Patrick Schaasberg

Over 5 dagen is er een nieuwe maan en de vernieuwende energie van de aarde wordt overschaduwd door de maan. Hierdoor zal je merken dat je juist makkelijker bij jezelf zal komen en dat er meer duidelijkheid in je leven gaat komen. Vraag duidelijkheid in de onderwerpen die je duidelijk wilt hebben. De energie gaat je op weg helpen om je pad verder uit te stippelen, je zal zien dat je intuïtie deze week sterker is en ook duidelijker gaat zijn.

Vandaag kan je nagenieten van de fijne energie zodra je er voor zorgt dat je geaard bent maar ook bij jezelf blijft. Dicht bij jezelf blijven is belangrijk. Deze tijd gebeurd er veel om je heen en zal je merken dat in een soort roller-coaster aan emoties zal zitten. Deze emoties zijn niet allemaal van jou. Morgenavond 11 maart om 19.00 uur is er een gratis groepshealing gepland in de groep: Magick with Patrick. Zie in het artikel de link naar de groep, om je aan te melden voor de healing.

Als ik het heb over een lichtwerker? Voel jij je dan aangesproken? Werk jij graag met het licht om zo jouw wereld een stuk mooier en aangenamer te maken? Ik organiseer een healing speciaal voor lichtwerkers. Deze healing gaat je weer de kracht geven om verder te gaan waar je gebleven bent. Je krijgt een energie en frequentie update zodat ook jij weer met nieuwe manier aan de slag kan gaan.

Welke 3 woorden zie jij als eerste? Deze 3 woorden gaan dan ook als een rode draad door jou leven, dus kijk snel welke jij als eerste ziet..

Een nieuwe frequentie wordt ingeladen en dat gaat bij sommige met veel tegenwerking. Zij weten dan niet wat ze voelen en proberen zich krampachtig vast te houden aan het gevoel wat ze hadden voor deze nieuwe frequentie ingeladen werd. Dit is natuurlijk niet de bedoeling want zodra je toegeeft aan het warrige gevoel, toegeeft en daarmee loslaat van het oude gevoel. Dan zal er een nieuw gevoel voor in de plaats komen.