Love D

Iets wat veel mensen moeilijk vinden, gezien we uit een maatschappij komen waarin er moeilijk over gevoelens gepraat wordt. Want waarom zou jij niet mogen shinen en jezelf laten zien zoals jij jezelf wilt uitdrukken? Waarom zou jij niet jouw eigenwaarde mogen uitstralen? Waarom zou jij niet in jouw kracht mogen staan en jezelf een podium geven, uit liefde voor jezelf? Waarom zou jij niet aanstekelijk mogen zijn en andere mensen ook het geluk van liefde mogen laten proeven?

Dan kom je op een moment in je leven waarbij je dacht dat je het allemaal al onder controle had, en dan blijkt er toch weer een deel naar boven te komen wat geheeld mag worden. We willen dit niet zien of voelen, maar we zullen het toch onder ogen moeten zien om het te kunnen helen. En volgens velen is het iets wat weg mag blijven, of juist wel prima zit in een donker gedeelte van jouw bewustzijn..

En dan opeens kom je een laag dieper te zitten en weet je niet meer wat je met je leven aanmoet. In het hele ascensieproces ga je continu door verschillende lagen heen, en dat kan heel veel opschonen. Dit zal door blijven gaan, totdat je alles uitgebalanceerd heb en tot het nulpunt komt. En volledig neutraal bent met al jouw emoties en processen en alles eromheen wat het zo heftig maakt.

we leven ook in een tijd waarin steeds meer mensen in een ontwakingsproces zitten en beseffen hoe de wereld echt in elkaar steekt en dat we grotendeels voor de gek zijn gehouden. Met alle energieën die rondgaan komen er ook allerlei processen op gang die jouw bewustzijn vergroten en jou misschien wel nog meer ‘wakker’ maken tot de ‘echte’ werkelijkheid.

Als jij jezelf even kwijt bent geraakt, kan het zijn dat je even alles kwijt bent en ook niet meer helder kan nadenken. Je gaat proberen geforceerde keuzes te maken. We zijn vergeten hoe we onze intuïtie kunnen en moeten gebruiken, dus het is een valkuil als je uit balans raakt en weer in jouw hoofd gaat zitten. Omdat jij veel meer zelfkennis krijgt en daarmee sneller opmerkt wat jouw valkuilen zijn. Jij daardoor ook sneller in kan grijpen als je uit balans raakt, zodat je weer terug kan komen

We willen zo graag niet die pijnstukken voelen, dat we in verzet gaan. En hier gaat het vaak fout, fout is een groot woord. Maar het zorgt er wel voor dat we allemaal lijden, iets wat we juist niet willen. Alleen zo kan je die pijnstukken aanpakken en alleen zo kan je helen en verwerken.

Mensen gaan anders tegen dingen en het leven aan kijken en worden bewuster van de wereld om zich heen en dat er meer is dan ons altijd aangeleerd en/of verteld is. We krijgen allemaal een bredere blik op wat er zich allemaal afspeelt en proberen bepaalde dingen nog te veel te begrijpen vanuit ons hoofd. Onze programmering zit zo vast geankerd, dat het soms moeilijk is om van bepaalde ‘oude’ overtuigingen af te stappen. Maar door het hele ascensieproces worden we allemaal wel wakkerder geschud.

Soms zit ik naar een leeg blad te staren en komt er gewoon niks door, en in mijn hoofd forceer ik alles. Ik wil dan heel graag schrijven, maar onderliggend ben ik ook bezig met bepaalde blokkades opbouwen. Althans denk ik dat.. Soms is het moeilijk als je veel te zeggen hebt, maar je weet niet zo goed wat je moet zeggen. Je gaat meer in je hoofd zitten en komt dan niet terecht in je hart. Waar je zou willen zijn, want daar komt de creatie tot stand. Er komt dan ook gelijk een oordeel op te...

Het proces naar hoger bewustzijn, de weg naar verlichting is een proces wat met vallen en opstaan gaat. In de periodes dat we vallen willen wij nogal graag terugvallen in ‘oude’ gewoontes, maar dan is het wel nodig om bewust te blijven van het pad waar je op zit. Je zal door oude lagen heen moeten en bepaalde pijnstukken weer moeten voelen, want alleen zo kan er weer licht binnen komen bij jou. En doordat alles weer aan het licht komt, kan het geheeld worden.

Iets wat jij al die jaren uit overtuiging, bescherming, automatisme, gewoonte hebt weg lopen duwen, zal je nu toch echt mogen gaan voelen en ervaren. Het gaat jou helpen om te groeien in ontwikkeling, bewustzijn, helen en loslaten. Je gaat leren het gevecht op te geven en weer in de flow te leven, waarin alles naar jou toe kan komen. Jouw hart wil het zo graag uitschreeuwen en wil zo graag gehoord worden, en niet meer genegeerd.

Meer weergeven