Ronald Smit

Het licht verspreiden door al die lichtjes in een ander te doen ontsteken, hen aanraken met een stukje bewustzijn dat ze al die vragen eigenlijk zelf kunnen beantwoorden. Hen naar die beruchte knop in henzelf leiden waarmee ze het licht in henzelf kunnen en mogen ontsteken! Als dit licht in jezelf brand dan hoe je niet (meer) buiten jezelf te zoeken naar al die antwoorden waar jij vragen over hebt omdat het buiten lichter zou zijn…

Vele liefdevolle zielen zijn hun hele leven zoekende, ze zoeken en zoeken maar vinden het nooit…Wat zoeken ze dan zo intensief, wat hebben ze dan zo hard nodig dat ze hun hele leven ernaar opzoek zijn? Ze zoeken ‘Het geluk’…Maar deze liefdevolle zielen beseffen niet dat hetgeen ze zoeken, ze dit al lang bij zich hebben… ze dragen dit dagelijks al met zich mee!

Een wortelkanaalbehandeling… of eruit dat ding! Maar de gebeurtenis vooraf mocht mijn bewustzijn aanraken, we hebben dus helemaal NIETS gedaan en ik ben weer naar huis gegaan. Tijdens mijn eerstvolgende ochtendmeditatie mocht ik de eerst dingen binnenkrijgen via mijn Hogere Zelf… mijn kies had rust en liefde nodig na dit trauma! Nooit bij stilgestaan, dat een kies rust nodig mocht hebben na het zetten van een vulling…

Het doel van ons bestaan, van onze incarnatie… van de ziel is expansie lieve vrienden, dit is ons hoofddoel. De ziel wilt eigenlijk maar één ding en dat is expanderen… groeien, zoveel mogelijk kennis op doen en met deze kennis komen we aan het tweede doel en dit is dienen. Dienen, andere zielen helpen met de door jou vergaarde kennis!

Het lijkt wel of alle ellende steeds weer opnieuw alleen op jouw pad wordt neergelegd. Wat kan hiervan nu toch de reden zijn, waarom overvalt deze dingen ons toch steeds maar weer met een bepaalde regelmaat?

Dit is een hele moeilijk vraag lieve vrienden… het is moeilijk omdat we allemaal unieke zielen zijn, en door die uniekheid hebben wij allemaal een uniek levenspad wat bij deze incarnatie hoort. De reden is dus voor iedereen uniek en daarop kan niemand je een antwoord gegeven omdat ze zelfs zelf zijn omringt door een sluier van onwetendheid.

De drang naar vergeving komt op het moment als jij diep in jezelf voelt dat je iets hebt gedaan wat je beter anders zou hebben mogen doen. Vergeving is niet iets dat je van anderen kunt krijgen. Als het buiten jezelf gezocht moet worden, heeft ze namelijk geen enkele waarde. Je hoeft namelijk alleen maar te weten dat ze in jou aanwezig is, en door diepe ervaring van hetgeen er mocht gebeuren kan je vergeving vragen aan jezelf.

Dit is de reden waarom velen en velen zielen nu ontwaken… letterlijk en figuurlijk wakker worden.Dit is hetgeen er nu gebeurd vanuit een universele opdracht… het ontwaken van al de mensen op onze liefdevolle Moeder Aarde, dit is het ontwaken waar men overal over spreekt… dit is dus wat ze bedoelen. Sommige zielen die wakker worden hebben geen idee wat er allemaal gebeurd, ze lopen een beetje verstrooid rond en hebben geen idee waarom of wat er aan de hand is.

In het pure moment van het NU kan het ego niet aanwezig zijn, voor het ego heb je namelijk altijd je denkwereld nodig. Het pure moment van het NU is dus een heel belangrijk moment in je leven… zelfs het belangrijkste moment, het bepaald immers je verleden, heden en je toekomst zonder dat jij er maar ook iets voor hoeft te doen.

‘Een Nieuwe Hemel’ is het opkomen van een totaal veranderde toestand van het menselijke bewustzijn en ‘een Nieuwe Aarde’ is de afspiegeling daarvan in de stoffelijke wereld. En dit is nu wezenlijk wat er aan het gebeuren is op dit moment en in deze tijd waarin we mogen leven...

Meer weergeven