Denise Luna

Holland & Barrett is mijn 'schoolplein' geworden waar ik op mijn plaats sta in het contact met mensen en waar ik heb geleerd te werken met energie: het staan als een vuurtoren, bereikbaar en brandend daar waar veel (bewustwordende) mensen komen met een (bewuste) hulpvraag. En waar er een vraag wordt gesteld is een opening. Dat is wat anders dan je zaadjes strooien die op de grond vallen voor de vogels in plaats van in de vruchtbare aarde. Je verspreid op jouw unieke manier bewustwording.

Wij zijn getrouwd! Maandenlang zijn wij bezig geweest met het maken van beeld & geluid voor ons huwelijksfeest en deze delen we graag met jullie! Dit is het eerste deel.

Yes! Mijn eerste vlog! Al langere tijd voelde ik al dat ik graag video's wilde maken. Natuurlijk zijn audio, video en foto programma's mijn hamertje tik geworden en ben ik altijd al bezig geweest met het creëren van mooie plaatjes, banners, het bouwen en onderhouden van de website en kan ik hier mijn creatieve expressie enorm goed in uiten. Maar nu, het uiten van mezelf op beeld brengt hele andere hoogtes van vreugde met zich mee....

Met het ascenderen en de enorme hoge lichtfrequenties die nu op de aarde aanwezig zijn kun je niet langer meer om jezelf heen en kun je niet langer die diepe innerlijke roep tot verandering negeren. Waarheden komen aan het licht. Niets is zoals het lijkt en ik voel me geroepen deel uit te maken deze boodschap wereldwijd te verspreiden voor iedereen die hiervoor openstaat met ALLES dat ik in me heb.

Gezien het gevaar dat Baco vormt kan ik helaas niet anders dan het euthanasie advies op te volgen. Deze machtiging heb ik reeds gegeven. Officier van justitie.

Lichtwerkers Nederland ben ik in mijn eigen unieke ik-heid :-) Lees hier mijn reis, mijn motivatie en mijn missie.

De dag waarop mijn vader de derde dimensie verliet, gaf hij ons het meest waardevolle cadeau. Hij heeft zijn hart durven te openen en ik ben zo ontzettend trots op hem. Dank je wel papa, en niet alleen voor ons, maar vooral voor jezelf. Mijn vader is 51 jaar geworden.

''Maak maar een mooie tekening'' zei de dame die tegenover mij zat. Voor zover ik kon herinneren tekende ik een huis, een boom, een meisje en een vijver met eenden. Iets wat ik zo vaak tekende. Toen ik 6 jaar oud was kwam ik voor het eerst terecht bij een hulpinstantie, vlak na de scheiding van m'n ouders. ''Wauw wat teken je mooi, wat doe je het goed!'' zoiets ongeveer. Het enthousiasme en de vrolijkheid van de dame deden iets met mij. Het verbaasde me een beetje, ik maakte gewoon een simpele...

Wellicht is deze boodschap verhelderend voor jou waarom jij geen controle meer lijkt te hebben over jezelf en verklaart het waarom je te maken hebt met oude angsten en patronen waarvan jij overtuigd was deze achter je te hebben gelaten.