Babette Gijsen

Inmiddels zijn er 19 apostelen aan mij bekend. We missen nog 5 broeders waarvan we weten dat ze zich bij ons zullen voegen als de tijd daar is. Bij vrijwel iedereen zaten er blokkades naar hun incarnatie als apostel...

Je vraagt je misschien af: waarom duiken al die apostelen juist weer op in Nederland? Ik heb daar ook over nagedacht en het is logisch. Alle landen op aarde hebben een eigen functie. Nederland heeft de functie van het brengen van onvoorwaardelijke liefde in de wereld. We zijn al van zo ver terug echte reizigers, die op pad gaan om de liefde onder de mensen te brengen. En merk dan ook op dat Nederland juist de meest duistere dingen heeft gedaan op wereldschaal in het verleden en nòg.

e herstelt je verbindingen met de Kosmos en haalt allerlei zieledelen op met je vroegere incarnaties en je werkt je een slag in de rondte om op Aarde een prachtig, liefdevol wezen te worden met Goddelijke krachten.Je Essentiekwaliteit heeft alles te maken met de dimensie of realiteit van waar jij uit afkomstig bent. Deze Goddelijke kwaliteit wil zich uitdrukken op aarde in de missie waarvoor jij gekomen bent.

Onze missies staan te trappelen en het is niet tien voor twaalf, maar twaalf uur. De hele Lichtwereld wacht in spanning op onze eerste stapjes, babystapjes, maar ieder zo’n kleine beweging wordt aangemoedigd en toegejuicht. Steeds weer laten onze trouwe Vrienden weten hoe groot de uitwerking is van zo’n stapje in het héle universum. Ach, mijn werk is nu best wel leuk eigenlijk en ik heb het geld nog nodig. Het komt wel. Pfffffff. Wij zijn de Lichtwerkers. Wij zijn oude zielen speciaal gekomen..

Transparant worden betekent een lange ontwikkelingsweg van vele levens en een bewuste inzet om je lessen te leren en deze door te geven aan anderen. Als we transparant zijn dan kaatsen negatieve invloeden op ons af, terug naar de zender. Of, als dat de bedoeling is, transformeren we de lagere trillingen naar hogere. Dit komt in plaats van onbewust meegaan in een aanval of geklaag van iemand, het zelf verder doorgeven daarvan en daarmee versterken.

Waarheid is als een snijdend zwaard. Zuivere mensen beleven het vaak, dat mensen die in hun nabijheid komen, hun eigen onzuivere gedachten weerspiegeld zien en op de loop gaan. Waarheid spreken is belangrijk als je de dualistische wereld wil ontstijgen om droge grond te bereiken. Je een klein beetje aanpassen voor de lieve vrede is gelijk een enorme verzwakking van wie jij bent en ontneemt je lichaam een deel van je licht. Hoe gaat dat, in het licht van de waarheid spreken?

De laatste apostel voorlopig meldde zich gisteren. Ik weet er nu 11, de afgelopen weken kwamen ze op verschillende wijze op mijn pad, nadat ik een oproep in het universum had geplaatst om de 24 vrouwelijke en mannelijke apostelen van Jezus en Maria Magdalena op mijn pad te sturen. Alle elf bleek ik ze al te kennen en ik heb meerdere hiervan mogen helpen met het wakker worden in hun missie; bij een paar anderen hoefde het alleen maar te worden aangetikt. In de apostel met wie ik er gisteren voor...

Opeens had ik gisteravond de behoefte om contact te maken met mijn leven als vrouwelijke apostel van Jezus en Maria Magdalena. Ik had daar nog nauwelijks verbinding mee gemaakt terwijl ik workshopdeelnemers dat wel liet doen. Ik zag mijzelf op een ezel zitten...

Maria Magdalena. Ik heb haar altijd over het hoofd gezien en wij allemaal denk ik. We zijn bewust misleid door alle religies over de rol die Maria Magdalena speelde in het leven van Jezus en in de onze tot aan de dag van vandaag.

De oorlog tussen de seksen mag voorbij zijn. In liefde kunnen we alle wonden met elkaar helen door de strijdpunten vanuit een hoger perspectief te bekijken. In ons woedt de strijd ook nog tussen het mannelijke en het vrouwelijke. Het goddelijk vrouwelijke zit nog onderdrukt uit angst voor kwetsbaarheid en het goddelijk mannelijke vanwege schuld en schaamte. Het mag voorbij zijn de strijd, er mag van binnen een diep begrip ontstaan voor beider functie en ontwikkeling in de tijd.