Love D

Onze Love D is naar Rishikesh India gegaan voor een yogaopleiding van 500 uur. Een reis die heel diep gaat voor de persoonlijke ontwikkeling. Je wordt fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel van alle kanten uitgedaagd en je mijn comfortzone gehaald.

Je DNA veranderd letterlijk en je lichaam is zo intelligent dat het zichzelf kan genezen. Weerstand maakt het op dit moment alleen maar moeizamer. Bepaalde allergieën kunnen voorkomen, zoals eczeem of andere schimmels om maar een voorbeeld te geven. Doordat je gevoeliger wordt kan het ook voorkomen dat je van eetpatroon gaat willen of moeten veranderen. Jouw lichaam is jouw tempel, dus is het belangrijk dat je het zo ook gaat beschouwen en dat je goed voor jouw lichaam gaat zorgen.

In een wereld van ego’s en beter wetende mensen, omdat we in een controlerende maatschappij leven, vallen mensen vaak over mijn manier van de boodschap uitdragen. Ego’s die het beter weten of willen weten en mij regelmatig op mijn taalfouten corrigeren. Ja mensen, ik ben me bewust van mijn taalfouten, en nee mensen, het interesseert mij niet. Want waar het werkelijk om draait is dat de boodschap overkomt en dat hij energetisch aankomt bij mensen, wat mensen helpt tot inzichten te komen en...

Het wordt tijd dat we voor onszelf gaan kiezen, in een tijd waarin men te gehecht is geraakt aan de dingen die buiten zichzelf staan. We leven in een maatschappij waarin de meeste hun eigen weg nog aan het zoeken zijn en ergens nog zichzelf kwijt zijn. We gaan ons hechten aan mensen, banen, spullen, dieren, woorden, gedrag, overtuigingen, meningen, verwachtingen, uitkomsten en noem zo maar op. We gaan ons identificeren met alles om ons heen, en vergeten naar onszelf te kijken en wat we in onze...

We zitten in een tijd waarin alles in een rap tempo manifesteert en creëert. Merendeel van de mensheid slaapt nog en volgt nog wat hun voorgeschoteld wordt, door media, omgeving, opvoeding en alles wat je leest en waar jij je mee verbindt. Het is belangrijk om nu heel bewust te worden van de wegen die jij wilt volgen en waar jij je mee wilt verbinden. Een heleboel mensen beseffen niet dat waar jij je mee verbindt, jouw werkelijkheid wordt.

Dit proces waar wij allemaal in zitten, zal ons allemaal dichter bij onszelf brengen. Dichter naar onze ware essentie en terug naar ons gevoel. Die tijd is nu voorbij en je mag je bewust worden van alle processen die er rondgaan en waar je in zit. Je hoeft niks meer weg te duwen, want alles mag er gewoon zijn. Zonder labels, zonder oordeel en zonder weerstand. Je zal heen en weer gaan met je gevoelens en je zal soms niet weten waar je het moet zoeken, maar besef dat dit er allemaal bij hoort.

Vaak verliezen we nog weleens uit het oog dat het universum ons in alles ondersteunt. Vaak zoeken we antwoorden, maar willen we niet luisteren. Of het is dat we de antwoorden niet horen, omdat we er niet in geloven. Maar het universum helpt jou altijd. Het is er altijd, want jij bent het universum. Jij staat altijd in contact, en jij bent jouw hogere zelf. Alleen zijn we vaak nog zo in ons hoofd bezig, dat we niet inzien dat de connectie er al die tijd al is. Het gaat om overgave, en kijken wat...

Soms leef je het leven, zonder je er bewust van te zijn dat je in een overlevingsstand terecht bent gekomen. Deze overlevingsstand wordt over het algemeen door het ego geleid en zorgt ervoor dat je de connectie met jezelf op bepaalde momenten helemaal kwijt kan raken. Je leven gaat aan je voorbij en je probeert wel ‘de regels’ te volgen, gezien je onderliggend weet dat je wilt veranderen.

Het kan weleens moeilijk zijn om altijd maar trouw aan jezelf te zijn, zeker als je altijd gewend was je eigen aan te passen aan alles en iedereen. En jij jouw weg nog probeert te vinden in het leven. Als jij bezig bent jouw weg te vinden in het leven en je probeert los te maken van de conditioneringen die jou zijn opgelegd, kan het nogal een uitdaging zijn.

Jouw oordelen over jouw patronen, processen, verleden, ervaringen hebben jou ergens vastgezet. En alleen jij kan jezelf er weer uithalen, door er gewoon naar te kijken als een ervaring of les, zonder oordeel. Jij kan ernaar kijken met een ander perspectief, want jouw bewustzijn is gegroeid. Deze lessen die jou weer terug helpen naar de kern en weer helpen terug te komen bij jezelf. Iets wat we door al die programmeringen van de maatschappij verleerd zijn….onszelf te zijn!

Meer weergeven