Tamara van de Beek

Wij leven in een bijzondere tijd. Een tijd waarin vele de reis maken van hun hoofd naar hun hart. Van een ego-gedragen bewustzijn naar een hart-gedragen bewustzijn. Dit proces is een versmelting van licht (ziel) en je fysieke lichaam. Dit resulteert in de activatie van het DNA in je lichaam.

Wat hebben wij een diepe aflijning ervaren tijdens deze leeuwenpoort. Wat de huidige energieën tot stand brengen is een diepe versmelting met het veld wat IS. Het wordt steeds pijnlijker als je jezelf verlaat. Met andere woorden: als je aandacht zich vastzet in je denken (het hoofd) en je verlaat je hart (Zijn) dan zul je dit sterk voelen. Het wordt bijna ondraaglijk. In werkelijkheid ben je thuis aan het komen (en tegelijkertijd ontdek je dat je thuis nooit hebt verlaten).

Deze leeuw is een 12D sterrenpoort ontworpen door de 12 oorspronkelijke rassen. Het opent de portalen naar de 12 sterrenpoorten (eigenlijk zijn het er 13 maar daarover op een later tijdstip meer). De witte leeuw is een systeem dat gemaakt is van een kristallijne-achtige substantie (pre-materie diamanten licht) en is gelinkt aan het kristallijne grid in en om de aarde.

Gebruik het vermogen om de aandacht te richten op het waarnemen zelf. En vertel mij dan wat blijft er over? Is er iets "te doen" om iets "te bereiken"? Dit antwoord is geen "ik snap het antwoord". Dit is een antwoord wat je alleen maar kunt ontdekken en ervaren. Om dit te ontdekken is er 1 voorwaarde: je moet bereid zijn om alles wat je weet, hebt geleerd en denkt te zijn laten varen.....Leeg.

De zeven zusters (Maia, Electra, Alcyone, Taygete, Asterope, Celaeno en Merope) zijn een groep van sterren die in velen culturen gekend worden. Zij vertegenwoordigen één van de eerste en oorspronkelijke rassen van de aarde. Zij vertegenwoordigen de 7 aspecten van God. De zeven heilige vlammen. Zij zijn verbonden met de 7 basis energieën (de 7 chakra’s) in het lichaam.

Het denken vergaart informatie om zodoende tot “weten” te komen. En dat weten is erg beperkt heb ik gemerkt. Het hart “weet” door overgave, vertrouwen en vooral vreugde. Kennis van het intellect is lineair. Multi dimensionaal ervaren, weten en voelen is niet-lineair. Het is het openen van het Multi Dimensionale Zelf. Onmiddellijk kosmisch weten wordt geactiveerd. De veranderingen in de zon zijn voor velen niet onopgemerkt gebleven. De veranderingen in de nieuwe aarde frequenties ook niet.

Lichtwerkers hebben ervoor gekozen om in sneltreinvaart te ontwaken zodat zij vanuit hun IK Ben aanwezigheid anderen een helpende hand kunnen aanreiken tijdens hun individuele ontwaken. Zij zijn perfect uitgerust spiritueel en energetisch gezien om dit te doen.

Blijf aanwezig bij pijn, verdriet, wanhoop, angst, schuld en schaamte. Laat deze energieën vrij stromen, geef ze de ruimte. Volg en vertrouw ze, huil, geef uiting aan dat wat gevoeld wordt. Schreeuw, lach geef ze je jouw moedige aanwezigheid. Soms is het nodig dat een hart wijd open breekt zodat het meer liefde kan bevatten. Het punt waarop het hart breekt, is het punt waarop het licht binnen komt.

Thuis bij jezelf, geborgen in jezelf. HSP-ers ervaren vaak dat situaties of personen hen energetisch leegzuigen. Nou dan wil je toch weten hoe dit kan en wie dit telkens weer doet? Door opmerkzaam en aanwezig te zijn ga je dat al heel snel zien (want bewustzijn is gewaarworden). Het wordt nu erg lastig om jouw huis leeg te roven! Aanwezigheid is je ruimte volledig (durven) innemen. Je voelt nog steeds mensen en sferen heel duidelijk aan, maar het haalt je niet meer uit balans.

Een zonnevlam is een magnetische storm op de zon. Bij zonnevlammen komen grote hoeveelheden electromagnetich geladen deeltjes en enorm hete gassen vrij. Zoals met alle kosmische activiteit is dit uiteraard ook fysiek voelbaar. Vooral de hooggevoeligen (en kinderen en onze huisdieren!) onder ons merken deze activiteit heel duidelijk op.

Meer weergeven