Manuela vd Knaap

Dit is de beschrijving van de energie van de nieuwe Maan van 9 oktober 2018 en over het proces van de bevrijding van de dominantie van het mannelijke dat tot eind oktober extra groei doormaakt. In dit artikel lees je over vrijheid, strijd, muren afbreken, liefde, bevrijden van je menselijke engel en over farmacie en dividend belasting. Gesloten deuren Voor de laatste keer dit jaar staat Mars in het zwarte Maan kanaal in Waterman. Deze astrologisch stand was actueel vanaf begin april tot half...

De snelste weg naar heling en leven wie je in Wezen bent begint bij het omarmen en thuis brengen van de verloren en gewonden delen van het innerlijke Zelf. Diepe pijn Deze volle Maan staat de Maan in samenstand met Cheiron in Ram (Cheiron 1ste graad zeer krachtige werkzaamheid). De diepe pijn van de afscheiding, de strijd, het leven in de dualiteit/matrix is zeer intens op dit moment. Het verlangen naar een pure spontane verbinding is groot (Zon staat in Weegschaal). En de belangrijkste...

Totale Bloedmaansverduistering 27 juli 2018: Deze zeer krachtige maansverduistering gaat over vraagstukken als privacy en zelfbeschikking, veiligheid, migratie, potenties en mogelijkheden voor Nederland; sociaal bewustzijn en individualiteit. Persoonlijk gaat het om authenticiteit en het verlangen naar vrijheid, ook gelijkwaardigheid, sociaal en nieuw groepsbewustzijn, niet in actie kunnen komen of juist wel vanuit de diepere Kern, verhoogd bewustzijn, licht integratie.

Donderdag 15 februari 2018 is er weer een gedeeltelijke Zonsverduistering. In dit beknopte artikel kun je lezen over zelfbeschikking, orgaandonorschap, aftreden minister, macht uit comfort zone, trillingsverhoging Aarde en materie, griep en zonnevlammen.

De totale Maansverduistering van 31 januari 2018 is een zeer bijzondere Maansverduistering, omdat dit zowel een blauwe Maan, als ook een Supermaan betreft. Daarnaast is dit ook nog eens een Bloedmaan die ook nog eens verduisterd wordt. Dit fenomeen is zeker bijzonder te noemen en ook zeer krachtig in uitwerking. Ik zal uiteenzetten wat de speciale kenmerken van deze Maansverduistering praktisch inhouden.