Martha Krul

De trilling van de nieuwe energie is heel hoog. Je moet het je voorstellen als een hele hoge toon. Die kan bijna zeer doen aan je oren. Wij kunnen alles wat heel hoog is veel beter aan. Het is allemaal binnen ons bereik gekomen. Sta je nog met een been in de 3e dimensie, als is het maar af en toe. Dan kan je die hoge trilling veel moeilijker aan. Je moet nu dus echt die 3e dimensie gaan loslaten, wil je goed kunnen functioneren in de 5e dimensie.

De energie waarin wij nu zitten is een overgang energie. Een energie die komt vanuit de ene periode en die ons laat doorstromen naar de volgende periode. Te gelijke tijd speelt er veel onrust op de zon. Wij hebben te maken met een sterke fotonen energie. Die geeft onrust, onzekerheid, angsten etc. Wanneer je zo naar beneden stroomt in die vrije val van de nieuwe energie, kom je in dat onrustige gebied van die neervallende energie terecht.

Deze visualisatie kan je helpen je energie trilling te verhogen.

Hoe stel je je op in je relatie wanneer de ander niets van deze bijzondere tijd op aarde wil weten? Maar je hebt ooit voor elkaar gekozen. Gekozen om samen door het leven te gaan, omdat die ander aspecten in zich heeft, die je ooit heel aantrekkelijk vond. En nu?

De oversteek van de 3e naar de 5e dimensie is niet voor iedereen even gemakkelijk. Het was voor iedereen een les om zich goed staande te houden. Je bent zo gewend om te moeten “werken” aan jezelf. Zie die 3e dimensie als een koffer met oude, sombere kleren. Wij zitten nu in de periode van het licht. Je mag die oude koffer inleveren.

Het is vooral een hele intensieve periode, die wij eigenlijk maar even tussen neus en lippen door willen doen. Waarom zo moe? Waarom alles zo veranderd? Hoe lang moet ik dit nog ondergaan? Er zijn zoveel vragen die door je heen gaan. Hoe kan je daar in die prachtige 5D nu anders mee om leren gaan? Door je heel goed te realiseren dat JIJ die mens niet meer bent. Je zal die mens nooit meer worden. Neem vandaag de stap om dat voor eens en voor altijd los te laten.

Je wordt geleid. Je hoeft het niet alleen te doen. Door uit je balans te schieten, ervaar je niet meer alle aanwijzingen. Dan ga je terug naar je onveiligheid. Door te vertrouwen op intuïtie, je hogere zelf en je begeleiding vanuit het universum, dan kom je ontspannen in je balans. Je kan volledig leven in het NU. Je stroomt van moment naar moment. Je voelt en ervaart je stroming. Nu in de 5e dimensie is die ervaring heel sterk.

Heb je in de gaten dat wanneer je onrustig bent, je niet in het NU zit? Je bent met onzekerheid bezig en dat is toekomst gericht. Je bent dus met morgen bezig. Het is zeker geen gemakkelijke periode die achter je ligt. Maar het is wel een periode waar je veel sterker en gelukkiger uit gekomen bent. Wanneer je een vergelijking maakt van hoe je was en hoe je nu bent, dan kan je alleen maar dankbaar en gelukkig zijn. Door in het NU te blijven heb je overzicht en maak je dat gevoel concreet.

Wij zijn druk in de weer om de ANDER te vergeven, maar hoe zit het met de vergeving van onszelf? Waarom ook daar zo streng en oordelend over jezelf? Waarom reken jij jezelf af op dingen die naar jouw mening in het verleden niet gelopen zijn zoals jij eigenlijk zou willen. Is dat wel heel eerlijk naar jezelf? In het verleden was je niet de mens die je nu bent. Je had nog niet de kennis en de ervaring die je nu hebt.

In de 5D heb je de verbinding met jezelf. Je innerlijke stem staat constant aan. Je bent in rust. Je voelt je vrijheid. Je universele begeleiders hebben constant toegang tot je. 5D is lichtheid. Vrijheid. Gelukkig zijn, in je voortdurende stroming van punt naar punt. Door statisch te gaan zitten kijken wat er gebeurt en ''waarom'' verval je in een lagere trilling. Je bent immers niet in het NU. Je zit jezelf te ontrafelen en dan heb je geen aandacht voor het NU.

Meer weergeven