Martha Krul

Het voelt alsof ons leven steeds meer onder een vergrootglas komt te liggen. Wij worden gevoeliger. De prikkels om ons heen vermeerderen. Wij staan helemaal open en ontvangen alle impulsen. Wanneer je naar een jaar terugkijkt, toen was het voor je gevoel al zo sterk. Nu is dat nog veel sterker en intenser geworden. Toch weten wij ons naar omstandigheden, redelijk staande te houden.

Wij worden door elkaar geschud en flink ook. Heb jij dat gevoel ook? Het is alsof wij op een kermis zijn t.a.v. onze gevoelens. Alles wordt omhoog gehaald. Alles komt nog even onder een vergrootglas en dat voelt niet altijd even lekker. Wij gaan op en neer en heen en weer. Wat is het doel hiervan ? Alles wat nog in jou is blijven zitten, wordt los getrild. Los gemaakt en je nog even onder ogen gebracht. Je begint echt zicht te krijgen op wie je bent. Je krijgt zicht op wat je kunt. Je kennis...

Jezelf op waarde schatten, dat is echt niet zo gemakkelijk. Het is lang niet altijd gemakkelijk om werkelijk te zien wie je bent. Wij zijn levens lang “geïndoctrineerd” omtrent onze eigen gevoelens. Wij mochten niet vertellen waar wij goed in waren. Wij mochten niet zeggen dat wij heel sterk waren. Wij mochten zeker niet zeggen dat wij mooie mensen waren. De echo van deze wanklank klink nog steeds in ons door. Het wordt tijd dat dit met wortel en al uit ons systeem wordt getrokken.

Door in de 3D – denkmodus te blijven, bezie je het vanuit een statisch geheel. Vanuit de zwaarte. 5D is transparantie. Is luchtig. Is vrolijk. Is blijheid en vrijheid. Die mooie energie stelt alles in een ander daglicht…Ja en daar zit een knelpunt. Dat blijkt een schakelpunt te zijn. Zijn er in die 5e dimensie dan geen “moeilijke” momenten? Ja natuurlijk wel. Je gaat er alleen heel anders mee om.

Loslaten en leven in het NU is een eerste vereiste om het goed met jezelf te hebben. In oude boeken vinden wij nauwelijks nog informatie die ons in deze tijd kan helpen. De tijd is veranderd. De mens is veranderd. Het licht schijnt over ons. Door je oude boeken, in deze nieuwe tijd te lezen, mis je de aansluiting. Kan je niet meer herleiden waar je gevoelens vandaan komen. Het past niet meer bij elkaar. Het matcht niet meer.

Toeval / synchroniciteit. Door de enorme stijging van de energie zijn wij heel snel aan het veranderen. Ik zie een duidelijke verandering in de mensen die daar bewust in bezig zijn. Er wordt meer voor zichzelf gekozen. Een aantal maanden geleden deed dit onderwerp nog veel stof opwaaien. Het is toch egoïstisch om voor jezelf te kiezen? Je moet de ander toch ook helpen?

Van 8-8 naar 31-8, een hele heftige periode in ons transformatie proces. Komende van de Leeuwenpoort en gaande naar de Black Moon op 31 augustus, gebeurt er heel veel in de energie. De stand van de planeten geeft het aan en ondersteunt dit proces. Het is niet zo maar dat deze periode gepland is als transformatie periode.

Stilstand, zo heel anders dan je denkt…… De binnenkomende energieën zijn heel heftig. De stilstand is een periode van afronding en voorbereiding. Zij luidt weer een nieuwe, sterke fase in. De mens verhoogt zijn trilling met rasse schreden. Dat laag in je trilling blijven is nu heel “vervelend”. Dat geeft je slechte beelden over jezelf. Die beelden heb je al heel vaak gezien. Ze komen keer op keer naar voren. Je zou willen dat het ophoudt. Je wilt dat het stopt. Je wordt verdrietig. Je...

Wil ik de pijn die mij aangedaan is en die ik dagelijks voel, nu nog langer mijn leven laten beheersen? Heb ik er niet genoeg onder geleden? Ben ik niet lang genoeg verdrietig geweest? En toch ga je door met je die pijnlijke woorden te herinneren. Je blijft die oude wond openen. De pijn die je aangedaan is blijft zodoende in stand. Is dat wat je wil? Nee toch! Dan zal je dit onderwerp bij jezelf rustig moeten gaan bekijken.

Ons hevige proces heeft ons in hoog tempo veranderd. Wij zijn heel intensief bezig geweest met het verwerken van ons verleden. Wij worden uitgenodigd door die deur naar de volgende fase van de vernieuwing te gaan. De vernieuwingen in onszelf die verbonden zijn met alle veranderingen in het universum. Op weg naar een nieuwe periode, waarin wij als mens meer op onze toekomst gericht zijn. Gericht op de toekomst door die zelf te manifesteren. Het loslaten van het verleden.

Meer weergeven