Desiree van Koningsbrugge

In zo’n geval kan de sensitieve persoon slechts korte tijd in jouw aanwezigheid zijn door de energie die jij uitstraalt. Realiseer je dus dat niet jij maar jouw energie uitstraling de boosdoener is.

Het ego, afkorting van: Eigen Gedachten Overheersen of Echt Goddelijk Ontdekken. Hier wat meer over weten is behulpzaam zodat jij bewuster kan kiezen wat jij wilt; Gelijk hebben of gelukkig zijn.

Keuzes die jou direct een gevoel van vreugde geven, het gevoel van liefde in jou laten stromen, dat zijn de keuzes van je hart. Als jij je voelt tegengehouden door iets of iemand, houd jij in werkelijkheid jezelf tegen. Zolang je wegblijft bij kiezen vanuit je hart zal je in strijd leven met jezelf.

Bij hooggevoeligheid zijn de deuren naar al die natuurlijke eigenschappen weer open gezet. Dit kan als ongemakkelijk worden ervaren. Het is ook een signaal, naar jezelf en de maatschappij. Dit betekent dat je andere keuzes zal gaan maken, minder de massa zal gaan volgen. Omdat steeds meer mensen deze hooggevoeligheid erkennen begint er een stroming op gang te komen die verandering wenst. We gaan langzaamaan inzien dat het anders kan omdat we het anders willen.

Zoals donkere onweerswolken zich samenpakken tot de ontlading met bliksemflitsen zo kan deze energie van volle maan zich voor jou ontladen. Het donker kan dreigend voelen maar besef dat ontlading nodig is, precies zo als in een onweersbui. De engelen vertellen ons dat er deuren kunnen open gaan binnen in jezelf die heel lang gesloten zijn gebleven.

Het is nu de tijd om het goud in jezelf te ontdekken. Laat alle gedachten los en neem waar via je zintuigen. Leer om jouw waarneming te vergroten dan ontdek je het wonder in de reis die jij nu maakt. Neem waar in al die heel gewone dagelijkse momenten en ontdek meer. Laat anderen meegenieten van jouw vernieuwde waarneming en straal van binnenuit. Je wordt uitgenodigd om het lichtpunt in jouw omgeving te zijn.

Ze hebben me al heel vaak verteld dat ik mijn zielsliefde ga ontmoeten”. Dit is een toekomst voorspelling en als je er vanuit gaat dat alles in energie voor je aanwezig is dan klopt dit ook. Werkelijk alles is energetisch aanwezig maar of je dit werkelijk aan trekt hangt af van wat je uitzend. Dit is de wet van aantrekking...

De boodschap voor deze week heeft te maken met omhoog gaan in jouw trillingsfrequentie. Als jij dat wilt dan zal dit er ook zijn al gaat het niet vanzelf. Het kan onprettig voelen, alsof je in een draaikolk zit die jou naar beneden trekt. Als dit gebeurt dan is dat nodig. Daar onderaan die draaikolk vind je iets. Geef het de ruimte en vraag wat er achter dit stuk zit. Het antwoord zal je verbazen, het zal je helpen om werkelijk omhoog te stijgen qua trilling.

Wij mensen zijn sociale wezens en vanuit ons diepste wezen willen we erbij horen en nodig zijn. In de huidige tijd is er steeds meer ontwikkeling van het spirituele bewustzijn bij mensen. In dit proces dat overal plaatsvindt, zowel bewust als onbewust, ontstaat ook verwarring, er ontstaan gevoelens van ongemak. De nieuwe jij wil ontdekt worden binnenin jezelf. Jij bent dus nodig voor jezelf om dit te gaan ontdekken. Jij bent NU NODIG om tot werkelijke bewustwording te komen.

Aartsengel Metatron laat ons deze week weten dat we met oude stukken in ons zonnevlecht worden geconfronteerd. Ga er mee aan de slag om deze te helen. Vraag Metatron om hulp en je kan jezelf op eenvoudige wijze helpen door de metatron kubus boven je hoofd te visualiseren en deze vervolgens door je hele lijf te laten gaan.

Meer weergeven