Avalon van Vliet

Doe jij moeite voor de relatie met jouzelf en kies je voor jouw zelfliefde en jouw éigen geluk? Dat betekent loslaten, veranderen, doorzetten, discipline, misschien lopen daardoor zelfs relaties in jouw buitenwereld stuk. Dat gebeurt namelijk, wanneer jij voor jouzelf kiest, kan dat ervoor zorgen dat jij anderen daarmee verliest. Ik zal er alles aan doen om mijzelf niet langer te saboteren...

Deze Maan mag jij jouzelf afvragen, wiens lasten jij allemaal nog op jouw schouders doet meedragen. Waardoor jij zelf steeds tekort komt aan liefde, aan energie in jouw leven. Omdat je dit maar telkens weg blijft geven. aat de Leeuw in jou de waarheid brullen, wees een leider, laat dat klein-zijn deze Maan en Leeuwenpoort (8-8) maar los, wees jouw eigen bevrijder!

Wauw, wat een krachtig nieuw begin met deze Nieuwe Maan in Leeuw. Geen gefluister meer van ons Hart, maar geschreeuw! Laat jezelf een voorbeeld zijn, spreek over jouw reis en jouw pijn. Door vanuit een kwetsbaar hart met anderen te delen, zul je anderen pas écht helpen helen. Daar hoef jij actief geen enkel werk voor te verrichten, dat jij van jouzelf jezelf mag zijn, zal anderen helpen verlichten.

Wauw, wat een pittige energie waar wij ons nu tussen 2 eclipsen in bewegen. Het is nu de tijd met de eclipsen deze maand, om jou van jouw oude patronen los te maken, de eclipsen bieden jou de kans om weer in verbinding met jouw gevoel te raken. Let er wel op dat jij zélf jouw weg doet kiezen. Is dat de weg van compassie en liefde, of de weg met angst om te verliezen?

Stop toch met dit lijden, de tijd is nu om jouzelf van dit patroon te bevrijden. Onvoorwaardelijk betekent namelijk dat ieder zou moeten doen wat goed voelt voor diegene, zonder dat daardoor de liefde tussen jullie is verdwenen. Wanneer ieder voor zichzelf kan zorgen en de verantwoordelijkheid voor de eigen emoties draagt, is het vanuit een open hart, dat jij de ander behaagt. Pak deze eclips jouw ultieme kans om voortaan zelf de verantwoordelijkheid voor jouw éigen leven te gaan dragen.

De maand juli waar we nu naartoe gaan is er één vol van grote energieshifts. Een maand voor persoonlijke ontwikkeling, waarin we mogen leren om zélf de verantwoordelijkheid te dragen voor onze eigen liefde. Om de karmische banden die we nog hebben met ouders of andere familieleden door te snijden. Voor de tweelingzielen betekent het dat de man weer in zijn eigen kracht mag komen te staan, zonder zich daarvoor afhankelijk van de vrouw op te stellen...

We staan momenteel voor een grote omslag in ons leven, waar wij al zolang om wensen wordt ons beetje bij beetje steeds meer gegeven. Wij zijn namelijk van de 3e aardse dimensie naar de frequentie van de 5e spirit dimensie gegaan, wat betekent dat jouw binnen (5D) en buitenwereld (3D), steeds meer op één lijn komen te staan.

Grootmoeder Nieuwe Maan, zal in de maand juni in Tweelingen staan en kondigt een belangrijke nieuwe periode in ons leven aan. Een periode waarin wij meer helderheid van Geest zullen bereiken, waardoor een betere communicatie met Spirit mogelijk is, die ons leven met Liefde zal verrijken. Telkens wanneer we niet naar onszelf doen luisteren, begint ons Hart, harder en harder tegen ons te fluisteren. Vervolgens begint het te praten, of wij waar we nu mee bezig zijn alsjeblieft willen laten. Je...

Ik vroeg Spirit om een boodschap voor deze afnemende Maan, kwamen er ineens allemaal krachtdieren bij mij aan. Als eerste deed Gier zich in een visioen bij mij melden met de kracht van het terugvinden van het vertrouwen in jouw eigen vaardigheden. Gier wijst jou erop dat jij leeft in het heden en dringt erop aan bij jou dat jij het loslaat jouw verleden. Door er niet langer nog jouw aandacht aan te schenken, maar juist positieve gedachten en allerlei mooie nieuwe ideeën waar jij enthousiast...

De Volle Grasmaan staat dit keer in Schorpioen, een waterelement en daarmee een emotioneel sterrenteken. Zij hebben scherpe scharen om zichzelf te verdedigen. Daardoor houdt de Schorpioen zichzelf vaak tegen. Deze Volle Maan, komt er een hoop groei en verandering voor jou aan.

Meer weergeven