Luc van Ewijk

Kies voor de trein naar jezelf. Want dat zal je geluk en overvloed brengen. Laat jezelf zien en je zult gezien worden. Je hoeft alleen in je eigen waarheid te geloven. Uit die winterslaap nu. Verbreed jezelf niet in spieren maar in hoe vaak je uit je comfortzone komt. Doe eens wat anders. Want dan krijg je simpelweg ook een ander resultaat.

''Moeten hoort er niet meer bij.'' Je kunt niet meer moeten van jezelf. Want dan loop je vast. Dan hou je vast en is er geen stroming meer. Het water vertroebelt. En het leven gaat langzaam dood. Dat gebeurt letterlijk wanneer je vast loopt. Geen zorgen. Maak je leven maar gemakkelijk. Je mag geven wanneer jij dat wilt. En geef eerst jezelf wat. Want anders is er niks te geven.

Al die gekke energieën, je laat je soms alle kanten opslingeren. Dat is als er weer een nieuwe golf aan energie op je in aan het slaan is. Je kunt je emoties niet controleren. Ze willen er zijn en ze willen gezien worden, laat ze er maar zijn. Dat is de weg van de minste weerstand. Observeer zonder oordeel net zoals in een healing doet. Je laat het zijn voor wat het is. Het is niet meer de tijd om te haasten. Om sneller te gaan dan je eigenlijk aankunt. Doe het maar lekker op jouw tempo.

Ga voorbij je ego. Voorbij die gemaakte bubbel, die je denkt te zijn. Daar kun je pas in de nieuwe tijd leven. Aan onze oude gewoontes hangen de laatste restjes ego. Hak die gewoontes in de pan door je aan je eigenwaarde vast te houden. En dan de nachtelijke downloads en het weinig slapen. Energie die torenhoog is. Steeds meer in een andere dimensie bevinden waar denken geen macht meer heeft. Langzaam je identiteit verliezen en je wat leeg en verlaten voelen. Nieuw terrein.

We zijn allemaal goden. We hebben ze aanboden, buiten onszelf. De mond op slot want je mag er eigenlijk niet over praten. Maar dit is de tijd van disclosure. Door het verboden gebied zichtbaar te maken want daar ligt wat we nodig hebben en verhogen we het bewustzijn. Wij gaan nu voorbij ons slaven DNA en claimen wat van ons is. We gaan voorbij ons volg-gedrag. We gaan voorbij ons hoofd en ons ego wat ons steeds weer tegenhoudt. In de stilte waar je in gaat zitten en die zoveel weerstand oproept

Heerlijk die retrograde. In zijn ''achteruit'' leer je het meest. Het gaat altijd goed. Want het is de bedoeling dat je grenzen worden verlegt. Dat je soms even over de rooie gaat. Want dat is je grens. Arm zijn we alleen als we dat geloven. Al dat sparen is gebaseerd op angst. Hetzelfde als in Afrika alleen houden wij onszelf arm in gedachten. Ik ben blij dat ik weer in Nederland ben. Hier kun je nog rustig winkelen, alleen wel vol in de regen.

Deze maatschappij draait om angst. Het werkt vanuit moeten en dwang als we het niet doen. We passen ons steeds aan om erbij te horen. Maar het voelt niet goed. Het voelt drukkend en benauwd. Want je hebt je eigen ruimte weggeven. Nog niet alle deuren zijn op dit moment geopend. Maar dat komt.

Alle ballast van de winter doorspoelen. Uit de eeuwige depressie stappen die Nederland heet. Iedereen lijkt een probleem te hebben, want dan hoor je er pas bij en kun je mee jammeren. Alsof we eeuwig gered kunnen worden door Rutte en Co verkleed in een mantel van de onschuld. Het lijkt wel heel het jaar carnaval.

Je loopt je eigen weg. Je bent een ontdekkingsreiziger. Iemand die een nieuwe pad legt. Mensen trekken vreemde gezichten wanneer je jouw woorden verteld. Het is niet erg, ooit zullen het begrijpen. We horen los te breken van de maatschappij. Van de angststaat. Dat doe je door je eigen meester te worden. En lekker jezelf te zijn. Waarom zouden we horen te vluchten? We mogen er gewoon zijn. Ieder mens op zijn eigen manier. Je trekt mensen aan op je schaduwplekken. Daarom het licht toelaten in je...

De lente begint met ontwaken. In de subtropen wordt het weer warmer. Het vuur begint weer te starten. Tijd om jouw ding te doen. Vergeet de drama om je heen. We waren teveel gericht op het negatieve. Waardoor onze creaties niet goed uit de veren kwamen. Tijd om los te laten. Zoveel als je kunt. En je mag al aan het nieuwe werken. Vergeet alsjeblieft de tijd. Want zonder druk is het veel leuker. Al wat onzichtbaar is voor je. Is zich aan het ontvouwen, daarom voel je je zo top. Laat dat licht...

Meer weergeven