Lea van der Eem

Als je bent aangesloten op dezelfde energie als ik, dan zijn het behoorlijke pittige weken geweest. Op sommige dagen was er het gevoel heel vol te zijn in je buik, een opgeblazen gevoel. Tot aan heel misselijk toe. Ik heb een aantal dagen zelfs niet kunnen eten. Op andere dagen kon ik alleen heel licht voedsel verdragen. Ook is er veel spanning in kaak- en keelgebied geweest. Net na het wakker worden was er vaak het gevoel ontzettend zwaar werk te hebben verricht en daarbij soms alsof er een...

Ieder mens dat zich bezighoudt met bewustzijn en innerlijke groei, ervaart wel problemen in zijn familie. Sterker nog: gevoelige mensen en lichtwerkers groeien vaak op in families met pittige thema’s. Op het moment dat jouw ziel bekijkt welke lessen je aan zal gaan tijdens je volgende incarnatie, kies je een familie uit waarin jij jouw lessen goed zal kunnen oefenen. Dat is in een familie die dezelfde thema’s heeft als jij. Elke familie heeft zo zijn eigen thema’s die ‘aan’ staan. En...

De afgelopen weken en maanden (en jaren!) zijn de energie downloads intens en heftig geweest. Tijdens zo’n download ontvang je veel nieuwe(tijds) energie. Is je aarding goed en ben jij aanwezig in je lichaam, dan kan die energie goed door je lichaam stromen en wordt de oude energie relatief makkelijk losgelaten en afgevoerd. Wanneer je aarding minder stevig is, kan de nieuwe energie niet stromen en de oude energie niet weg.Zo raak jij steeds voller met energie.

Je hebt de laatste tijd veel losgelaten. Het oude, of de oude energie. Daardoor kan het ook zijn dat je je steeds meer hebt losgemaakt van bepaalde situaties of mensen die niet passen bij het nieuwe pad dat jij bewandelt. Soms laat je mensen los met wie je lange tijd samen bent geweest, die belangrijk voor je waren en met wie je veel hebt gedeeld. Mensen waarvan je een tijd terug misschien niet had gedacht dat jullie wegen zich ooit eens zouden scheiden.

De pijn die geraakt wordt gaat over onzekerheid, niet mogen zijn wie je bent met jouw licht, afgestraft of veroordeeld worden voor het bewandelen van jouw weg, bang zijn alleen achter te blijven als je kiest voor wat voor jou goed is (de angst voor eenzaamheid is groot bij veel lichtwerkers), niet begrepen worden in de liefde die je bent. Je wordt uitgedaagd om niet meer mee te gaan met de energie die van buitenaf op jou afkomt. Om je niet meer af te laten leiden van jezelf, van jouw missie.

Ik heb ervaren dat mijn aura vervuild raakt als ik teveel bezig ben met ‘doen’, te druk ben, in mijn hoofd zit, als ik me teveel richt op andere mensen of als ik niet genoeg tijd neem om alle binnenkomende energie en ervaringen te verwerken. Kortom: mijn energieveld raakt ‘vol’ of vervuild als ik weg ben gegaan bij mezelf; als ik met mijn energie weinig of niet in mijn lichaam ben.

Deze week vertelde een cliënt me dat ze ziet dat ze werelden is veranderd en gegroeid als ze terugkijkt naar wie ze 2/3 jaar geleden was. Haar wereld is daarmee ook veranderd: deze is veel lichter geworden. Ze heeft minder oordelen en negativiteit. Er is veel meer begrip, compassie en bewustzijn.

In stappen komt er steeds meer nieuwe energie naar de aarde. Op sommige dagen komt er veel nieuwe energie jouw systeem binnen, op andere dagen is het rustiger. Soms komt er zoveel energie, dat het moeilijk te verwerken is voor jouw lichaam en energiesysteem.

"In deze bijzondere transformerende tijd kan steeds meer van jouw licht hier op aarde komen. Je ruimt oude energie en patronen op, zodat je steeds meer van jouw wezensenergie kan ontvangen. Jouw systeem went langzamerhand aan de hogere energiefrequenties en je kan deze lichtere energie steeds meer aarden, oftewel belichamen. Dat is waar het aardingsproces in deze tijd over gaat."

Er zijn weer intense energiedownloads. Deze dagen is vooral voelbaar. Dit heeft te maken met de grote hoeveelheid nieuwe energie die je lichaam moet verwerken. Alles wat jou van jezelf afleidt, en dus van je aarding afhaalt, belemmert het verwerken en doorstromen van de nieuwe energie.

Meer weergeven