Luc van Ewijk

Wees maar als een wolf. Alleen uit de kudde ben jezelf. En blijf je in verbinding met jezelf. Je hoeft niemand meer te redden. Je hoeft niemand meer te overtuigen. Doe gewoon maar je ding. Vele willen niet veranderen. En het is niet onze taak om de redder te spelen. Ondanks alle energie uitbarsten en shifts. Werk gewoon lekker aan de nieuwe jij. Dan kun je net als al die andere lichtwerkers ook gaan uitvliegen. Want het zaad is al gepland in Nederland. De boodschap is al bereikt.

De nieuwe wereld is gedownload dus nu is het tijd om die ook te leven. En daarom gaan vele lichtwerkers nu uitvliegen. Naar hun droomleven toe. Want dat is 5D. Heb je nog geen idee wat je wilt of welke richting je uit gaat, dan is dat ook goed. Dan is het nog in ontwikkeling. Je ziet de kleine wonderen al elke dag toenemen, als je leert om te zijn. Je hoeft geen dijken meer te bouwen voor de verandering. Pak je zeilboot maar. En vaar met de golven mee.

Je zit op compleet nieuwe gronden en het is totaal niet erg als je niet alles weet. Omdat je niet meer alles kunt controleren met je hoofd. Dat kan niet meer. Je controle systeem wordt eruit gehaald. Laat de downloads maar beginnen. Richt je maar lekker op jouw paradijs op wat jij wilt realiseren. De rest gaat wel instorten. De fundering van de maatschappij gaat eraan.

We hoeven onszelf niet meer energetisch de dood in te jagen om iets gedaan te krijgen. Nee, die tijd werkt niet meer. Die tijdlijn gaat eindigen. Je hoeft alleen maar de flow te volgen. Ga met de stroming mee en volg je gevoel. Die je roept om jezelf te veranderen. Nu dwars door die donkere wolken heen. Los ze maar op. Schijn jouw zon. Plezier en geluk mag jouw leven omringen als het nieuwe paradijs.

Lichtwerkers en mensen die kunnen zien worden al eeuwen tegengewerkt. Dat is deze eeuw niet anders. We hoeven ook niet allemaal op één lijn te lopen. Allemaal achter de elite aan. De fabel van de maatschappij. Het duurt allemaal zo lang, dus dan ga je zelf maar wat doen. Je gaat zelf de verandering vormen. Je voelt de revolutie door je heen stromen. Je doet de meeste bizarre dingen nu. Omdat je de vrijheid voelt. En als je vrijheid eenmaal hebt gevoeld, laat je het niet meer los.

De eindtijd nadert. Het einde van een tijdperk. Weg vanuit die grijze cellen. Van waaruit we denken te leven. Weg uit die kleurloze wereld waarin we alles moeten. We moeten voldoen aan de vragen op de examens. En aan de vragen van je baas voldoen, voor je überhaupt voor ze mag gaan werken. In een wereld waarin we onze identiteit al verliezen voordat we volwassen zijn geworden. Het is geen wonder dat pubers het zo moeilijk hebben. In de rat race die steeds sneller lijkt te gaan. En steeds...

De nieuwe energie zit overal om je heen. Laat het maar meer toe. Ontvang het maar. En zie hoe het leven veel makkelijker wordt. Het gaat erom dat we niet meer vanuit moeten werken. Nee, we gaan nu werken vanuit passie en plezier. Het gaat er niet om dat je heel veel doet. Maar dat je plezier hebt in wat je doet. Want het leven is een feest en zo zit je in een optimale flow.

Strugglen is oké. Het betekent dat je in proces zit. Spoedig weet je de oplossing van dit raadsel. En ben je weer een leerstuk rijker. Je komt namelijk steeds makkelijker in je energie te zitten. En je kunt steeds makkelijker creëren en het spel klaar spelen. Zie je jouw krachten versterken? Waardeer je elke creatie die je maakt? Je wordt altijd beloond. Kun je dat zien? Je zou bijna vergeten hoe goed je het al hebt.

Je staat er helemaal alleen voor en dat is prima. Je hebt geen nep goeroes nodig die geld van je willen stelen. Dat was bij mij bijna gebeurd. In Egypte zien ze me als een wandelende portemonnee. Terwijl het uitzicht wel erg mooi is. Het eten trouwens ook. Overal is van te leren. Niemand die wil luisteren betekent dat je het alleen hoort te doen, jouw weg zelf te volgen. Ze luisteren niet naar je woorden. Net zoals stenen. Een volledig schild tegen het binnenkomende licht. Iedereen vindt het...

Het universum bouwt de blokken voor je. En je mind richt het in. Bewust of onbewust. Je ziel bepaalt de grote lijnen, die we maar slechts gedeeltelijk zien. Je ego maakt het moeilijker dan het is. Je moet hard werken Luc. Terwijl het gevoel zegt dat het al goed is. Haast is er niet. Want we hebben tijd genoeg. Mits we met de stroom mee gaan. We leren hier op aarde. Om te herinneren wie we zijn. De onvoorwaardelijke liefde. Laten we die donkere mist maar eens op trekken.

Meer weergeven