Martha Krul

Hoe vreemd is het dat JIJ vandaag al niet meer de mens van gisteren bent. Iedere dag stap je je bed uit en ben je weer een “ander” mens geworden. Ook tijdens de nacht werk je gewoon door aan die ontwikkeling. Stroom met de dagen en nachten mee. Besef dat wij allemaal in dit proces zitten. Stuur je licht naar jezelf, maar ook naar de mensen in je directe omgeving.

Stap naar voren, hoe moeilijk je dat ook vindt. Stap het felle licht in. Het is even aanpassen, dan opent je hart zich steeds verder. Je gaat je her-inneren dat dit je opdracht is waar je voor gekozen hebt voordat je naar de aarde ging. Laat die “aangeprate” angst daar waar die vandaan kwam. Dat waren je levens waarin je altijd al wist dat JIJ bijzonder was. Je mocht je niet uiten. Die angst mag er zijn. Net als jij.

De transparante mens in die hogere trilling kan geen combinatie maken van de onrust in de 3D en de rust van de 5D. Dit zijn in computertaal twee totaal verschillende programma’s. Of je kiest voor programma 3D of voor programma 5D. Maar wanneer je programma 5D eenmaal goed onder de knie hebt, zal je vanwege het gebruiksvriendelijke programma niet terug willen naar je oude programma.

Het klinkt zo afgezaagd. Iedere keer weer…… wat stijgt die energie hard. En toch is geen dag hetzelfde. Brengt iedere stijging weer een hele andere energie. Waar kunnen wij nu de sleutel vinden die de deur van ons hart van slot kan halen? Die sleutel is het woord VERTROUWEN. In de 3e dimensie dachten wij na over alles wat er met ons en ook in onszelf gebeurde. Wij wilden alles met ons verstand beredeneren. Alles kreeg via onze gedachten een plek. Wanneer wij met onze gedachten hadden...

Zo mooi dit contrast in die donkere dagen. Voel je dat licht? Het is zo anders dan andere jaren. Geen jaar zijn wij zo intens naar het licht getrokken als dit jaar. Wij zien dat de avonden lang zijn. Kaarsen branden volop. Maar het licht in onszelf daar worden wij telkens naar toe getrokken. Je voelt het. Door je eigen licht en blijheid zo intens te voelen, ga je anders in die transformatie van het duister staan.

Nu met deze donkere dagen van december, keer je naar binnen. Nu je meer binnen bent is er minder afleiding. Je hebt zo hard aan jezelf gewerkt, dat jij jezelf niet kan vergelijken met de mens die JIJ vorig jaar was. De feestdagen zijn lang niet voor iedereen gezellige, laat staan gemakkelijke dagen. De pijn wordt ook in dit licht uitvergroot. Die pijn kan niemand van je wegnemen.

Weet dat je de pijn niet meer gaat lijden. Je komt nu door die hoge trilling in een hele nieuwe universele periode van ons zielenbestaan terecht. Nu mag je EINDELIJK zijn wie je al levens lang was en waar je zo naar verlangd hebt. Je wordt niet meer verguisd en gaat niet meer op die brandstapel.

Je bent veel gevoeliger geworden. Je neemt veel waar. Het is nu zaak dat je je dat ook bewust gaat worden. ''Wat voel ik, waarom voel ik me zo.'' Je gaat net als een klein kind leren om om te gaan met de energie. JIJ bent het middelpunt van het universum. Alleen JIJ kunt jezelf helpen.

De afgescheidenheid van ons als mensen is veranderd. Wij functioneren niet meer als afgescheiden mensen. Ieder voor zich. Dat geeft verandering in ons gevoelsleven. Dat knaagt aan ons veiligheidsgevoel. Nee wij geven onze eigenheid niet op. Wij zijn juist een bijzonder onderdeel in het grote orkest dat alleen een mooi stuk kan spelen wanneer ieder zijn EIGEN partij speelt.

Nu is de cirkel van karma beëindigd. En daar moeten wij behoorlijk bewust mee leren omgaan. Alle facetten hebben letterlijk hun eigen leven geleefd en ons daarbij voorzien van de bijbehorende kennis. Nu met deze transformatie zijn wij niet bezig met ons mensenleven, nee wij gaan nu bezig met ons zieleleven.

Meer weergeven