Luc van Ewijk

We hoeven onszelf niet meer energetisch de dood in te jagen om iets gedaan te krijgen. Nee, die tijd werkt niet meer. Die tijdlijn gaat eindigen. Je hoeft alleen maar de flow te volgen. Ga met de stroming mee en volg je gevoel. Die je roept om jezelf te veranderen. Nu dwars door die donkere wolken heen. Los ze maar op. Schijn jouw zon. Plezier en geluk mag jouw leven omringen als het nieuwe paradijs.

Lichtwerkers en mensen die kunnen zien worden al eeuwen tegengewerkt. Dat is deze eeuw niet anders. We hoeven ook niet allemaal op één lijn te lopen. Allemaal achter de elite aan. De fabel van de maatschappij. Het duurt allemaal zo lang, dus dan ga je zelf maar wat doen. Je gaat zelf de verandering vormen. Je voelt de revolutie door je heen stromen. Je doet de meeste bizarre dingen nu. Omdat je de vrijheid voelt. En als je vrijheid eenmaal hebt gevoeld, laat je het niet meer los.

De eindtijd nadert. Het einde van een tijdperk. Weg vanuit die grijze cellen. Van waaruit we denken te leven. Weg uit die kleurloze wereld waarin we alles moeten. We moeten voldoen aan de vragen op de examens. En aan de vragen van je baas voldoen, voor je überhaupt voor ze mag gaan werken. In een wereld waarin we onze identiteit al verliezen voordat we volwassen zijn geworden. Het is geen wonder dat pubers het zo moeilijk hebben. In de rat race die steeds sneller lijkt te gaan. En steeds...

De nieuwe energie zit overal om je heen. Laat het maar meer toe. Ontvang het maar. En zie hoe het leven veel makkelijker wordt. Het gaat erom dat we niet meer vanuit moeten werken. Nee, we gaan nu werken vanuit passie en plezier. Het gaat er niet om dat je heel veel doet. Maar dat je plezier hebt in wat je doet. Want het leven is een feest en zo zit je in een optimale flow.

Strugglen is oké. Het betekent dat je in proces zit. Spoedig weet je de oplossing van dit raadsel. En ben je weer een leerstuk rijker. Je komt namelijk steeds makkelijker in je energie te zitten. En je kunt steeds makkelijker creëren en het spel klaar spelen. Zie je jouw krachten versterken? Waardeer je elke creatie die je maakt? Je wordt altijd beloond. Kun je dat zien? Je zou bijna vergeten hoe goed je het al hebt.

Je staat er helemaal alleen voor en dat is prima. Je hebt geen nep goeroes nodig die geld van je willen stelen. Dat was bij mij bijna gebeurd. In Egypte zien ze me als een wandelende portemonnee. Terwijl het uitzicht wel erg mooi is. Het eten trouwens ook. Overal is van te leren. Niemand die wil luisteren betekent dat je het alleen hoort te doen, jouw weg zelf te volgen. Ze luisteren niet naar je woorden. Net zoals stenen. Een volledig schild tegen het binnenkomende licht. Iedereen vindt het...

Het universum bouwt de blokken voor je. En je mind richt het in. Bewust of onbewust. Je ziel bepaalt de grote lijnen, die we maar slechts gedeeltelijk zien. Je ego maakt het moeilijker dan het is. Je moet hard werken Luc. Terwijl het gevoel zegt dat het al goed is. Haast is er niet. Want we hebben tijd genoeg. Mits we met de stroom mee gaan. We leren hier op aarde. Om te herinneren wie we zijn. De onvoorwaardelijke liefde. Laten we die donkere mist maar eens op trekken.

Kies voor de trein naar jezelf. Want dat zal je geluk en overvloed brengen. Laat jezelf zien en je zult gezien worden. Je hoeft alleen in je eigen waarheid te geloven. Uit die winterslaap nu. Verbreed jezelf niet in spieren maar in hoe vaak je uit je comfortzone komt. Doe eens wat anders. Want dan krijg je simpelweg ook een ander resultaat.

''Moeten hoort er niet meer bij.'' Je kunt niet meer moeten van jezelf. Want dan loop je vast. Dan hou je vast en is er geen stroming meer. Het water vertroebelt. En het leven gaat langzaam dood. Dat gebeurt letterlijk wanneer je vast loopt. Geen zorgen. Maak je leven maar gemakkelijk. Je mag geven wanneer jij dat wilt. En geef eerst jezelf wat. Want anders is er niks te geven.

Al die gekke energieën, je laat je soms alle kanten opslingeren. Dat is als er weer een nieuwe golf aan energie op je in aan het slaan is. Je kunt je emoties niet controleren. Ze willen er zijn en ze willen gezien worden, laat ze er maar zijn. Dat is de weg van de minste weerstand. Observeer zonder oordeel net zoals in een healing doet. Je laat het zijn voor wat het is. Het is niet meer de tijd om te haasten. Om sneller te gaan dan je eigenlijk aankunt. Doe het maar lekker op jouw tempo.

Meer weergeven