Alex Bruinsma

Veel mensen zijn vaak niet bewust van het feit dat ze niet goed geaard of gegrond zijn. Geaard zijn wil zeggen dat je goed contact maakt met de aarde met zowel lichaam als geest. We zijn dan in balans. De zwaartekracht trekt als een magneet de mens naar de aarde toe en vaak is het lichaam wel in orde maar vaak is onze geest een beetje zwevende. Gevoelige mensen ervaren hierdoor klachten en veel weten niet hoe het komt.

Momenteel hebben veel mensen last van vermoeidheids / uitputtings verschijnselen, spierpijn, rug- schouder- hoofd- en nekpijn, en andere pijnen in het lichaam waar geen duidelijke oorzaken voor te vinden zijn. Grotendeels zijn de klachten te wijten door de planetaire veranderingen, en de DNA veranderingen. Alle levensvormen op aarde veranderen naar een nieuwe staat van Zijn. Het brengt een verandering van trilling en verschuivingen in ons bewustzijn teweeg.

Onbewust houden we van iedereen. Elke ziel hier op aarde is onvoorwaardelijke liefde. Niets doet zoveel pijn als iemand je niet uit liefde behandelt of pijn doet. Deze spirituele ervaring zit ook in onze blokkades. Het is eigenlijk onze onvoorwaardelijke liefde voor de ander die ons pijn doet om ons bewust te maken dat we zoveel van de ander houden en ons bewust te maken dat wij zoveel onvoorwaardelijke liefde in ons zelf hebben...

Alle soorten trauma’s kunnen onbewust aanwezig zijn en op latere leeftijd problemen geven. Het kunnen chronische klachten zijn tot zelfs ergere ziektes. Medische hulp biedt vaak geen soelaas en zit men de rest van het leven aan medicijnen vast om de klachten te onderdrukken. Als het medisch niet te verklaren is dan is het goed om het eens van de andere kant te bekijken.

Als er geroddeld wordt wordt dan bewust van wat de bedoeling er van is. Als je het aanspreekt kijk naar jezelf waarom. Vaak herkennen wij onze eigen zwakke punten. Wees bewust dat roddelen over iemand anders degene niets helpt. Degene die roddelt geeft zijn eigen frustraties/irritaties of zelfs jaloezie bloot en mag daar aan werken in plaats het te spiegelen met de ander.

De aarde staat eigenlijk voor onze fysieke vorm, de vorm die je kan vastpakken. Het spirituele deel in ons zelf komt vanuit de kosmos. Je kan dus zeggen dat Moeder Aarde zorg draagt dat onze ziel kan reincarneren in een vaste fysieke vorm. Moeder Aarde leeft, tenminste als je het spiritueel bedoeld. Het krachtige spirituele wezen wat voor Moeder Aarde staat, is bijzonder krachtig en vangt al onze klappen op.

Helaas is de huidige maatschappij nogal doorgeslagen in het oplossen van ziekte door middel van gebruik van medicijnen en ingrepen zonder dat wij onszelf de tijd geven om bewust te zijn wat er met ons aan de hand is en wat er diep in ons gaande is. Ziekte geeft ons wel de gelegenheid om met ons zelf aan het werk te gaan en de signalen te begrijpen. Wil je echt bewust worden dan is tijd voor jezelf belangrijk.

Daarnaast moeten de ouders hun kind accepteren zoals het is. En niet te vergeten, ouders kunnen ook van hun kinderen leren, dat is bij Nieuwetijdskinderen heel belangrijk dat de ouders openstaan voor hun kind. Het kind kan laten zien of laten weten hoe hun ouders in elkaar zitten, ze houden je dus een spiegel voor. Ouders van Nieuwetijdskinderen komen juist door hun eigen kinderen in aanraking met hun eigen spiritualiteit. Wij leren het kind hoe het is als mens, zij leren ons hoe het is als ziel

Om jezelf goed te leren kennen kan je nu kijken wat voor rol je hebt in onze film, jouw leven dus. Ben jij altijd die hoofdrolspeler die zich in de picture zet, of die stuntman die regelmatig op de bek gaat, of ben jij die toeschouwer op de achtergrond ? Als je het goed wilt doen kijk dan goed welk rol je het beste past in elke situatie. Vergeet niet dat elke hogere rol meer stress oplevert maar ook meer voldoening als je slaagt.

Alles is in principe energie maar de toepassing en de vorm zoals wij het hanteren in het dagelijkse leven is natuurlijk anders, maar de basis en diepste kern van alles heeft te maken met energie stromingen al dan niet aangestuurd door ons bewustzijn. Kijk je verder dan is het eigenlijk ons bewustzijn dat moet stromen en vormt alles de vorm waarin het plaats vind. Energie mag krachtiger worden, positiever en meer bewust gestuurd worden. Dat is een proces in ons zelf.

Meer weergeven

Actuele boodschappen voor Lichtwerkers

 Zondag 2 augustus om 20:00 uur ❥ Pamela Kribbe en Gerrit Gielen

 

Lichtactivatie Leeuwenpoort

 Zaterdag 08 - 08 om 20:00 uur ❥ Lea van der Eem

 www.gaia.com ❥ Klaar voor een volgende stap?Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland