Martha Krul

Wij zijn druk in de weer om de ANDER te vergeven, maar hoe zit het met de vergeving van onszelf? Waarom ook daar zo streng en oordelend over jezelf? Waarom reken jij jezelf af op dingen die naar jouw mening in het verleden niet gelopen zijn zoals jij eigenlijk zou willen. Is dat wel heel eerlijk naar jezelf? In het verleden was je niet de mens die je nu bent. Je had nog niet de kennis en de ervaring die je nu hebt.

In de 5D heb je de verbinding met jezelf. Je innerlijke stem staat constant aan. Je bent in rust. Je voelt je vrijheid. Je universele begeleiders hebben constant toegang tot je. 5D is lichtheid. Vrijheid. Gelukkig zijn, in je voortdurende stroming van punt naar punt. Door statisch te gaan zitten kijken wat er gebeurt en ''waarom'' verval je in een lagere trilling. Je bent immers niet in het NU. Je zit jezelf te ontrafelen en dan heb je geen aandacht voor het NU.

Wanneer je alles met aandacht in het NU doet, is die stilte er. Dan hoef je niet te gaan zitten mediteren, je bent de gehele dag in meditatie. Door die stilte en die meditatieve verbinding maak je een hele mooie verbinding. Je maakt contact met je hogere zelf, je maakt contact met de bron. Doordat contact gaat het stromen. Komen je inzichten en aanwijzingen als vanzelf binnen.

Ik ben die ik ben. Dat klinkt je misschien niet nieuw in je oren, maar…… Vanuit het universum wordt ons transformatieproces met grote belangstelling gevolgd. Daar zijn zij verwonderd en verbaasd. Daar heerst een hele andere stemming dan bij de mens. In het universum stroomt de liefde, het licht en vooral de bewondering voor de mens op aarde.. Dat die mensen zo “gemakkelijk” door die transformatie gaan. Zij zien dat er heel intensief, dag en nacht, wordt gewerkt. Wat is dan het grote...

Wij zijn in dit proces in hoge snelheid op weg. Ga vanuit het licht van de 5e D kijken en je zal heel veel verandering zien. Val je terug naar je verbinding met de 3e D dan ga je gemakkelijk terug naar oordeel. Dan verbind je jezelf weer met dat duister. Je zal je heel akelig en ellendig voelen. Je bent nu nog gevoeliger geworden. Het duister komt heel hard binnen. Maar jij hebt nu een keuze.

Het is een intens project waarin wij met elkaar functioneren. Het is een groots project, dat niet alleen op aarde wordt uitgevoerd, maar in het gehele universum. Wij zien de grenzen verschuiven. Het buitenaardse sprak sterk tot de verbeelding. De grenzen zijn verlegd. Het buitenaardse komt meer in de openheid. Wij voelen de verbinding. Wij “weten” dat wij niet alleen onze levens op aarde geleefd hebben.

We worstelen met gevoelens. Gevoelens die er altijd al waren, maar nu in een ander licht worden geprojecteerd. Wij maken het ons extra moeilijk, omdat wij nog vast blijven zitten aan die oude dogma’s. Door die oude dogma’s werden wij levens lang gekleineerd.

Hoe vreemd is het dat JIJ vandaag al niet meer de mens van gisteren bent. Iedere dag stap je je bed uit en ben je weer een “ander” mens geworden. Ook tijdens de nacht werk je gewoon door aan die ontwikkeling. Stroom met de dagen en nachten mee. Besef dat wij allemaal in dit proces zitten. Stuur je licht naar jezelf, maar ook naar de mensen in je directe omgeving.

Stap naar voren, hoe moeilijk je dat ook vindt. Stap het felle licht in. Het is even aanpassen, dan opent je hart zich steeds verder. Je gaat je her-inneren dat dit je opdracht is waar je voor gekozen hebt voordat je naar de aarde ging. Laat die “aangeprate” angst daar waar die vandaan kwam. Dat waren je levens waarin je altijd al wist dat JIJ bijzonder was. Je mocht je niet uiten. Die angst mag er zijn. Net als jij.

De transparante mens in die hogere trilling kan geen combinatie maken van de onrust in de 3D en de rust van de 5D. Dit zijn in computertaal twee totaal verschillende programma’s. Of je kiest voor programma 3D of voor programma 5D. Maar wanneer je programma 5D eenmaal goed onder de knie hebt, zal je vanwege het gebruiksvriendelijke programma niet terug willen naar je oude programma.

Meer weergeven