Els van Dam

Wanneer je jouw visie op de wereld wilt delen, wanneer je jouw waarheid wilt vertellen omdat je vanuit je kern weet en vanuit je diepste Zijn vóelt dat het nodig is om mensen wakker te schudden, om mensen bewust te maken, blijf dat dan vooral doen. Je beschadigt er niemand mee zolang je maar spreekt vanuit jezelf en vanuit integriteit en zuiverheid. Mensen die jou niet (willen) begrijpen en nog niet zover zijn, zullen vanzelf uit je vizier verdwijnen. Wees hier dankbaar voor en laat los.

In plaats van de angst weg te duwen en het hiermee groter te maken, kun je er ook voor kiezen om ernaar te kijken en jezelf te bevragen: waar ben ik bang voor? Wat is het ergste dat mij kan gebeuren? Angst wordt een probleem wanneer het een eigen leven gaat leiden. Dit kan gebeuren wanneer jij je op de angst blijft focussen en het blijft voeden met je bewuste of onbewuste gedachten.Hierdoor kan angst irreële vormen aannemen waardoor het jou in zijn greep houdt; wanneer het jou belemmerd .

Ellis is een aantal jaar geleden een dierbare vriend verloren door zelfdoding. Ondanks dat er inmiddels een aantal jaren verstreken zijn, is er altijd een lijn open gebleven tussen Ellis en haar vriend waarbij zij elke keer als ze aan hem dacht, het gevoel kreeg dat hij verdrietig was.

Die kou die ik voelde was vastgezette energie: emotie van een gebeurtenis in mijn kindertijd die destijds te groot, te overweldigend was om te kunnen handelen. Hierdoor was deze energie als het ware bevroren. Normaliter stroomt de energie van onze gevoelens in en door ons. Maar wanneer er in onze jeugd iets gebeurt wat te groot is om op dat moment te kunnen bevatten, als het te angstaanjagend, te onveilig is, dan bevriest dat gevoel. De energie zet zich vast in ons lichaam...

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland