Martha Krul

oor die hoge trilling zijn wij transparanter aan het worden. Wij voelen niet alleen onze eigen energie, maar ook die van onze omgeving. Van de mensen waar wij mee zitten te praten. Lang niet alle energie die je voelt is van jou. Door je met je eigen hart te verbinden. Door regelmatig, ja iedere dag een moment van stilte in te bouwen, kan je heel veel bereiken. Je krijgt je “eigen” stem te horen en die heeft je veel te vertellen.

Wij hebben een transparantere trilling in onze lichaamsenergie. Dat houdt in dat wij veel gevoeliger zijn geworden. Wij zijn nu al in een heel ander lichaam terecht gekomen. Natuurlijk wanneer je in de spiegel kijkt zie je dezelfde mens die je was. Is dat eigenlijk wel zo. Heb je al gezien dat bij veel mensen de iris in de ogen is veranderd? De energie die zo snel stijgt dat je wel mee moet gaan in die ontwikkeling. Je kan bijna niet meer in die achterhoede blijven lopen.

Wanneer wij naast een vriend of vriendin zouden staan die zo intens aan zichzelf werkte, dan zou het complimentjes regenen. Er zou geen eind komen aan de loftuitingen waarmee wij de ander zouden overladen. Maar hoe staat het met onszelf? Waarom vinden wij het gewoon dat wij ons “huiswerk” zo intens maken en dat wij het eigenlijk maar heel gewoon vinden?

Wij kunnen niet ophouden met het aanmoedigen van uw daadkracht. Weet dat wij hierboven soms een oorverdovend applaus geven in de hoop dat u het voelt en dat u daarvan kracht krijgt om door te gaan. Door te gaan op het pad dat u met heel velen bewandelt. Laat uw angst varen. U wordt van alle kanten beschermd. U die de kracht en de moed heeft om dit voor de mensheid en de aarde te doen.

Wil ik de pijn die mij aangedaan is en die ik dagelijks voel, nu nog langer mijn leven laten beheersen? Heb ik er niet genoeg onder geleden? Ben ik niet lang genoeg verdrietig geweest? En toch ga je door met je die pijnlijke woorden te herinneren. Je blijft die oude wond openen. De pijn die je aangedaan is blijft zodoende in stand. Is dat wat je wil? Nee toch! Dan zal je dit onderwerp bij jezelf rustig moeten gaan bekijken.

Werk samen met het universum en je zal je verbazen over wat er met de tijd gaat gebeuren. Door de tijd op de manier van het universum te gebruiken, heb je een relaxte gezonde manier om met tijd om te gaan. Door op je eigen wil met de tijd om te gaan, ontstaat een sterk zuigende werking die niet fijn voelt. Wanneer je je daarvan bewust wordt, en je weet ook nog dat het niet zo goed is voor je gezondheid, zal je heel snel gaan veranderen in het omgaan met de tijd.

Er komen veel reacties van mensen die zo langzamerhand tegen de nacht gaan opzien. Zij denken dan terug aan de tijd, dat zij voor hun gevoel, lekker insliepen en door konden slapen. Maar tijden zijn veranderd. Wanneer je latent problemen hebt met inslapen en/of doorslapen zijn er een aantal dingen die je zou kunnen doen..

Nu de aarde zo in haar trilling aan het verhogen is, gaat de mens daarin mee. Het zijn processen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Zo is het met de mannelijke en de vrouwelijke energie ook. Alles is met elkaar verbonden. Wanneer de mens die liefde zou kunnen voelen dan zouden veel, zo niet alle angsten en twijfel, verdwenen zijn. Dat zou het ascentie proces van de mens een stuk eenvoudiger maken.

Jullie zijn hele sterke zielen die al heel lang voorbereid waren op aarde te komen. Jullie wilden een belangrijke plek op aarde hebben in dit grote plan. Maar wij kunnen jullie niet vertellen met welke diepe liefde wij jullie volgen en helpen waar mogelijk. Jullie zijn nu aan het overstappen naar hogere lagen van jullie zielenontwikkeling. Dus gaan nu vanuit andere aspecten naar het hele gebeuren op de wereld kijken.

Wij zijn gevoeliger geworden en daarom moeten wij bewuster met energie werken. Afschermen, aarden, bewust ons instellen op de dag die komen gaat, aan het einde van de dag onze aura's schoonmaken etc. Ja ook dat is een hele verandering voor velen. Maar de transparante mens moet zich steeds meer bewust zijn van zijn eigen energie. Dat is even iets waar je bij stil moet staan.

Meer weergeven