Beloved

Je wacht op de Ware... die persoon die jou wentelt in liefde en je veilig stelt van alle leed. We zijn zo intens bang voor de pijn, dat we onszelf amper nog werkelijk durven open te stellen. Om Ware liefde te kunnen beleven, zoals we dat allemaal zo graag willen, zul je je muurtjes moeten laten vallen...

Diep, diep ben ik gebroken geweest. Er gingen maanden voorbij waarin ik iedere dag het gevoel had emotioneel opnieuw te sterven. Minuten, uren, dagen, weken, maanden, jaren tikte voorbij... Er was niks meer om me aan vast te houden, ook niet in mezelf. Omdat ik er geen woorden aan kon geven, kon ik het ook niet delen, dit zorgde ervoor dat ik noodgedwongen dieper in mijzelf wegzonk. Maar er was niks meer, er waren geen scherven, er was alleen maar leegte en intense pijn. Maar ik bleef opstaan..

We zijn met ons allen moedig op weg. We mogen zien wat we al allemaal hebben afgelegd in afstand, in groei maar ook aan ballast hebben we al veel afgelegd. We zijn zo enthousiast en we “ willen” zo graag die nieuwe wereld, dat we soms niet meer kunnen wachten. We kunnen het al bijna proeven, al bijna pakken, maar dan lijkt het weer weg te glippen. Maar in jou is het er al. In jou kun je er al Zijn. Dit is je plek om opnieuw af te stemmen, weer in de rust en vrede te komen.

De kunst in het spirituele land ( en juist ook in het niet spirituele land, het geldt uiteraard voor ieder levend wezen) is om mee te gaan in de stroming waar jij op dat moment mee resoneert. Het kan best dat je na een tijd hier niet meer mee resoneert en iets anders je meer lijkt aan te spreken, vertrouw erop en durf te veranderen.

Weet je, we zijn hier toch Allemaal samen? Of heb ik het dan mis? Samen delen we toch dat plekje op deze aarde, jij & ik. Daarom probeer ik te kijken naar wat werkelijk is. Wil ik niet over jou oordelen, want dan weet ik dat ik iets fundamenteels mis. Want dan kijk ik alleen maar naar het spel dat door jou en mij word gespeeld. Maar niet naar de werkelijke waarheid en dat is dat we hier zijn, onverdeeld.

Momenteel is er zoveel aan het verschuiven, alsof alles opnieuw wordt geïnstalleerd. Ook in jouzelf. Momenteel wordt er veel informatie doorgegeven over de nieuwe verschuivingen, als een soort “ gebruiksaanwijzing” voor de nieuwe tijd. Hieronder alvast een klein begin. Belangrijk is dat je als ziel/mens zelf de verantwoordelijkheid neemt in wat je aanneemt als jou waarheid.

Dit pad heeft veel van je gevraagd, om tot het uiterste te gaan. We zijn gewend geraakt om het steeds zelf te moeten oplossen. Er was weinig tijd voor ontspanning. We waren alert en steeds klaar om weer opnieuw erin te duiken, de diepe in. Dit zijn we zo gewend. We mogen gaan ontvangen....we mogen de rust in en het laten gebeuren.

Je bent te LIEF..... Dat krijg ik dan wel eens te horen omdat ik geen raad weet met het op angst gebaseerd gedrag van de ander, in de vorm van manipulatie, liegen, grenzeloosheid, ect.

Het grondingskoord welk normaal ontstond vanuit het basischakra kwam nu vanuit mijn hart. Mijn hele systeem leek een andere werking te krijgen. Waar ik eerst verticaal afgestemd was, was het nu meer een horizontale afstemming met het hartchakra als begin punt...

Je zult merken dat je steeds vastloopt, dat het allemaal niet meer werkt zoals voorheen. Waar je in de derde dimensie bezig was met het ervaringsveld van “jij en de ander...ik en de wereld...ik en mijn hogere zelf...of ik en de bron”. Wordt er in de vijfde dimensie iets heel anders van je gevraagd. Als je voelt dat je in deze overgang zit, dan weet je in ieder geval zeker dat je klaar bent voor het nieuwe veld. Jouw systeem is er klaar voor.

Meer weergeven