Martha Krul

Wij zijn gevoeliger geworden en daarom moeten wij bewuster met energie werken. Afschermen, aarden, bewust ons instellen op de dag die komen gaat, aan het einde van de dag onze aura's schoonmaken etc. Ja ook dat is een hele verandering voor velen. Maar de transparante mens moet zich steeds meer bewust zijn van zijn eigen energie. Dat is even iets waar je bij stil moet staan.

Door deze visualisatie kan je je energie trilling verhogen en dan kan je jezelf gemakkelijker en sneller aanpassen aan de sterkt stijgende energie..

Wij hadden vaststaande dingen waar wij ons altijd aan vast gehouden hebben en die ons troost en rust gaven. Die vaststaande veiligheden zijn nu geen “echte''veiligheden meer. Wij zijn transparanter in energie. Daardoor ervaren wij op een andere manier. Onze veiligheid is verschoven naar VERTROUWEN. Je laat je meevoeren in de flow van het leven. Je laat je letterlijk aan de hand nemen van je (spirituele) begeleiders.

De tegenstrijdigheid waarmee wij opgevoed zijn, niet op je eigen wijsheid te mogen varen, maar te luisteren naar de ander. Die ander die ouder was en het zeker toch wel beter wist. Dat is nu een moeilijkheid voor ons. Ga terug naar dit vertrouwen en volg je eigen stem in je eigen wijsheid. Dan zullen alle vragen beantwoord worden die door je hoofd gaan. Geen enkele vraag zal onbeantwoord blijven. Maar je hebt de stilte nodig meer dan je denkt.

De energie beweegt deze maand als een vrije val. Het gevoel is dat alles heel snel gaat en er niets is waar je je aan kunt vasthouden. Voor april is het eerste wat je moet doen, werken met angst. Kijk ernaar, voel het, omhels het en wees dan groter dan je angst. Weersta het niet, negeer het niet, en beweer niet dat het er niet is. Verzet zal je angst de kans geven om je te overwinnen en te overweldigen.

Wij hebben voor ons gevoel een hevige tijd achter ons liggen. Een tijd waarin wij het gevoel hadden dat wij moesten rennen en vliegen om alles op tijd gedaan te krijgen. Nu is dat aan het veranderen.

In de gehele geschiedenis van de mensheid is nog nooit een dergelijke transformatie voor gekomen. Wij zijn er allemaal van overtuigd dat wij zelf gekozen hebben om op dit moment op aarde te zijn in een fysiek lichaam. Wanneer je rustig de tijd neemt om eens goed bij jezelf te rade te gaan, moet je eigenlijk toegeven dat je helemaal niet meer de mens bent, die je altijd geweest bent.

Door die stijgingen verandert er veel. Wij veranderen als mens. Ons fysieke systeem staat constant onder druk. Wij zijn vermoeid, geïrriteerd, voelen ons alleen en ga zo maar door. Er zijn ook al heel veel mensen die zich steeds gemakkelijker voelen in die hogere energie. Door die stijging wordt het licht dat op aarde schijnt, iedere dag sterker. Daar hoef je niet spiritueel voor te zijn. Dat is gewoon met het blote oog waar te nemen.

Je bent als persoon nu al in hoge mate ingesteld op het nieuwe programma. Maar door de verwarring van het overschakelen, ben je geneigd de nieuwe aanpassingen, niet voor waar aan te nemen. Dus ga je terug naar je oude programma. Begin je een beetje te begrijpen waar die verwarring bij jezelf vandaan komt?

In de 3e dimensie waren wij eigenlijk statisch en star. Onze energie was geen mooie vloeiende energie. Nu in de 5e dimensie hebben wij een veel lichtere en transparantere energie. Maar hoe kan je van die verstarrende energie overgaan naar die mooie lichtende energie. Naar die stromende energie die je vrijheid geeft en blijdschap. Blijdschap ondanks de aardse problemen waar wij mee te maken hebben?

Meer weergeven