Marjon Hornung

Veel mensen staan er eigenlijk helemaal nooit bij stil. Ze voelen zich eigenlijk overal waar ze zijn zichzelf. Aanpassen of voor bereiden voor bepaalde situaties, plekken of groepen hebben ze niet nodig. Voor mij ligt dat heel anders. Alsof ik me normaal schrap zet en mijn muurtje om me heen bouw, voordat ik naar buiten of naar plekken met veel mensen ga. Het heeft me wel aan het denken gezet. Want blijkbaar is die muur er al zo lang dat ik me het helemaal niet bewust ben. Waarom heb ik hem...
Er is winst te halen uit de maandelijkse cyclus. En het wordt eens tijd dat we dat voor ons gaan laten werken, in plaats dat we er iedere maand tegen vechten of ons laten verrassen of overvallen door die verschillende energieën.

Tijdens mijn opleiding tot biochemisch analist, heb ik veel geleerd over ons hormoonstelsel. Maar nu ik met een holistische blik naar kijk en dit combineer met mijn biochemische kennis, schrik ik ontzettend. Wat wordt ons vrouwen en ons hormoonstelsel toch aangedaan?! Vanuit de reguliere zorg snap ik het zo goed; er is een probleem en je wilt het oplossen. En dat kan ´alleen´ op een chemische manier, want iets anders is er niet. Dus problemen in de puberteit, 'ga maar aan de pil.'
Zo denkt wel de reguliere zorg: wat ontbreekt vervangen we, te veel remmen we. Zonder volledige kennis over hoe ons lichaam in elkaar steekt en welke samenwerkingen er allemaal zijn. En ook zonder inzicht wat voor precieze effecten dit ingrijpen heeft op de rest van ons lichaam. Maar vooral zonder te weten wat de oorzaak is. Door de oneindig gecompliceerde wisselwerking in ons lichaam heeft elk synthetisch medicijn ook veel meer interacties met andere systemen dan alleen de plek waar het voor...

Het is belangrijk om te leren omgaan met je hooggevoeligheid, je talent. Je kunt er zoveel mooie dingen mee bereiken, maar net als met alle andere talenten moet je er wel mee leren werken.
Maar magnesium doet nog veel meer. Het is namelijk betrokken bij wel meer dan 300 enzymatische reacties door ons hele lichaam. Door het industrialisatie proces wat veel kant en klaar producten ondergaan, kan het magnesium wat van nature aanwezig is onbruikbaar worden voor ons lichaam. Hoe merk je nu eigenlijk dat je een eventueel magnesium tekort hebt? Klachten zijn ontzettend divers, vanwege de vele processen waar magnesium bij betrokken is.

Om ziek worden te voorkomen in de koude wintermaanden, kunnen we gelukkig zelf een hoop doen. Naast het slikken van Vitamine D is het ook heel gezond om iedere dag gember, kurkuma en kaneel te gebruiken. Waarom?
Ons lichaam steekt zo ontzettend mooi en gecompliceerd in elkaar. Dit wonder verdient aandacht. Naast het binnen krijgen van ruim voldoende vitaminen en mineralen, is het dus ook ontzettend belangrijk om goede vetten en vetzuren binnen te krijgen. De verhouding met omega-3 vetzuren is totaal uit balans, met gevolg dus dat de celmembranen verminderd doorlaatbaar worden. Wat kun je zelf doen om te zorgen dat je cellen weer optimaal doorlaatbaar worden?

Maak kennis met homeopaat Marjon. Gezondheid Noordwijk: veel mensen hebben te maken met iets wat TE aanwezig is in hun leven, ze zijn te lief, te druk, te hard, te gevoelig of een te hard of langzaam werkend immuunsysteem, etc. Merk jij dat jou leven beperkt wordt door iets wat TE is?
Ontstoren (van vaccinaties, van andere reguliere medicatie, of andere stoffen waar je klachten van hebt gehouden na gebruik), wat houdt dat in?

Meer weergeven

De herfst Equinox Lichtactivatie ❥ Zondag 20 september  Lea van der Eem


Incarnatiepijn in lichtwerkers
 
❥ Zondag 4 oktober  Pamela channelt Jeshua


Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom
 
❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland