Mike Verest

Doe je ook mee met de gratis Lente Detox Challenge van 5 t/m 12 mei? Stap voor stap op een effectieve manier je lichaam reinigen van zware metalen en andere gifstoffen. Detoxstrategieën die je je hele leven kan blijven toepassen om de kwaliteit van leven drastisch te verhogen. Je verbetert je immuunsysteem en ervaart meer rust en helderheid. Door een detox komt lichaam en geest weer in balans, erg welkom in tijden van ascensie.

De volgende artsen waren niet tevreden te stellen met halve waarheden, propaganda en leugens. Vanuit eigen kennis en ervaring hebben ze intensief onderzoek gedaan naar de (bij)werkingen van vaccinaties.

Wat een wijsheid en ervaring heeft arts in ruste Hans Moolenburgh (92) in zich. Zijn missie: mensen helpen zichzelf beter te maken. Arts sinds 1952. Regulier én alternatief onderzoekt hij op hun verdiensten, maar altijd vaart hij zijn eigen koers. Praktisch en helder verwoord. ‘Ik streef ernaar de omstandigheden zo te maken, dat de eigen genezing van mijn patiënten op gang komt. Dat vind ik schitterend!’ Lees zijn zeer verhelderend interview over ziekten, vaccinaties, kanker etc.

Doe mee met de gratis Detox Challenge. We starten samen op zaterdag 6 januari. Er is geen betere manier om 2018 te beginnen!

Tijdens de Health Seminar van David Wolfe heb ik de kans gekregen om zijn wijze woorden en inzichten tot me te nemen. Van supervoeding en superkruiden tot de levenskracht van de mens. Een ongelofelijk inspirerende dag. Vol met energie en nieuwe inzichten vervolg ik mijn reis, bewust en gezond. Ik heb een kort verslag geschreven waarbij ik niet al te veel in ga op de details. Toch nieuwsgierig? Ga zelf op onderzoek uit, dat is echt de beste manier!

Heel wat mensen om ons heen lijden aan depressies, manisch-depressiviteit, psychoses, noem het maar op. De meeste mensen denken bij geestesaandoeningen meteen aan een psychiater die pillen voorschrijft om de symptomen van de ziekte te bestrijden. Toch kun je in plaats van het slikken van pillen ook kiezen voor een begeleide zoektocht naar diepere oorzaken. Hier draait het om in het sjamanisme.

Alsjeblieft, praat niet met mij over 'puur bewustzijn’ of ‘het verblijven in de absolute staat van ZIJN’. Ik wil de warmte voelen die je uitstraalt vanuit je hart. Vertel me dan ook niet hoe ontwaakt je bent en hoe vrij je bent van je ego, ik wil je leren kennen onder de woorden die je uitspreekt. Het mooie mens die worstelt om het licht te omarmen, voor alle slimme woorden en spirituele concepten.