Lichtwerkers Nederland

Ik heb een droom en ik hoop dat jij, direct of indirect, mij verder kan helpen in het manifesteren ervan. Een plek waar we een permacultuurtuin gaan creëren met overvloed aan voedsel. Waar coaching gegeven wordt, workshops over bewustwording en massages. Een plek waar mensen kunnen opladen, opschonen en de innerlijke rust kunnen ervaren maar vooral een plek waar mensen gewoon kunnen zijn. Ben jij of ken jij iemand met bijvoorbeeld een boerderij of een huis met een stuk grond, iemand die zijn..

Teun is Teun, een heerlijk mannetje die in februari 2019 zijn 4de verjaardag heeft gevierd in het mooie Noordwijk. Bij zijn geboorte nam hij een cadeautje mee, een extra chromosoom van nummer 21. Het was voor ons een complete verrassing dat Teun werd geboren met het Downsyndroom, maar wat een prachtig geschenk dat Teun voor ons heeft gekozen!

Kom kijken naar onze examenvoorstelling van onze dansopleiding PACT+ Dans. Wij zijn een groep van 6 die samen een voorstelling in elkaar zetten met een erg spannend verhaal! Deze productie gaat over 6 individuele die aan de hand van tarot kaarten, hun heden, verleden en toekomst onder ogen krijgen te zien. Hoe gaan ze met deze informatie om? Reserveer je kaartjes en kom het te weten!

Deze vakantie retraites beschikken over een unieke formule waar met jouw persoonlijke wensen rekening wordt gehouden. Daarom is elke week een Vakantie Retraite waar ruimte is voor je persoonlijke groei én voor vakantie. Hier onderscheiden wij ons van andere retraites, omdat het hier niet gaat om een 7 daagse groepen-dynamiek en je buiten de workshops om, volledig vrij bent jouw vakantie invulling te geven zoals jij dat wenst.

Actuele boodschappen voor Lichtwerkers

 Zondag 2 augustus om 20:00 uur ❥ Pamela Kribbe en Gerrit Gielen

 

Lichtactivatie Leeuwenpoort

 Zaterdag 08 - 08 om 20:00 uur ❥ Lea van der Eem

 www.gaia.com ❥ Klaar voor een volgende stap?Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland