Marcel ter Veer

Zondag 13 mei is er weer een Arcturian Healing Meditatie in Arnhem. Ontvang healing en activatie's in deze Arcturian Healing Meditatie speciaal afgestemd op jouw evolutieproces.

Het is in deze roerige tijd belangrijk om in je hart te blijven en niet mee te gaan in de chaos om je heen. Dan gaat je werkelijk voelen wat jouw waarheid is en beseft je, dat je kunt vertrouwen op wat je voelt. Oude macht-structuren zijn aan het afbrokkelen. Veel van de beelden en informatie wat jou getoond wordt, is niet juist en niet zoals de werkelijkheid is, en dat geeft verwarring en onzekerheid bij velen..

Als jij je kunt verbinden met de Bron, dan kunnen lichtwezens, gidsen en engelen boodschappen en informatie doorgeven aan jou. oor middel van channeling heb je toegang tot alle ideeën en kennis die toegankelijk is, die er altijd is en altijd zal zijn. Je bent bewust een ontvangst kanaal, waarbij je je trilling verhoogt, om meer te kunnen helder-horen, zien, voelen en weten.

Zondag 25 Maart van 11:00 uur tot 13:00 uur, te Arnhem, mag ik wederom een Arcturian Healing Meditatie geven, samen met mijn Galactische familie de Arcturianen. Thema's: * Vergeving naar jezelf en naar de ander - * Hoe te leven binnen de nieuwe aarde.

Lief kind, je taak is je al helder. Je bent op de aarde gekomen om de mensen verder te helpen in deze tijd waarin het voor veel mensen zo donker is, een tijd waarin veel mensen lijden en veel mensen doelloos rond zwerven en de connectie verloren zijn met wie zij zijn, met wie zij werkelijk zijn. Jij gaat ervoor zorgen dat vele, vele mensen het licht weer gaan ervaren. Jij gaat op het podium in verbinding zijn met ons, met Het Licht, en je boodschap uitdragen net zoals het komt, je hoeft je niet...

De persoon die jij aanraakt, van binnen, zal er misschien niet direct, iets mee doen, maar het zaadje is geplant, dat kan zelfs al plaats vinden als je iemand bij de kassa tegenkomt in de supermarkt. En dat is precies de bedoeling…Zo ontwaken er steeds meer mensen en gaan steeds meer mensen langzaam vanuit hun hart leven. Begin vandaag en help mee om meer zielen aan te raken!

Zaterdag 17 maart is er een afstandshealing gepland door Marcel. Deze keer ontvang je healing van de hoge priesteres van Arcturus, samen met haar counsel van healing en activatie. Voel en ervaar wat het voor jou brengt in je evolutieproces. In voorbereiding op leven binnen de nieuwe aarde.

Marcel over: het toepassen van automatisch schrift. Het gebruik van automatisch schrift is niet voor iedereen toegankelijk en vergt wel veel oefening. Juist door middel van het automatisch schrift, vergt het van een medium een staat van bewustzijn, ofwel een staat van “zijn” om de informatie en/of boodschappen te kunnen schrijven, die vanuit de spirituele wereld worden doorgegeven door bijvoorbeeld gidsen, engelen en of overleden dierbaren. Hierbij ben je het best in afstemming en zit je...

Zondag 11 maart geeft Marcel weer een Arcturian Healing Meditatie in Arnhem. Lees hier ook de bijzondere ervaring van Marieke, die deelnam op de afstandhealing van afgelopen zondag 4 maart..

Zondag 4 maart geeft Marcel een Arcturian Healing op afstand. Ontvang healing en activaties speciaal afgestemd op jouw evolutieproces.

Meer weergeven