel in de ketting. JOUW inzet is van onschatbare waarde. Daarom ben JIJ op dit moment op aarde. Om het mee te maken en om...

De 5e dimensie is van gemak. Het is stromen en laten stromen. Juist niet zo je best doen. Dat heb je lang genoeg gedaan. Voor wie zou jij je nog willen bewijzen. Ja, misschien voor jezelf. Maar dan doe je het net in tegengestelde richting. JIJ zal toch inmiddels ook wel begrijpen dat je sterk bent. Nogmaals: anders was je op dit moment niet NU op aarde. Dus laat dat eindeloze strijden los. Laat het gaan. Ga eens de andere kant op kijken. Zie je daar het licht, dat je op je rug aan het...

Voel je het ook? De golf in nu echt in aantocht. Deze energie is er voor iedereen. Niet alleen voor de mensen die bewust met dit proces bezig zijn. Nee deze energie komt over de hele aarde. Het is onderdeel van de transformatie van de aarde en al het leven op die bijzondere planeet aarde.

De afgescheidenheid van ons als mensen is veranderd. Wij functioneren niet meer als afgescheiden mensen. Ieder voor zich. Dat geeft verandering in ons gevoelsleven. Dat knaagt aan ons veiligheidsgevoel. Nee wij geven onze eigenheid niet op. Wij zijn juist een bijzonder onderdeel in het grote orkest dat alleen een mooi stuk kan spelen wanneer ieder zijn EIGEN partij speelt.

Soms valt die mooie transformatie niet echt mee. Het is heftig in de energie. Ik hoef jullie niets te vertellen. De meerderheid voelt het en kan eigenlijk die onrust niet helemaal plaatsen. Het gaat de ene dag heel goed en dan bam de volgende dag ben je voor je gevoel weer bij af. Maar dat is het natuurlijk niet.Je bent volop in je transformatie bezig. Je kan als rups niet meteen voluit vliegen. Je kan als een baby die ook langzaam moet leren lopen. Je kan het wel willen, maar het werkt niet...

De trilling van de nieuwe energie is heel hoog. Je moet het je voorstellen als een hele hoge toon. Die kan bijna zeer doen aan je oren. Wij kunnen alles wat heel hoog is veel beter aan. Het is allemaal binnen ons bereik gekomen. Sta je nog met een been in de 3e dimensie, als is het maar af en toe. Dan kan je die hoge trilling veel moeilijker aan. Je moet nu dus echt die 3e dimensie gaan loslaten, wil je goed kunnen functioneren in de 5e dimensie.

De energie waarin wij nu zitten is een overgang energie. Een energie die komt vanuit de ene periode en die ons laat doorstromen naar de volgende periode. Te gelijke tijd speelt er veel onrust op de zon. Wij hebben te maken met een sterke fotonen energie. Die geeft onrust, onzekerheid, angsten etc. Wanneer je zo naar beneden stroomt in die vrije val van de nieuwe energie, kom je in dat onrustige gebied van die neervallende energie terecht.

Deze visualisatie kan je helpen je energie trilling te verhogen.

Meer weergeven