Manuela vd Knaap

In dit bericht lees je over de huidige achterliggende processen en energieën die zichtbaar worden rond de volle Maan dinsdag 19 februari. Over verbinding vanuit vrijheid en behoudt van jezelf en wat jij nodig hebt om de liefde toe te laten.

In dit artikel lees je over de processen voor 2019 en met name de werking van de verduisteringen die in januari plaatsvinden. Vooral de totale super BloedMaansverduistering van januari die voor jaren haar stempel drukt, wordt uitgebreid onder de loep genomen met de actuele processen voor ieder persoonlijk. Maar ook de collectieve processen voor de wereld om ons heen worden verhelderd.

Voor 2019 wordt van ons gevraagd om de weg naar binnen te gaan voor autonomie en vrijheid. Het bewustzijn van de Aarde is aan zet en ook voor ons mensen laat ons bewustzijn het komende jaar nieuwe lagen ontwaken. Saturnus staat voor 2019 ( en eclips 6 januari) bij de Diamant, dat is astrologisch het punt van geïntegreerde verlichting op Aarde.

Wat de belangrijkste processen zijn rondom deze volle Maan in de Tweelingen-Boogschutter as? Kernwoorden zijn: sinterklaas discussie, emotioneel vuil dumpen, hardheid van de dualiteit naar het ontvangen van jezelf en van strijd over waarheid naar visies naast elkaar.

Dit artikel gaar over de nieuwe Maan van 7 november 2018 en wat de komende maanden en zelfs jaren actueel is. Je kunt lezen over opnieuw versnelling en vernieuwing, gevoelens een podium geven, het werkelijk innerlijk gevoed worden, voeding en de Bourgondiër, geïnspireerde (universele) communicatie, energetische communicatie en telepathie, het grotere plaatje zichtbaar maken, plezier en geluk en liefde.

Dit is een zeer intense volle Maan. Het proces dat is ingezet met nieuwe Maan wordt nu diep geaard. De wonden die het hart nog heeft laten zich ervaren en worden met een enorme helderheid en compassie in het daglicht gezet. De strijd van het hart mag gevoeld worden en kan worden geheeld als we deze benaderen vanuit het erkennen van wat er is.

Dit is de beschrijving van de energie van de nieuwe Maan van 9 oktober 2018 en over het proces van de bevrijding van de dominantie van het mannelijke dat tot eind oktober extra groei doormaakt. In dit artikel lees je over vrijheid, strijd, muren afbreken, liefde, bevrijden van je menselijke engel en over farmacie en dividend belasting. Gesloten deuren Voor de laatste keer dit jaar staat Mars in het zwarte Maan kanaal in Waterman. Deze astrologisch stand was actueel vanaf begin april tot half...

De snelste weg naar heling en leven wie je in Wezen bent begint bij het omarmen en thuis brengen van de verloren en gewonden delen van het innerlijke Zelf. Diepe pijn Deze volle Maan staat de Maan in samenstand met Cheiron in Ram (Cheiron 1ste graad zeer krachtige werkzaamheid). De diepe pijn van de afscheiding, de strijd, het leven in de dualiteit/matrix is zeer intens op dit moment. Het verlangen naar een pure spontane verbinding is groot (Zon staat in Weegschaal). En de belangrijkste...

Totale Bloedmaansverduistering 27 juli 2018: Deze zeer krachtige maansverduistering gaat over vraagstukken als privacy en zelfbeschikking, veiligheid, migratie, potenties en mogelijkheden voor Nederland; sociaal bewustzijn en individualiteit. Persoonlijk gaat het om authenticiteit en het verlangen naar vrijheid, ook gelijkwaardigheid, sociaal en nieuw groepsbewustzijn, niet in actie kunnen komen of juist wel vanuit de diepere Kern, verhoogd bewustzijn, licht integratie.

Donderdag 15 februari 2018 is er weer een gedeeltelijke Zonsverduistering. In dit beknopte artikel kun je lezen over zelfbeschikking, orgaandonorschap, aftreden minister, macht uit comfort zone, trillingsverhoging Aarde en materie, griep en zonnevlammen.

Meer weergeven