Desiree van Koningsbrugge

Iedereen heeft in zijn jeugdjaren een mate van pijn opgelopen. Vanuit deze pijnlijke ervaring zijn er beperkende overtuigen, aangeleerd gedrag en blokkades ontstaan. Het kunnen helen van deze pijnlijke stukken in jezelf wordt o.a mogelijk gemaakt door de spiegels in je leven.

In hoeverre stel jij je open voor jezelf en voor anderen? Sluit jij je af uit zelfbescherming voor nieuwe ervaringen, communicatie of laat jij je hierdoor overweldigen? Ontwaken is de weg en dit betekend dat je een geheel nieuwe manier van vreugde, speelsheid en liefde mag ervaren en beleven. Daarom lief mens; sla deze engelenboodschap op zodat je het meermalen tot je kunt nemen en na je vakantie een andere richting gaat dan je tot nu toe hebt gedaan.

De zon straalt aan de hemel, vakanties beginnen, het is zomer! Maar ondanks al die zonneschijn, vakantie vooruitzichten en zomerkriebels zijn er velen van jullie die iets anders voelen. Een vorm van lijden door zorgen, onzekerheden, dingen die heel anders lopen dan gepland, tegenvallende resultaten of omstandigheden. Juist voor deze gevoelens geven de engelen ons een boodschap mee. Hobbels op je pad, neem afstand, laat het los en neem zowel letterlijk als figuurlijk even afstand. Veel dingen...

De energie die momenteel naar ons toe komt is een beetje te vergelijken met een nogal heftige kermisattractie. Deze healing helpt je om tot meer inzicht te komen. Je hebt wel iets te doen om de healing werkelijk toe te passen voor jezelf..

Opnieuw tonen de engelen ons dat we in een soort van draaikolk kunnen zitten qua gevoel, gedachte, belevingen of wat jij ervaart. Hierin is mogelijk het bijzondere te zien dat opeens op je pad kan komen waardoor sluiers van verwarring zich openen.

In zo’n geval kan de sensitieve persoon slechts korte tijd in jouw aanwezigheid zijn door de energie die jij uitstraalt. Realiseer je dus dat niet jij maar jouw energie uitstraling de boosdoener is.

Het ego, afkorting van: Eigen Gedachten Overheersen of Echt Goddelijk Ontdekken. Hier wat meer over weten is behulpzaam zodat jij bewuster kan kiezen wat jij wilt; Gelijk hebben of gelukkig zijn.

Keuzes die jou direct een gevoel van vreugde geven, het gevoel van liefde in jou laten stromen, dat zijn de keuzes van je hart. Als jij je voelt tegengehouden door iets of iemand, houd jij in werkelijkheid jezelf tegen. Zolang je wegblijft bij kiezen vanuit je hart zal je in strijd leven met jezelf.

Bij hooggevoeligheid zijn de deuren naar al die natuurlijke eigenschappen weer open gezet. Dit kan als ongemakkelijk worden ervaren. Het is ook een signaal, naar jezelf en de maatschappij. Dit betekent dat je andere keuzes zal gaan maken, minder de massa zal gaan volgen. Omdat steeds meer mensen deze hooggevoeligheid erkennen begint er een stroming op gang te komen die verandering wenst. We gaan langzaamaan inzien dat het anders kan omdat we het anders willen.

Zoals donkere onweerswolken zich samenpakken tot de ontlading met bliksemflitsen zo kan deze energie van volle maan zich voor jou ontladen. Het donker kan dreigend voelen maar besef dat ontlading nodig is, precies zo als in een onweersbui. De engelen vertellen ons dat er deuren kunnen open gaan binnen in jezelf die heel lang gesloten zijn gebleven.

Meer weergeven