Tamara van de Beek

Gebruik het vermogen om de aandacht te richten op het waarnemen zelf. En vertel mij dan wat blijft er over? Is er iets "te doen" om iets "te bereiken"? Dit antwoord is geen "ik snap het antwoord". Dit is een antwoord wat je alleen maar kunt ontdekken en ervaren. Om dit te ontdekken is er 1 voorwaarde: je moet bereid zijn om alles wat je weet, hebt geleerd en denkt te zijn laten varen.....Leeg.

De zeven zusters (Maia, Electra, Alcyone, Taygete, Asterope, Celaeno en Merope) zijn een groep van sterren die in velen culturen gekend worden. Zij vertegenwoordigen één van de eerste en oorspronkelijke rassen van de aarde. Zij vertegenwoordigen de 7 aspecten van God. De zeven heilige vlammen. Zij zijn verbonden met de 7 basis energieën (de 7 chakra’s) in het lichaam.

Het denken vergaart informatie om zodoende tot “weten” te komen. En dat weten is erg beperkt heb ik gemerkt. Het hart “weet” door overgave, vertrouwen en vooral vreugde. Kennis van het intellect is lineair. Multi dimensionaal ervaren, weten en voelen is niet-lineair. Het is het openen van het Multi Dimensionale Zelf. Onmiddellijk kosmisch weten wordt geactiveerd. De veranderingen in de zon zijn voor velen niet onopgemerkt gebleven. De veranderingen in de nieuwe aarde frequenties ook niet.

Lichtwerkers hebben ervoor gekozen om in sneltreinvaart te ontwaken zodat zij vanuit hun IK Ben aanwezigheid anderen een helpende hand kunnen aanreiken tijdens hun individuele ontwaken. Zij zijn perfect uitgerust spiritueel en energetisch gezien om dit te doen.

Blijf aanwezig bij pijn, verdriet, wanhoop, angst, schuld en schaamte. Laat deze energieën vrij stromen, geef ze de ruimte. Volg en vertrouw ze, huil, geef uiting aan dat wat gevoeld wordt. Schreeuw, lach geef ze je jouw moedige aanwezigheid. Soms is het nodig dat een hart wijd open breekt zodat het meer liefde kan bevatten. Het punt waarop het hart breekt, is het punt waarop het licht binnen komt.

Thuis bij jezelf, geborgen in jezelf. HSP-ers ervaren vaak dat situaties of personen hen energetisch leegzuigen. Nou dan wil je toch weten hoe dit kan en wie dit telkens weer doet? Door opmerkzaam en aanwezig te zijn ga je dat al heel snel zien (want bewustzijn is gewaarworden). Het wordt nu erg lastig om jouw huis leeg te roven! Aanwezigheid is je ruimte volledig (durven) innemen. Je voelt nog steeds mensen en sferen heel duidelijk aan, maar het haalt je niet meer uit balans.

Een zonnevlam is een magnetische storm op de zon. Bij zonnevlammen komen grote hoeveelheden electromagnetich geladen deeltjes en enorm hete gassen vrij. Zoals met alle kosmische activiteit is dit uiteraard ook fysiek voelbaar. Vooral de hooggevoeligen (en kinderen en onze huisdieren!) onder ons merken deze activiteit heel duidelijk op.

Als ik vertel aan mensen wat ik doe dan hoor ik vaak: maar is dat niet zweverig? Schijnbaar verbinden mensen werken met energie, bewustZijn en intuïtie met zweverigheid. Het is een oordeel, dat is zeker. Maar vaker nog is het onwetendheid merk ik. Mijn definitie van zweverig? Niet (volledig) aanwezig zijn in het hier en nu. Je zou ook kunnen zeggen aanwezigheid is volledige acceptatie van wat is. Dat is aanwezigheid en dat is het tegenovergestelde van zweverigheid.

Zoals altijd vraagt een energetische update om een integratie en stabilisatie periode. Zo ook met deze energieën. Het tijdperk waarin de mensheid begint te ontwaken in Liefde en naar spirituele volwassenheid en verantwoordelijkheid begint toe te groeien. Wat dit exact teweeg zal gaan brengen hangt sterk af van welk potentieel het individu tot uitdrukking zal gaan brengen. Je zou deze energie ook een “laatste wake-up call” kunnen noemen.

In mijn praktijk merk ik dat velen een toename ervaren van “vreemde” symptomen. Symptomen die opspelen onder invloed van zonnestormen, kosmische activiteit en een veranderende energetische matrix. Symptomen die horen bij activering van multidimensioneel bewustzijn. Deze symptomen spelen vaak op vlak voor een volgend niveau van bewustzijn.

Meer weergeven