Luc van Ewijk

Er is een taboe op geld. Je zou alleen maar geld mogen vragen voor de dingen die je voor anderen doet. Voor een maatschappij die aan het zinken is. Die je het liefst ziet in storten. Want met de drama heb je maar niks. Een wereld vol liefde betekent dat we aan elkaar geven. Maar dat je als eerste aan jezelf geeft. Dus je mag geld vragen. Want jij bent overvloed waard. Dat eeuwige gevoel van tekortkomingen mag er nu wel uit. Het grote loslaten is tenslotte al begonnen. De vlinders om je heen...

Droom groot zodat je ook groot zult krijgen. Wees maar niet te bescheiden. Wees liever vol van jezelf, gewoon met je hart. En geniet. Maak lol met jezelf. Lach om jezelf en zie jezelf als je beste vriend, Je gaat dan een relatie met jezelf aan want je doet heel je leven al alles met jezelf en dan kun je er maar beter een feestje van maken. Dan zul je ook kunnen verbinden met heerlijke mensen die zijn zoals jij. En mensen die je omhoog helpen en zien zoals je echt bent. Dit is namelijk de...

Het universum is magisch en dat mogen we ons gaan inzien. Ik vond dat ik te weinig geld had voor mijn vakantie. Een paar honderd euro is wel lekker, dacht ik. Toen ik thuis kwam opende ik een belegprogramma voor wisselgeld en blijkt daar ineens 333 euro in te zitten. En zo snel gaan je manifestaties in deze tijd. Maak het maar lekker rustig in je binnenwereld. En ervaar het volop in verbinding zijn. Brand maar door al je afval heen. Maak jezelf maar schoon. En pas het toe in heel jezelf tot..

Eén met het universum. En één met jezelf. Merk op hoe je 'beperkingen' aan het afnemen zijn als je het gewoon laat gebeuren. Het mooie is dat het allemaal gemakkelijker gaat worden. Omdat verlichting het leven lichter maakt. In de flow en met je vertrouwen komt het vanzelf aanvliegen. In vele kleine stukjes.

Jij mag om geld vragen. Er kleven nog zoveel oordelen aan geld. Vanuit jezelf vooral en vanuit de maatschappij. Hoeveel geef je nu eigenlijk al aan de wereld? Stel jezelf maar open om te ontvangen. Want je bent de overvloed meer dan waard. We maken het zo moeilijk omdat we het nog proberen vanuit de oude manier. Nu gaan we mee met de flow, met de nieuwe energie, in verbinding met jezelf. Je vaart je naar je nieuwste avonturen toe. Je bagage is gevuld met al je talenten.

Wees maar als een wolf. Alleen uit de kudde ben jezelf. En blijf je in verbinding met jezelf. Je hoeft niemand meer te redden. Je hoeft niemand meer te overtuigen. Doe gewoon maar je ding. Vele willen niet veranderen. En het is niet onze taak om de redder te spelen. Ondanks alle energie uitbarsten en shifts. Werk gewoon lekker aan de nieuwe jij. Dan kun je net als al die andere lichtwerkers ook gaan uitvliegen. Want het zaad is al gepland in Nederland. De boodschap is al bereikt.

De nieuwe wereld is gedownload dus nu is het tijd om die ook te leven. En daarom gaan vele lichtwerkers nu uitvliegen. Naar hun droomleven toe. Want dat is 5D. Heb je nog geen idee wat je wilt of welke richting je uit gaat, dan is dat ook goed. Dan is het nog in ontwikkeling. Je ziet de kleine wonderen al elke dag toenemen, als je leert om te zijn. Je hoeft geen dijken meer te bouwen voor de verandering. Pak je zeilboot maar. En vaar met de golven mee.

Je zit op compleet nieuwe gronden en het is totaal niet erg als je niet alles weet. Omdat je niet meer alles kunt controleren met je hoofd. Dat kan niet meer. Je controle systeem wordt eruit gehaald. Laat de downloads maar beginnen. Richt je maar lekker op jouw paradijs op wat jij wilt realiseren. De rest gaat wel instorten. De fundering van de maatschappij gaat eraan.

We hoeven onszelf niet meer energetisch de dood in te jagen om iets gedaan te krijgen. Nee, die tijd werkt niet meer. Die tijdlijn gaat eindigen. Je hoeft alleen maar de flow te volgen. Ga met de stroming mee en volg je gevoel. Die je roept om jezelf te veranderen. Nu dwars door die donkere wolken heen. Los ze maar op. Schijn jouw zon. Plezier en geluk mag jouw leven omringen als het nieuwe paradijs.

Lichtwerkers en mensen die kunnen zien worden al eeuwen tegengewerkt. Dat is deze eeuw niet anders. We hoeven ook niet allemaal op één lijn te lopen. Allemaal achter de elite aan. De fabel van de maatschappij. Het duurt allemaal zo lang, dus dan ga je zelf maar wat doen. Je gaat zelf de verandering vormen. Je voelt de revolutie door je heen stromen. Je doet de meeste bizarre dingen nu. Omdat je de vrijheid voelt. En als je vrijheid eenmaal hebt gevoeld, laat je het niet meer los.

Meer weergeven