Marisa Evelo

Als we iets kunnen beïnvloeden kunnen we dat twee kanten op: voor ons werkend of tegen ons werkend. Nu ons bewustzijn zich in snel tempo opent kun je meemaken dat de energetische balans tussen jou en je elektronica tijdelijk verstoord is. Jouw energie is door je bewustzijns verhoging hoger geworden, terwijl die van je elektronica op oude hoogte is gebleven. Nu je dit alles weet kun je elektrogevoeligheid wellicht anders benaderen. Laat het je niet storen. Veroordeel het niet...

Wist je dat 90% van wat je denkt en voelt niet van jou is? Niet overeenkomt met wie je werkelijk bent. Hoe met deze vervuiling om te gaan? Is het daarbij belangrijk of je weet dat iets van jou is of niet?

Ik deel mijn ervaring omdat ik weet dat er meer gevoelige mensen zijn die op dagen als deze, waarbij er grote planetaire gebeurtenissen zijn (aardebevingen, tsunami, terroristische aanslagen, grote branden, etc.) merken dat ze zo raar in hun vel zitten. Niet iedereen begrijpt waarom dit gebeurt. Mocht jij een van die mensen zijn, dan doe jezelf een plezier: neem op het moment dat je merkt waar een deel van je bewustzijn naartoe is de tijd om jezelf hiermee volledig uit te lijnen.

Grote sprongen in verandering van ziekte in gezondheid werden vroeger gezien als wonderen. Nu hoor en lees je op veel plaatsen dat je zelf zoveel meer kunt doen voor een optimale gezondheid. Waarom is dit? Wat bepaalt je mogelijkheden? Wat heeft je bewustzijnsniveau hiermee te maken? Hoe werkt dit? ‘Het zit in mijn genen’ leidt nog al eens tot de veronderstelling dat je zelf, vanuit je bewustzijn, niets kunt veranderen aan je gezondheid. Eeuwenlang was dat ook zo. En nu is er iets veranderd.

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland