Pamela Kribbe

Op aarde zoekt de liefde een weg naar buiten. Ze wil de harten van mensen aanraken en openen, maar stuit daarbij vaak op een muur, op een muur van weerstand, van verdedigingsmechanismen. Daarom moet het donker dat zich achter de muur bevindt in de vorm van angst, eenzaamheid, verdriet en boosheid, soms eerst groeien en aanzwellen totdat de situatie onhoudbaar wordt voor de mens die zich binnen die muren bevindt. Als zijn of haar nood zo groot wordt dat de pijn niet meer te harden is, zal de muur

Er is veel verwarring in jullie over het vinden van de juiste weg, over het vinden van je eigen weg. Jullie onderschatten het belang van de dualiteit, van het heen en weer gaan tussen uitersten, het beleven van diepe emoties, zowel de lichte als de donkere. De diepte van het menselijk lijden is groot. Er is in de mensen op aarde veel pijn en een gevoel van afgescheiden zijn. Er is behoefte aan besef van een andere dimensie, waarin eenheid ervaren wordt, ruimtelijkheid, oneindigheid.

Daarom wil ik jullie vragen jullie opvattingen over geld op het diepste niveau te herzien en te voelen dat deze stroom jullie mogelijkheden biedt waardoor je juist kan bouwen aan een nieuwe aarde, aan een nieuwe werkelijkheid. Het is nu niet de tijd om je af te zonderen van de maatschappij, om alleen te gaan mediteren op die berg. Het is tijd voor participatie. Het is tijd om je energie te laten stromen in deze wereld en om de overvloed die dat teweegbrengt terug te ontvangen.

Hoe manifesteert de wijsheid van jouw aardse persoonlijkheid zich dan in jou? Hou maak je daar contact mee? Dat gebeurt via je emoties en via je buik. Op het niveau van de buik is de energie dichter, compacter, meer deel van de aardse, driedimensionale, materiële wereld. Het bewust bewonen van je buik is essentieel. Je dient je buik en alles wat daarin leeft te respecteren en serieus te nemen als een gelijkwaardige partner van je hart, van je ziel.

Waarom is het zo moeilijk dit licht vast te houden in je dagelijks leven? Terwijl je niets liever wilt dan daarin zijn, te kunnen ontspannen, moeiteloos te kunnen zijn. Je sluit je er van af. Waarom doe je dit? Wat is jouw grondhouding ten aanzien van die delen in jou die het licht blokkeren?Strijd is een vorm van verzet. Ik nodig je uit op een andere manier te kijken naar de donkere stukken in jezelf, de verkrampte, gespannen stukken. Zonder spanning.

Ik zie veel van jullie lichtwerkers soms helemaal opgaan in visioenen van een andere wereld, maar daarmee tegelijkertijd het contact verliezen met deze wereld zoals die hier en nu is, ook in jezelf. Niet alleen buiten jou, maar ook in jou. Dan raak je gespleten, ontstaat er een dualiteit tussen het licht en het donker in jou en in de wereld. Dat geeft strijd en spanning. Het is jullie uitdaging nu om het oude werkelijk op te geven en het nieuwe te verwelkomen tot in het diepst van je aardse zijn

Ik ben Jeshua. Ik groet jullie vanuit een oceaan van stilte en liefde. Onzichtbaar voor jullie wereld - en door jullie wereld heen - zorgt deze oceaan voor verbinding met alles. Een onzichtbaar kleed, een netwerk van energie, verbindt alles met alles, en draagt alles. Het bewustzijn dat jullie zoeken en waarin jullie thuishoren, is niet gebonden aan tijd en ruimte. Het is ook niet ergens anders, niet buiten de aarde en niet boven de aarde. Het is veel dichter bij en tegelijk ben je er steeds...

De kracht van je eigen bewustzijn. De kracht van je eigen wezen. De kracht van je eigen ziel. Te vaak nog zijn jullie op zoek. Steeds maar weer zoeken jullie naar oplossingen van buitenaf. Maar zodra jullie die oplossingen tot je nemen, smelten ze al weer weg. Realiseer je dat jij het centrum bent van jouw wezen, de zon van je eigen universum. De richting en gestemdheid van jouw bewustzijn bepalen hoe jij je voelt, hoe jij denkt, hoe jij je gedraagt.

Toch willen wij in deze afsluitende paragraaf jullie wijzen op een ander perspectief, een andere manier van kijken naar jezelf. Een manier die jullie uittilt boven de tijd, boven het verloop van een bepaalde geschiedenis, en jullie laat kennismaken met jullie 'boventijdelijke zijn', of anders gezegd: jullie multidimensionaliteit. Hiermee bedoelen wij: er is een punt in jezelf, in je eigen hart of geest, dat losstaat van ruimte en tijd, dat op elk moment geheel vrij is te kiezen voor donker of

Er is momenteel een grote groep lichtwerkers op aarde en een deel ervan is ontwaakt; zij herinneren zich wie ze zijn. Onder lichtwerkers kun je drie groepen onderscheiden, oftewel drie stadia waarin je je als lichtwerker in bovengenoemd transformatieproces kunt bevinden.

Meer weergeven