Anita van den Bulk

De mensen maken zich allemaal heel erg zorgen… ze maken zich zorgen dat het niet meer goed komt. Dat er oorlog komt dat er ongeregeldheden komen… en die angsten drijven de mensen tot beslissingen die niet vanuit de liefde, vanuit het hart wordt genomen…

De natuur trekt zich als het ware terug in de winter. Er is minder tijd aan licht van de zon en het is de bedoeling van de cyclus van de natuur om tot rust te komen. Kijk nu eens naar je eigen leven van de afgelopen maanden? Heb je geluisterd naar de roep van je lichaam om meer rust te nemen? Om je terug te trekken en te ontspannen? Want zoals alles op mijn oppervlak zijn jullie een onderdeel van de natuur.

Voor velen van jullie is dit een zware periode. De dagen worden korter er is in minder licht. Velen hebben de neiging de sombere gedachten weer meer toe te laten. ullie dierbaren leggen hun energetische handen op je schouder. Ze verlossen van de zware energie en maken jullie hoofden leeg. Je zult zien dat het lichter wordt in je leven. Je zal je gesteund worden.

De frequenties van het licht stijgen. En zo ook de frequenties waarop de moleculen trillen. En jullie weten dat alles uit moleculen bestaat. Ook jullie lichamen. Door de hogere trilling kan je dat voelen. Wat wij nu veel zien is dat mensen minder goed voor hun fysieke lichaam zorgen. Probeer dit aan te passen. Gedachten zijn ook energie! En negatieve gedachten zij ook energieën die je uitzendt.

Het leven op de Aarde is bedoeld om te genieten. Jullie lichamen zijn vele miljoenen van jullie aardse jaren gecreëerd. Dit om zielen de kans te geven ervaringen op te doen en lessen te leren. Door deze ervaringen te ondergaan en de lessen te herkennen en vast te houden groeien jullie steeds meer een stuk naar het licht. Wat ik nu kan adviseren ga alle oude rommel OPRUIMEN. En dan bedoel ik de ROMMEL op alle niveaus.

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief

 Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland