Babette Gijsen

Ergens buiten onze zichtbare werkelijkheid verscholen, vindt de geboorte plaats van een nieuw Thuis voor de Mensheid. Diep van binnen zijn de tekenen daarvan al voelbaar. Als je goed oplet kun je de nieuwe fundamenten zien oprijzen daar waar de oude wereld aan het instorten is. De Wereld van Morgen is herkenbaar in onze inspanningen om daar te komen.

Diepgeworteld in ons is een verlangen naar Waarheid en Meesterschap over onze eigen Breinkrachten. Ons geboorterecht is onze Goddelijke Natuur weerspiegeld te zien in onze Daden, vanuit onze Compassie met het Leven. Van daaruit is er geen beperking op wat wij kunnen bewerkstelligen in de zee van onuitputtelijke mogelijkheden. Deze grootsheid is mens-eigen en uniek in de universele uitgestrektheid...

Kun jij ook het Licht niet altijd vasthouden? Ben je vaak moe, heb je last van pijnlijke spieren en gewrichten, een mist in je hoofd? Heb je problemen met slapen of met je spijsvertering? Heb je last van premenstruele of overgangsproblemen? Ben je weleens wanhopig en geef je jezelf de schuld van je disfunctioneren, ook al begrijp je het eigenlijk niet? Of heb je een diagnose ziekte van Lyme, Candida, hypoglykemie, Reumatoïde Artritis, diabetes type II, ziekte van Crohn, Multipele Sclerose,...

Inmiddels zijn er 19 apostelen aan mij bekend. We missen nog 5 broeders waarvan we weten dat ze zich bij ons zullen voegen als de tijd daar is. Bij vrijwel iedereen zaten er blokkades naar hun incarnatie als apostel...

Je vraagt je misschien af: waarom duiken al die apostelen juist weer op in Nederland? Ik heb daar ook over nagedacht en het is logisch. Alle landen op aarde hebben een eigen functie. Nederland heeft de functie van het brengen van onvoorwaardelijke liefde in de wereld. We zijn al van zo ver terug echte reizigers, die op pad gaan om de liefde onder de mensen te brengen. En merk dan ook op dat Nederland juist de meest duistere dingen heeft gedaan op wereldschaal in het verleden en nòg.

e herstelt je verbindingen met de Kosmos en haalt allerlei zieledelen op met je vroegere incarnaties en je werkt je een slag in de rondte om op Aarde een prachtig, liefdevol wezen te worden met Goddelijke krachten.Je Essentiekwaliteit heeft alles te maken met de dimensie of realiteit van waar jij uit afkomstig bent. Deze Goddelijke kwaliteit wil zich uitdrukken op aarde in de missie waarvoor jij gekomen bent.

Onze missies staan te trappelen en het is niet tien voor twaalf, maar twaalf uur. De hele Lichtwereld wacht in spanning op onze eerste stapjes, babystapjes, maar ieder zo’n kleine beweging wordt aangemoedigd en toegejuicht. Steeds weer laten onze trouwe Vrienden weten hoe groot de uitwerking is van zo’n stapje in het héle universum. Ach, mijn werk is nu best wel leuk eigenlijk en ik heb het geld nog nodig. Het komt wel. Pfffffff. Wij zijn de Lichtwerkers. Wij zijn oude zielen speciaal gekomen..

Transparant worden betekent een lange ontwikkelingsweg van vele levens en een bewuste inzet om je lessen te leren en deze door te geven aan anderen. Als we transparant zijn dan kaatsen negatieve invloeden op ons af, terug naar de zender. Of, als dat de bedoeling is, transformeren we de lagere trillingen naar hogere. Dit komt in plaats van onbewust meegaan in een aanval of geklaag van iemand, het zelf verder doorgeven daarvan en daarmee versterken.

Waarheid is als een snijdend zwaard. Zuivere mensen beleven het vaak, dat mensen die in hun nabijheid komen, hun eigen onzuivere gedachten weerspiegeld zien en op de loop gaan. Waarheid spreken is belangrijk als je de dualistische wereld wil ontstijgen om droge grond te bereiken. Je een klein beetje aanpassen voor de lieve vrede is gelijk een enorme verzwakking van wie jij bent en ontneemt je lichaam een deel van je licht. Hoe gaat dat, in het licht van de waarheid spreken?

De laatste apostel voorlopig meldde zich gisteren. Ik weet er nu 11, de afgelopen weken kwamen ze op verschillende wijze op mijn pad, nadat ik een oproep in het universum had geplaatst om de 24 vrouwelijke en mannelijke apostelen van Jezus en Maria Magdalena op mijn pad te sturen. Alle elf bleek ik ze al te kennen en ik heb meerdere hiervan mogen helpen met het wakker worden in hun missie; bij een paar anderen hoefde het alleen maar te worden aangetikt. In de apostel met wie ik er gisteren voor...

Meer weergevenLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland