Gretta Adriana

Op een bepaald moment is elke gedachte die opkomt, gewoon een zoveelste concept die komt en gaat. Omdat je nu ziet dat je “daarachter” bestaat. Hoe meer je gecentreerd blijft in je kern, in je essentie, hoe meer de gedachten activiteit enorm afneemt, misschien zelfs helemaal. Gedachten zullen altijd komen en gaan, het gaat om de hechting en identificatie met je gedachten.

Geluk zoeken in ervaringen die altijd maar komen en gaan is jezelf de afgrond in werken. En misschien is dat wel precies de bedoeling. Zodat je terwijl je van die afgrond afknikkert in shock wakker wordt en herinnert dat je al die tijd vleugels had om mee te vliegen. Je ontdekt dat je al die tijd al vrij was maar geloofde in het idee dat dat niet zo was. Totdat jij als dromer wakker wordt uit de droom. Hilarisch hoe dat zal zijn, dat je altijd op zoek was naar iets wat je altijd al bij je had..

Het kwartje viel pas echt wanneer ik stopte met zoeken. Niet alleen buiten mezelf, maar gewoon überhaupt. Doordat ik bleef zoeken naar antwoorden om mezelf ‘te vinden’, bleef ik mezelf wijs maken dat ik verloren was. Door op zoek te gaan naar iets impliceer je dat je iets kwijt bent.Hetzelfde geldt voor het ‘helen van jezelf’, zolang je jezelf wijs maakt dat je nog van alles te helen hebt, creëer je gebrokenheid (illusionair weliswaar), dat wordt dan je realiteit.

Hoe meer ik mijn hart open en mijn gedachten los laat, hoe minder ik weet, ik weet het niet. Hoe meer ik verdwijn op de achtergrond en de wereld zie in wat het werkelijk is, hoe minder ik weet. Hoe minder ik weet, hoe meer ik Ben. Laat het willen weten los. Laat je oude gewoonten van de geest los en vind en bekrachtig een nieuwe manier van zien. Zijn. Go beyond om eenheid en verlichting te ervaren.

Hoe mooi is het leven als je ziel je werkgever is. Dat je elke dag op staat met het gevoel dat je de nieuwe dag mag omarmen door je hart te volgen en te luisteren naar je innerlijke stem. Zoveel mensen zijn ontvreemd van de belangrijkste persoon in hun leven. Dat zijn zij namelijk zelf. Ga jij je leven leiden of lijden? De keus is aan jou.

Spiritualisme wordt vaak ten onrechte onder religie vergaard. Spiritualiteit gaat echter om de verbinding met je diepere zelf waarbij religie vooral de focus ligt op de verbintenis met een externe God. De liefde van een moeder aan haar kind is ook niet wetenschappelijk te verklaren. Dit komt vanuit haar hart. Gevoelens vanuit het hart zijn niet te bevatten of te verklaren vanuit ons intellect.

Iedereen draagt het grote potentieel in zich, maar de samenleving heeft geweldige beren op de weg gezet om te voorkomen dat jij dat gaat leven. Losbreken uit deze gevangenis en er nooit meer in verstrikt raken vraagt om een hogere intelligentie, een verruimd bewustzijn. Maar geen enkele samenleving zal het toelaten, omdat het echte zelf "gevaarlijk" is: gevaarlijk voor de gevestigde kerk, gevaarlijk voor de staat, want als een mens eenmaal zijn ware zelf kent, wordt je een individu.

Je kan wel steeds water bij de wijn doen. Maar als je dat blijft doen, dan is de wijn zo verdunt dat je hem eigenlijk niet meer wil. Hij is namelijk niet meer puur, niet meer zoals hij hoort te zijn. Hij voelt niet meer als van jou. De werkelijke vraag is: durf jij te stoppen met water bij de wijn te doen? Durf jij werkelijk onbevangen naar de wereld en naar jezelf te kijken zonder alle vooroordelen en hardnekkige overtuigingen. Neem je het PUUR zoals het is?

 Actuele boodschap voor lichtwerkers: Pamela channelt Jeshua en Maria. Zondag 1 november om 20:00 uur

 Lichtactivatie Innerlijke Lichtkracht: Activeren van de Levensstroom. Woensdag 11 - 11 door Lea van der EemLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland