Luc van Ewijk

Revolutie is manifesteren. Manifesteren wat je wilt. In denken wat je wilt. Zo gedetailleerd mogelijk. Plaatsen in het veld van god. En wachten op de post. Op het mooiste wat naar je toe komt. Zo komen we over de matrix heen. Want we zijn goden. Scheppers van onze eigen realiteit. Alle kennis is verloren geraakt in loop der eeuwen. Kennis is vernietigd. Maar wijsheid is niet te slopen het is in je hart. In je DNA. Alleen is het verborgen. Je hoort de goede frequentie aan te slaan. Zodat het...

Of je gaat mee. Met de grote stroom omhoog. Of je knalt keihard naar beneden. Zo donker als de winter. Omdat je even uit het goddelijke bent, voor je gevoel. Achter die weerstand. Schuilt een verlangen naar een betere wereld. Een wereld van liefde en licht. Niet van angst en onderdrukking. Jij werkt als een spiegel zoals iedereen. Het botst tegen de gebruikelijke waarheid aan. Mensen willen zo graag vrede. Maar verafschuwen verandering zo erg. Dat ze de ''verkeerde'' kant oplopen.

Mensen luisteren nu nog weleens te weinig. Maar zullen zien dat ze daar zichzelf mee hebben. Dat te koppig zijn. Laat ze maar lopen in een leven die ze vaak niet eens willen leiden. Vaak uit pure ontevredenheid maken ze de omgeving als een hel. Ongezellig koud en humeurig omdat ze het even zijn kwijt geraakt wat geluk is.

Alle negativiteit in de wereld is een katalysator. Een katalysator voor verandering. Je eigen toekomst bouwen. Dat doe je door het nu te doen. Alleen all-in werkt. Een beetje werkt niet. Omdat dat op angst gebaseerd is. En zo bereik je nooit de top die je wilde bereiken.

Het vuur van de revolutie brandt. En ook al vuurt iedereen zijn angst op ons, we storten niet meer in. Het raakt ons niet meer. Onze wereld voelt zoveel beter aan dan de oude wereld. Daarom zijn die nieuwe energieën verslavend goed. Ontmoet je echte familie. Je zielenfamilie. Zodat we niet alleen één vuurtje hebben voor de revolutie. Maar eentje die uit de pan slaat. En vernietigend is. Want uit het as van de oude wereld zal de nieuwe wereld bloeien.

Energieën duwen je keihard naar beneden als je niet bewust handelt. Soms zou je willen dat alles er al is. Maar dat is er al. Alleen ontvouwt het zich voor je ogen. Zodra we weer een stap buiten de comfortzone zetten. En dat wordt alleen maar makkelijker omdat de energie ons letterlijk optilt. Je hebt zelfs minder slaap nodig hoe bijzonder is dat.

Meer naastenliefde. Want het is niet meer jij of ik. Nee het is wij. Want wij is de kracht van de mens. Alleen zo kunnen we klimmen tot ver in de hemel. Minder spreken. Zodat er meer gevraagd wordt. Dat geeft pas rust. Weet dat je niet kunt vallen. Je kunt alleen leren. Je leert dat we niet meer hoeven te strijden. Er zijn geen vijanden. We hoeven alleen te zijn. Te doen wat je wilt. En wanneer je het wilt.

Alles is zich al aan het ontvouwen. Je hebt geen idee hoe snel je gegroeid bent. De jij van een maand geleden herken je al niet eens meer. Zo snel zijn we gegaan. Natuurlijk heeft niet iedereen dezelfde waarheid. Het lastigste is te leren om dat te accepteren. Om niet de strijd met ze aan te gaan. Om het gewoon te laten zoals het is. Boven de dualiteit uit. Betekend niet een te rooskleurig beeld. Maar ook niet een negatief beeld. Je vaart op liefde. Je wordt geleid door je gevoel.

Oude systemen storten in. Omdat ze niet meer werken. Mensen worden er ziek van. Raken overspannen. Er lijkt een revolutie te komen. Alleen vliegen de stenen niet door de straten. Of de brandbommen die gegooid zouden worden. Nee de revolutie is vanuit je hart. Vanuit de energie toename’s vanuit de ruimte. We zijn de volgende planeet. Om te transformeren. Naar een hogere niveau van licht en energie.

Een rare tijd is het maar. We gaan met mensen om die totaal anders zijn dan ons. En lopen af en toe flinke deuken op. Maar een half uur later hebben we er al vrede mee. Ze zijn als een enorme spiegel. Je ziet wat je niet wilt zijn. Het lijkt steeds minder lang te duren. Omdat de energie in record tempo toeneemt. Vele hebben nog niks door. Maar alles staat op springen. Sommige horen te verdrinken met het oude. Terwijl andere dan al over kunnen stappen naar het nieuwe.

Meer weergeven