Manuela vd Knaap

De volle Maan is het moment van maximale uitdrukking van dit proces. Deze volle Maan is net zoals de nieuwe Maan van mei 2019 een zeer diep transformerende periode. De kern is dat er nu een nieuwe basis van eenheid gelegd wordt, waar materie en de Wezensessentie van de Aarde een onderdeel van zijn. Dat zien we ook aan de enorme activiteit van zonnevlammen, Schumannresonantie en andere activiteit van de Zon en Aarde.

In dit artikel kun je lezen over de energieën en processen van de nieuwe Maan op 4/5 mei 2019 voor de komende Maan(d) tot de volgende nieuwe Maan. Je kunt lezen over bestuurlijke macht die naar binnen keert, oude lichamelijke kwalen, zuivere voeding, integrerende oerkracht, het heilige huwelijk van kosmische krachten, magische Marskracht en hoe je deze maand uit je overleving kunt komen.

Dit is een artikel over de volle Maan van 19 april 2019. Dit is de tweede volle Maan in het dierenriemteken Ram. Je kunt hierin lezen over diepe heling van onze gewonde harde (mannelijke) kant en het gewonde zachte (vrouwelijke) kant en hoe deze volle Maan ons stimuleert om een dialoog op gang te brengen tussen deze krachten in ons en buiten ons en waarin onze ware aard, onze Wezensessentie de kans kan krijgen dit te helen.

Dit bericht gaat over de brand in de Notre Dame die op 15 april 2019 begon. Het raakt veel mensen diep en ik heb hier mijn beschrijving gegeven met mijn astrologie en ervaringen als achtergrond. Paris is 'Par Isis', de stad van de godin Isis. De zachte goddelijke oerkracht van het goddelijke vrouwelijke die voorbij gaat aan het afgescheiden mannelijke of vrouwelijke krijgt de kans om te herrijzen. Deze gebeurtenis is een kans om het gewonde mannelijke en vrouwelijke te overstijgen.

In dit artikel vind je informatie over de nieuwe Maan(d) van vrijdag 5 april 2019. Het gaat deze Maan(d) over een nieuwe vorm van authentieke, blije, vrije en meer natuurlijke verantwoordelijkheid die aan het ontstaan is. Het verstand evolueert naar bewustzijn met de nodige ongemakken. Het hart heeft deze Maan(d) weer een hoofdrol en dit kan uitstromen of je loopt vast in spelletjes door projecties en verlangens van het hart die niet authentiek zijn.

Het kosmisch hart is bij veel mensen open aan het gaan en dit niveau van het hart laat het nieuwe energielichaam ontvouwen, geeft rust, stabiliteit en kan zich met alles verbinden. Spiritueel gezien in het licht van de ontwikkelingen van het nieuwe bewustzijn geeft deze volle Maan ons de mogelijkheid om losse delen in ons bewustzijn te bereiken en weer te verbinden. Dit kunnen multi-dimensionale delen zijn in ons bewustzijn die in andere dimensies van het bestaan verblijven.

Kortom samengevat gaan we een periode in van wisselingen van energieën en daarmee ook van je doel. Geleidelijk zal er meer rust komen in de basis en wordt alle vernieuwing neergezet in een nieuwe stabiele ordening. We zijn ook actief met het herstellen van het gewonde mannelijke handelen in ons en in de maatschappij. Deze Maan(d) zal je specifiek uitdagen om jouw unieke bijdrage naast alle andere bijdragen in verbinding als broeders en zusters zichtbaar en praktisch te gaan maken .

In dit bericht lees je over de huidige achterliggende processen en energieën die zichtbaar worden rond de volle Maan dinsdag 19 februari. Over verbinding vanuit vrijheid en behoudt van jezelf en wat jij nodig hebt om de liefde toe te laten.

In dit artikel lees je over de processen voor 2019 en met name de werking van de verduisteringen die in januari plaatsvinden. Vooral de totale super BloedMaansverduistering van januari die voor jaren haar stempel drukt, wordt uitgebreid onder de loep genomen met de actuele processen voor ieder persoonlijk. Maar ook de collectieve processen voor de wereld om ons heen worden verhelderd.

Voor 2019 wordt van ons gevraagd om de weg naar binnen te gaan voor autonomie en vrijheid. Het bewustzijn van de Aarde is aan zet en ook voor ons mensen laat ons bewustzijn het komende jaar nieuwe lagen ontwaken. Saturnus staat voor 2019 ( en eclips 6 januari) bij de Diamant, dat is astrologisch het punt van geïntegreerde verlichting op Aarde.

Meer weergeven