Tamara van de Beek

Misschien heb je het wel gemerkt de afgelopen tijd, de verhoogde activiteit op je derde oog. Dit energetische centrum is sterk in beweging en gaat (verder) openen bij velen nu. Wellicht heb je het al gevoeld de enorme duizeligheid die met momenten daar is de afgelopen weken. Dit is het gevolg van nieuwe elektrische impulsen die Moeder Aarde uitzendt. Voelbaar als plots opkomende duizeligheid en een lichte elektrische stroom door de hersenen.

Een zonnevlam is een magnetische storm op de zon. Bij zonnevlammen komen grote hoeveelheden electromagnetich geladen deeltjes en enorm hete gassen vrij. Zoals met alle kosmische activiteit is dit uiteraard ook fysiek voelbaar. Vooral de hooggevoeligen (en kinderen en onze huisdieren!) onder ons merken deze activiteit heel duidelijk op.

Zoals gezegd, als er iets verandert in de macro kosmos zal dit ook een effect hebben op de micro kosmos. Je lichaam. Men zegt dat het energetische lichaam bestaat uit 72.000 kanaaltjes waardoor energie (= informatie en bewustzijn) stroomt. Als er door deze banen nieuwe informatie verspreid wordt dan heeft dit uiteraard een effect op het lichaam. Het lichaam gaat zich anders gedragen en reageren.

Op zoek naar innerlijke rust en leven vanuit flow? Vaak moe, overprikkeld en gestrest? Wil jij wel wat minder moeten en gewoon wat meer zijn? Hoe doe je dat? Deze tips gaan jou zeker helpen wat LICHTER te leven.

Wij leven in een bijzondere tijd. Een tijd waarin vele de reis maken van hun hoofd naar hun hart. Van een ego-gedragen bewustzijn naar een hart-gedragen bewustzijn. Dit proces is een versmelting van licht (ziel) en je fysieke lichaam. Dit resulteert in de activatie van het DNA in je lichaam.

Wat hebben wij een diepe aflijning ervaren tijdens deze leeuwenpoort. Wat de huidige energieën tot stand brengen is een diepe versmelting met het veld wat IS. Het wordt steeds pijnlijker als je jezelf verlaat. Met andere woorden: als je aandacht zich vastzet in je denken (het hoofd) en je verlaat je hart (Zijn) dan zul je dit sterk voelen. Het wordt bijna ondraaglijk. In werkelijkheid ben je thuis aan het komen (en tegelijkertijd ontdek je dat je thuis nooit hebt verlaten).

Deze leeuw is een 12D sterrenpoort ontworpen door de 12 oorspronkelijke rassen. Het opent de portalen naar de 12 sterrenpoorten (eigenlijk zijn het er 13 maar daarover op een later tijdstip meer). De witte leeuw is een systeem dat gemaakt is van een kristallijne-achtige substantie (pre-materie diamanten licht) en is gelinkt aan het kristallijne grid in en om de aarde.

Gebruik het vermogen om de aandacht te richten op het waarnemen zelf. En vertel mij dan wat blijft er over? Is er iets "te doen" om iets "te bereiken"? Dit antwoord is geen "ik snap het antwoord". Dit is een antwoord wat je alleen maar kunt ontdekken en ervaren. Om dit te ontdekken is er 1 voorwaarde: je moet bereid zijn om alles wat je weet, hebt geleerd en denkt te zijn laten varen.....Leeg.

De zeven zusters (Maia, Electra, Alcyone, Taygete, Asterope, Celaeno en Merope) zijn een groep van sterren die in velen culturen gekend worden. Zij vertegenwoordigen één van de eerste en oorspronkelijke rassen van de aarde. Zij vertegenwoordigen de 7 aspecten van God. De zeven heilige vlammen. Zij zijn verbonden met de 7 basis energieën (de 7 chakra’s) in het lichaam.

Het denken vergaart informatie om zodoende tot “weten” te komen. En dat weten is erg beperkt heb ik gemerkt. Het hart “weet” door overgave, vertrouwen en vooral vreugde. Kennis van het intellect is lineair. Multi dimensionaal ervaren, weten en voelen is niet-lineair. Het is het openen van het Multi Dimensionale Zelf. Onmiddellijk kosmisch weten wordt geactiveerd. De veranderingen in de zon zijn voor velen niet onopgemerkt gebleven. De veranderingen in de nieuwe aarde frequenties ook niet.

Meer weergeven