Martha Krul

Wil ik de pijn die mij aangedaan is en die ik dagelijks voel, nu nog langer mijn leven laten beheersen? Heb ik er niet genoeg onder geleden? Ben ik niet lang genoeg verdrietig geweest? En toch ga je door met je die pijnlijke woorden te herinneren. Je blijft die oude wond openen. De pijn die je aangedaan is blijft zodoende in stand. Is dat wat je wil? Nee toch! Dan zal je dit onderwerp bij jezelf rustig moeten gaan bekijken.

Ons hevige proces heeft ons in hoog tempo veranderd. Wij zijn heel intensief bezig geweest met het verwerken van ons verleden. Wij worden uitgenodigd door die deur naar de volgende fase van de vernieuwing te gaan. De vernieuwingen in onszelf die verbonden zijn met alle veranderingen in het universum. Op weg naar een nieuwe periode, waarin wij als mens meer op onze toekomst gericht zijn. Gericht op de toekomst door die zelf te manifesteren. Het loslaten van het verleden.

Je hoopt dat het universum het zo voor je kan regelen dat je krijgt waar je naar verlangt. Bij hoop hebben op iets, dan leg je de actie BUITEN jezelf. Wanneer ik mijn vertrouwen uitspreek naar het universum dan verbind ik mij met het universum. Daar ben ik zelf onderdeel van die manifestatie. Blijf je niet “vast” voelen in de omstandigheden waarin je zit. De energie van de leeuwenpoort is in volle gang. Jij hebt de kracht van die leeuw in je zitten. Ga brullen en voel dat die kracht loskomt.

Aartsengel Gabriel via Martha Krul De nieuwe tijd is begonnen…… Er is meer veranderd dan waarvan de mens zich bewust is. Het is duidelijk dat er op grote schaal is losgelaten. Er komt een andere wind, zoals jullie zeggen. En die wind gaat echt vanuit een andere hoek waaien. Een lange periode van voorbereiding is hieraan vooraf gegaan. Begrijpelijk dat de mens hierdoor onrustig werd. De mens kon niet begrijpen wat er allemaal nodig was aan voorbereiding om dit grote proces met elkaar tot...

De afgelopen dagen is alles aangeleverd wat nodig is voor de werkzaamheden. Alles staat klaar. Die fase is nu voorbij. De mouwen zijn opgestroopt, de handschoenen aangetrokken en het daadwerkelijke werk is gestart. Het duister wordt met wortel en al eruit getrokken. De verlichting wordt verbeterd en verder aangebracht. De optimale sfeer om er te leven wordt gecreëerd. Zo is het misschien wat begrijpelijker wat er allemaal in het universum aan de gang is.

Nu is de cirkel van karma beëindigd. En daar moeten wij behoorlijk bewust mee leren omgaan. Alle facetten hebben letterlijk hun eigen leven geleefd en ons daarbij voorzien van de bijbehorende kennis. Nu met deze transformatie zijn wij niet bezig met ons mensenleven, nee wij gaan nu bezig met ons zieleleven.

De hemel op aarde is gekomen. Jij mag daar op jouw manier, op jouw eigen wijze, deel van uit maken. Doordat velen dan die energie oppakken krijg je het effect van de 100-apen theorie en gaat het licht alleen maar sneller in de ontwikkeling. Dan zal de energie nog sneller stijgen. Het is een prachtige wisselwerking. JIJ bent een heel belangrijk rader in dat geheel. De schakel in de ketting. JOUW inzet is van onschatbare waarde. Daarom ben JIJ op dit moment op aarde. Om het mee te maken en om...

De 5e dimensie is van gemak. Het is stromen en laten stromen. Juist niet zo je best doen. Dat heb je lang genoeg gedaan. Voor wie zou jij je nog willen bewijzen. Ja, misschien voor jezelf. Maar dan doe je het net in tegengestelde richting. JIJ zal toch inmiddels ook wel begrijpen dat je sterk bent. Nogmaals: anders was je op dit moment niet NU op aarde. Dus laat dat eindeloze strijden los. Laat het gaan. Ga eens de andere kant op kijken. Zie je daar het licht, dat je op je rug aan het...

Voel je het ook? De golf in nu echt in aantocht. Deze energie is er voor iedereen. Niet alleen voor de mensen die bewust met dit proces bezig zijn. Nee deze energie komt over de hele aarde. Het is onderdeel van de transformatie van de aarde en al het leven op die bijzondere planeet aarde.

De afgescheidenheid van ons als mensen is veranderd. Wij functioneren niet meer als afgescheiden mensen. Ieder voor zich. Dat geeft verandering in ons gevoelsleven. Dat knaagt aan ons veiligheidsgevoel. Nee wij geven onze eigenheid niet op. Wij zijn juist een bijzonder onderdeel in het grote orkest dat alleen een mooi stuk kan spelen wanneer ieder zijn EIGEN partij speelt.

Meer weergeven