Trudy Hekkert

Het is vaak de angst waarom mensen de toekomst willen weten. Vraag je eens af, waarom is die angst bij jou aanwezig? Dat kunnen onverwerkte ervaringen zijn, vanuit het verleden, waarin je een angst hebt opgebouwd. Het is vaak het innerlijk kind, dat roept, ik ben bang, voor wat er kan gaan gebeuren in de toekomst. Verwerk je verleden, accepteer waar je in zit, vecht niet tegen je emoties, maar laat het er zijn.

Wordt weer bewust van alles om je heen en sta met beide voeten op de grond. Begeleiding vanuit het licht zal er altijd zijn en blijven. We zijn niet voor niks op aarde geboren. Onze ziel wilde nog bepaalde ervaringen op doen en als we alleen maar aan het vluchten zijn, dan mogen we nog vele levens terug komen, totdat wij de ervaringen geaccepteerd hebben.

We hebben allemaal onze eigen vaste beschermengel vanaf onze geboorte mee gekregen, maar er zijn nog zo veel meer engelen die ons ook begeleiden. Ze zijn dagelijks om ons heen. Alleen wij creƫren die afstand. Door alleen maar in ons denken te gaan zitten. We nemen de andere wereld waar vanuit ons gevoel. Daarom is het ook zo belangrijk om je verleden te verwerken en om het een plekje te gaan geven.

Vaak worden we beoordeeld op de buitenkant. Je kunt aan de buitenkant niet zien, wie iemand echt is. Je bent een ziel met een jasje aan. In de ogen zie je het gevoel, het verdriet, de blijdschap, de oprechtheid.. Het staat allemaal in onze ogen geschreven..

Geregeld ontvang ik mensen in mijn praktijk die alleen maar voor anderen klaar staan. Zonder aan zichzelf te denken. Cijferen zichzelf constant weg en verliezen zich in de ander. Bang, over hoe de ander denkt, bang voor de partner omdat de partner een andere denkwijze heeft. Dus, gaan ze zich maar aanpassen. Vaak zijn dit hooggevoelige mensen die onbewust bang zijn om te gaan kijken: Wie ben ik eigenlijk?

Ik hoop voor diegene die ook te vroeg een dierbare verloren heeft dat ik jou op deze manier een kleine ondersteuning mag geven. Vergeet nooit te verwerken, je mag opstandig zijn...

Voor alle lichtwerkers hier op deze aarde: Treed naar buiten, jullie zijn zo nodig op deze aarde. Velen onder jullie zie ik vechten tegen zichzelf. Bang hoe de buitenwereld over je denkt. Jullie zijn zo nodig hier op aarde. Wijs jezelf niet langer af. Werk samen, laat je zien aan de wereld. Laat jullie angsten los, je staat niet alleen.

Voor mijn gevoel komt de ziel naar de aarde om bepaalde ervaringen op te doen. Iedere keer in een mooi nieuw jasje. De ziel heeft al vele levens ervaren hier op aarde. Om steeds weer andere ervaringen op te doen. Daarom zijn er ook zoveel verschillende mensen op de aarde. De ene ziel leert ons om te gaan vergeven, de andere ziel leert ons om de angst te overwinnen .

Wat als je niet vergeven kunt? Je blijft constant in een kwaadheid en verbittering zitten. Dit wat gebeurt is in je leven hou je vast en dat blijft zich herhalen in je denken. Het verleden heeft je in de macht. Is het de bedoeling dat je hier onder blijft lijden tot aan je honderdste? Wil je dat het verleden je in de macht houdt?


Meer weergeven