Annemiek Webbink

Zelfliefde is erg belangrijk. Je VERHOOGT JE TRILLING daarmee enorm. Dus stop bekritiseren en geniet van jezelf. Je kunt meer dan je denkt. Die duistere kanten horen bij jou, je kunt leren om deze kanten beter onder controle te krijgen. Alles in dit universum is in balans, die duistere kanten heb je daarom nodig om in BALANS te zijn.

In dit artikel geef ik verschillende voorbeelden die je kunt gebruiken bij een meditatie. Kies daaruit wat je zelf prettig vindt.

Iedereen is op zoek naar de sleutel tot succes. Succes bij studie, werk, in de maatschappij, in je privéleven. Hoe vindt je die sleutel? Als je gelukkig wilt zijn is het belangrijk om goed te luisteren naar je hart. Daar zit je ziel en deze is zeer wijs. Je ziel weet precies wat jij nodig hebt en ook hoe je dat kunt bereiken. Soms zul je daarvoor wegen inslaan waar je zelf niet op gekomen zou zijn, waarvan het lijkt dat het niet goed is. Volg toch je hart lieverds, want uiteindelijk zal...

Heb je de enorme frequentiestijgingen gevoeld? Druk op je hoofd, minder goed zien, duizelig, misselijk, buikpijn, slechte concentratie, vergeetachtigheid, niet vooruit te branden, vermoeidheid, trillen. Als je hele lichaam kristallijn is en jij aan alle voorwaarden voldoet voor de vijfde dimensie, zul je daar permanent blijven en van daaruit verder groeien.

Iedereen heeft zijn duistere kanten, niemand uitgezonderd. Als je deze bij jezelf opmerkt, accepteer deze dan. Zeg tegen jezelf “ik zie dat je er bent, maar ik wil daar niets mee doen.” Daarna laat je het los. Je kunt je afvragen waarom zulke gevoelens naar boven komen. Daar kun je van leren. Kennelijk is er iets in jou of in je omgeving die deze gevoelens naar boven haalt. Blijf bewust bezig en denk na over alles wat je doet en zegt.

Er zijn heel wat mensen die chronisch ziek zijn. Onwetend dat ze zichzelf kunnen helen. Toen ik mij spiritueel steeds verder ontwikkelde begon ik oud zeer te verwerken. Eerst van dit leven. Toen ik daarmee begon, was de hevige pijn in mijn handen meteen weg. Daar had ik om gevraagd. Zie jezelf niet als slachtoffer maar wees dankbaar voor de dingen die je nog wel kunt. Maar ook: Iedereen kan aan de slag met het verwerken van oud zeer.

Merk je dat je de schuld bij een ander legt voor het niet slagen van jouw plan? Zoek de oplossing van elk probleem in jezelf. Als mens heb je zoveel vrijheden. En wat doen we? We lopen als makke schapen achter elkaar aan. Denk ZELF, neem je EIGEN beslissingen en geef niemand daarvan de schuld, aanvaardt de consequenties. Je zult merken dat je je veel vrijer voelt en gelukkiger. Die signalen stuur je het universum in en nog meer geluk ontvang je terug.

Ga geen uitvluchten bedenken. Ja maar dit en dat. Echt, je houdt jezelf voor de gek. Het is je EGO die aan de handrem trekt. Je zeer beperkte ego zoals ik al eerder doorgaf. Een kleuter in opvattingen. En daar bouw jij je leven omheen? Wees wijzer! Je ziel en Hogere Zelf weten precies wat je nodig hebt. LUISTER!