Love D

Alleen zijn kan jou weer in je kracht zetten en je leert ook je eigen energie kennen. Je leert hoe het voelt om jouw eigen energie te voelen, zonder invloed van andere energieën. Je leert waar jij je goed bij voelt en waar jij je niet meer goed bij voelt. Ergens vertrouw je niet op jezelf waardoor je altijd de behoefte hebt om alles buiten jezelf te zoeken.

Probeer ten alle tijden jouw pad te bewandelen zoals jou dat goed acht. Het gaat immers om jouw geluk. En laat je niet beïnvloeden door vrienden, familie of de wereld om jou heen, want dan ben jij alleen maar bezig de wereld om jou heen te pleasen ten koste van jouw eigen geluk. Als je veranderd, kan de wereld om jou heen jou vaak niet begrijpen en ze willen het vaak ook niet. Het vergt inspanning en moed, om dan voor jezelf te kiezen.

Heb jij innerlijke strijd? Dan zul je deze strijd in de wereld om jou heen zien. Heb jij te weinig zelfliefde? Dan zul je weinig liefde in de wereld om je heen ervaren. Als jij een mooiere wereld wilt zien, zal je aan jezelf mogen werken. Want zo binnen is zo buiten. Wij bepalen het collectief bewustzijn en daarmee onze eigen realiteit. Laat alle oordelen los op dat pad, want er komt een moment dat je hoger in bewustzijn bent en ziet dat het er allemaal niet toe doet om andere te veroordelen.

Het licht is er altijd al geweest, in jou! Maar jij zag jezelf nooit zo in het licht staan. Jarenlang onder een sluier gebogen van oordelen en kritiek. Nu is de tijd om te laten zien dat wij er ook toedoen. Waarom altijd maar geven, als we ook mogen ontvangen.

Probeer komend jaar aan jezelf te werken en die dingen te doen die je juist eng vind. Help jezelf te groeien en het beste uit jezelf te halen. Hoe doorbreek je dan die angsten? Angsten kan je op verschillende manieren aanpakken, als je daar echt toe bereid bent. Het gaat niet zonder slag of stoot, maar als je er wat aan doet, dan zal je er de mooiste vruchten van plukken. Alles wat jij wilt kan jij achter jouw angst vinden, het is allemaal binnen jouw handbereik.

Er hoeft maar iets te gebeuren en iemand staat al op zijn achterste. Gek genoeg is dit wel wat er collectief moet gebeuren om zich uit te spelen. We hebben allemaal met triggers te maken en het gaat er ook om, hoe jij ermee omgaat. Je kunt meegaan in de emotie van de ander of je kunt het daar laten. Het gaat erom dat je in gaat zien, dat ieder verantwoordelijk is voor zijn of haar emoties. Elke keer als jij je er bewust van bent of wordt, is weer een stapje verder naar bewustzijn.

Lieve 'oude' ik, ik laat je met liefde achter in 2018, samen met het verleden. Ik laat je met liefde achter met alles wat mij niet meer dient. Wat hebben we samen mooie tijden beleefd, maar vooral ook hele pittige tijden. Met tijd en wijlen wilde ik hier niet eens meer zijn en verlangde naar 'huis'. Wat heb ik veel van die tijden geleerd en wat heb ik mooie lessen meegekregen. Het heeft mij doen groeien en heeft mij gevormd tot wat en wie ik nu ben en daar ben ik eeuwig dankbaar voor.

Onze Love D is naar Rishikesh India gegaan voor een yogaopleiding van 500 uur. Een reis die heel diep gaat voor de persoonlijke ontwikkeling. Je wordt fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel van alle kanten uitgedaagd en je mijn comfortzone gehaald.

Je DNA veranderd letterlijk en je lichaam is zo intelligent dat het zichzelf kan genezen. Weerstand maakt het op dit moment alleen maar moeizamer. Bepaalde allergieën kunnen voorkomen, zoals eczeem of andere schimmels om maar een voorbeeld te geven. Doordat je gevoeliger wordt kan het ook voorkomen dat je van eetpatroon gaat willen of moeten veranderen. Jouw lichaam is jouw tempel, dus is het belangrijk dat je het zo ook gaat beschouwen en dat je goed voor jouw lichaam gaat zorgen.

In een wereld van ego’s en beter wetende mensen, omdat we in een controlerende maatschappij leven, vallen mensen vaak over mijn manier van de boodschap uitdragen. Ego’s die het beter weten of willen weten en mij regelmatig op mijn taalfouten corrigeren. Ja mensen, ik ben me bewust van mijn taalfouten, en nee mensen, het interesseert mij niet. Want waar het werkelijk om draait is dat de boodschap overkomt en dat hij energetisch aankomt bij mensen, wat mensen helpt tot inzichten te komen en...

Meer weergeven