Denise Luna

Lichtwerkers Nederland ben ik in mijn eigen unieke ik-heid :-) Lees hier mijn reis, mijn motivatie en mijn missie.

De dag waarop mijn vader de derde dimensie verliet, gaf hij ons het meest waardevolle cadeau. Hij heeft zijn hart durven te openen en ik ben zo ontzettend trots op hem. Dank je wel papa, en niet alleen voor ons, maar vooral voor jezelf. Mijn vader is 51 jaar geworden.

''Maak maar een mooie tekening'' zei de dame die tegenover mij zat. Voor zover ik kon herinneren tekende ik een huis, een boom, een meisje en een vijver met eenden. Iets wat ik zo vaak tekende. Toen ik 6 jaar oud was kwam ik voor het eerst terecht bij een hulpinstantie, vlak na de scheiding van m'n ouders. ''Wauw wat teken je mooi, wat doe je het goed!'' zoiets ongeveer. Het enthousiasme en de vrolijkheid van de dame deden iets met mij. Het verbaasde me een beetje, ik maakte gewoon een simpele...

Wellicht is deze boodschap verhelderend voor jou waarom jij geen controle meer lijkt te hebben over jezelf en verklaart het waarom je te maken hebt met oude angsten en patronen waarvan jij overtuigd was deze achter je te hebben gelaten.