Manuela vd Knaap

De helende kracht van de ongerepte natuur Maandag 11 november vanaf 13:35, een dag voor de volle Maan in Stier, gaat Mercurius voor de Zon langs. Dit event is speciaal en gebeurd maar 13 keer in een eeuw. En nu Mercurius retrograde en ook in Schorpioen staat is deze eclips bijzonder krachtig en energetische geeft deze transitie een diepe impact op de Mercurius transformatieprocessen van dit moment. Dit heeft dus een inkerend en transformerend effect voor handel, verkeer, beweging in het...

Dit is de beschrijving van de processen die rond de volle Maan weer makkelijker in een nieuwe stroom komen. Thema’s van deze volle Maan zijn: Herijken van verbinding met het universele Licht van het universum, spiritualiteit en eenheid, projectie en de energetische gevolgen van projectie en energie spelletjes. Hoe Nep-tunus vernieuwt en het oude ondergraaft, de heftige botsingen rondom misverstanden van de afgelopen tijd. Schuld en schaamte rondom egoïsme en het gaan staan voor jouw deel...

In dit artikel kun je lezen over de nieuwe SuperMaan van zaterdag 28 september 2019. De thema’s van deze nieuwe Maan(d) zijn: strijd om alles georganiseerd te krijgen, alles is te veel, botsende werelden tussen innerlijke ordening en de praktische ordening in je leven. Ook de organisatie van het lichaam kan enorm van slag zijn. Je leest ook hoe je de integratie van werelden kunt ondersteunen. Ook op het wereldtoneel is er veel bestuurlijke strijd.

Dit artikel gaat over de invloeden van de nieuwe Maan van 1 augustus 2019 voor de komende Maan(d). In dit artikel kun je lezen over de liefde voor jezelf, het helen van oude vastgezette oordelen in het lichaam en de bijbehorende egopijn, erkenning van jezelf en de mogelijk opspelende keel- en nekpijn. De enorme oordelen die nu overal zo voelbaar en zichtbaar zijn. De functie van controle en macht in deze tijd. Eigenaarschap tot in iedere vezel, van creatie naar manifestatie.

Deze Maansverduistering van 16/17 juli 2019 gaat over vrije expressie van het multi-dimensionale Hart verbonden met het AL en de eenheid, vrouwelijke waarden. En deze verduistering brengt ook een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met de wereld en het belichamen en toelaten van magie en een soepele stroom in je leven, vol met synchroniciteit.

In dit artikel lees je over de eclipsen van juli 2019. Je kunt lezen in het eerste deel over maatschappelijke zaken die deze eclips in gang zet, zoals: veranderingen in de handel, met bijvoorbeeld een handelsoorlog of -boycot, Brexit, vernieuwingen in het financiële systeem, Duitse banken en de New York Stock Exchange. In het tweede deel lees je over het persoonlijke proces en wat deze eclips voor jou beschikbaar maakt.

Dit is de beschrijving van de energiepatronen van de volle Maan op 17 juni 2019. In dit artikel kun je lezen over de heling van Marskracht; het mannelijke, daadkracht en strijd naar meer universele vormen, vrede en herstel zorg, over de ‘commissie geweld jeugdzorg’, geweldloze communicatie, voor jezelf opkomen en super goed bij jezelf zijn, worstelen met ego en jouw plekje in de wereld en de intense diepte van de afgelopen weken. Veel leesplezier…

De volle Maan is het moment van maximale uitdrukking van dit proces. Deze volle Maan is net zoals de nieuwe Maan van mei 2019 een zeer diep transformerende periode. De kern is dat er nu een nieuwe basis van eenheid gelegd wordt, waar materie en de Wezensessentie van de Aarde een onderdeel van zijn. Dat zien we ook aan de enorme activiteit van zonnevlammen, Schumannresonantie en andere activiteit van de Zon en Aarde.

In dit artikel kun je lezen over de energieën en processen van de nieuwe Maan op 4/5 mei 2019 voor de komende Maan(d) tot de volgende nieuwe Maan. Je kunt lezen over bestuurlijke macht die naar binnen keert, oude lichamelijke kwalen, zuivere voeding, integrerende oerkracht, het heilige huwelijk van kosmische krachten, magische Marskracht en hoe je deze maand uit je overleving kunt komen.

Dit is een artikel over de volle Maan van 19 april 2019. Dit is de tweede volle Maan in het dierenriemteken Ram. Je kunt hierin lezen over diepe heling van onze gewonde harde (mannelijke) kant en het gewonde zachte (vrouwelijke) kant en hoe deze volle Maan ons stimuleert om een dialoog op gang te brengen tussen deze krachten in ons en buiten ons en waarin onze ware aard, onze Wezensessentie de kans kan krijgen dit te helen.

Meer weergeven