Alex Bruinsma

Veel mensen zijn vaak niet bewust van het feit dat ze niet goed geaard of gegrond zijn. Geaard zijn wil zeggen dat je goed contact maakt met de aarde met zowel lichaam als geest. We zijn dan in balans. De zwaartekracht trekt als een magneet de mens naar de aarde toe en vaak is het lichaam wel in orde maar vaak is onze geest een beetje zwevende. Gevoelige mensen ervaren hierdoor klachten en veel weten niet hoe het komt.

Momenteel hebben veel mensen last van vermoeidheids / uitputtings verschijnselen, spierpijn, rug- schouder- hoofd- en nekpijn, en andere pijnen in het lichaam waar geen duidelijke oorzaken voor te vinden zijn. Grotendeels zijn de klachten te wijten door de planetaire veranderingen, en de DNA veranderingen. Alle levensvormen op aarde veranderen naar een nieuwe staat van Zijn. Het brengt een verandering van trilling en verschuivingen in ons bewustzijn teweeg.

Onbewust houden we van iedereen. Elke ziel hier op aarde is onvoorwaardelijke liefde. Niets doet zoveel pijn als iemand je niet uit liefde behandelt of pijn doet. Deze spirituele ervaring zit ook in onze blokkades. Het is eigenlijk onze onvoorwaardelijke liefde voor de ander die ons pijn doet om ons bewust te maken dat we zoveel van de ander houden en ons bewust te maken dat wij zoveel onvoorwaardelijke liefde in ons zelf hebben...

Alle soorten trauma’s kunnen onbewust aanwezig zijn en op latere leeftijd problemen geven. Het kunnen chronische klachten zijn tot zelfs ergere ziektes. Medische hulp biedt vaak geen soelaas en zit men de rest van het leven aan medicijnen vast om de klachten te onderdrukken. Als het medisch niet te verklaren is dan is het goed om het eens van de andere kant te bekijken.

Als er geroddeld wordt wordt dan bewust van wat de bedoeling er van is. Als je het aanspreekt kijk naar jezelf waarom. Vaak herkennen wij onze eigen zwakke punten. Wees bewust dat roddelen over iemand anders degene niets helpt. Degene die roddelt geeft zijn eigen frustraties/irritaties of zelfs jaloezie bloot en mag daar aan werken in plaats het te spiegelen met de ander.

De aarde staat eigenlijk voor onze fysieke vorm, de vorm die je kan vastpakken. Het spirituele deel in ons zelf komt vanuit de kosmos. Je kan dus zeggen dat Moeder Aarde zorg draagt dat onze ziel kan reincarneren in een vaste fysieke vorm. Moeder Aarde leeft, tenminste als je het spiritueel bedoeld. Het krachtige spirituele wezen wat voor Moeder Aarde staat, is bijzonder krachtig en vangt al onze klappen op.

Helaas is de huidige maatschappij nogal doorgeslagen in het oplossen van ziekte door middel van gebruik van medicijnen en ingrepen zonder dat wij onszelf de tijd geven om bewust te zijn wat er met ons aan de hand is en wat er diep in ons gaande is. Ziekte geeft ons wel de gelegenheid om met ons zelf aan het werk te gaan en de signalen te begrijpen. Wil je echt bewust worden dan is tijd voor jezelf belangrijk.

Om jezelf goed te leren kennen kan je nu kijken wat voor rol je hebt in onze film, jouw leven dus. Ben jij altijd die hoofdrolspeler die zich in de picture zet, of die stuntman die regelmatig op de bek gaat, of ben jij die toeschouwer op de achtergrond ? Als je het goed wilt doen kijk dan goed welk rol je het beste past in elke situatie. Vergeet niet dat elke hogere rol meer stress oplevert maar ook meer voldoening als je slaagt.

Alles is in principe energie maar de toepassing en de vorm zoals wij het hanteren in het dagelijkse leven is natuurlijk anders, maar de basis en diepste kern van alles heeft te maken met energie stromingen al dan niet aangestuurd door ons bewustzijn. Kijk je verder dan is het eigenlijk ons bewustzijn dat moet stromen en vormt alles de vorm waarin het plaats vind. Energie mag krachtiger worden, positiever en meer bewust gestuurd worden. Dat is een proces in ons zelf.

Verzuring is slecht voor ons lichaam en is de bron van veel lichamelijke klachten en leed, terwijl je dit proces door middel van het wijzigen van je voedingspatroon kan veranderen. Het is voor veel mensen een onbekend verschijnsel en ook door veel mensen onderschat hoeveel ons hedendaagse eet-patroon zoveel kan betekenen voor je welzijn en gezondheid.

Meer weergeven

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief


Jeshua gaat in op de armoede in de wereld, hoe daarnaar te kijken vanuit een spiritueel perspectief en in welke richting de oplossingen liggen voor dit schrijnende probleem. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe jij je in je eigen individuele situatie verhoudt tot geld, tekort en/of overvloed en de stroom van ontvangen.

Elke eerste zondag van de maand worden de gechannelde boodschappen aangevuld door een inleidende meditatie van Gerrit die aansluit bij de informatie op dat moment.

 

Actuele boodschap voor lichtwerkers februari 2021

 

 Zondag 7 februari 2021 om 20:00 uur

❥ Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

❥ Eén channeling van Pamela Kribbe
Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland