Bengeltje

Ben, geloof en zie! Leef, weet en zaai! Zaai jouw unieke zijn, als ziel zijnde In de wereld Laat anderen de Liefde ervaren Die jij in jouw ziel meedraagt Sluit je niet langer meer af!

Tijd om diep adem te halen en een stap opzij te zetten. Je hebt het afgelopen jaar zo hard gewerkt. Je kunt niet zoveel aan anderen geven om jezelf de hele tijd te vergeten! Wees je bewust van je eigen behoeften. Het zal je evolutie, je vooruitgang beperken en je ervan weerhouden om het grotere doel van het leven te leven. De energetische balans van je ziel. Dat je je ziel leeft, wees zo stabiel als je ooit zou kunnen zijn, en doe je goddelijke ding.

Je hebt altijd voor anderen gezorgd. Je hebt jezelf altijd verwaarloosd Nu is het tijd voor jou, kind! Om te schijnen, te roemen, te zijn ZIJN!!! Om je eigen authentieke jij te zijn Met dat stralende innerlijke kind van jou Je bent nooit te oud, het is nooit te laat Om opnieuw te beginnen. En jij doet het!!! Overgave! OVERGAVE op je pad! Geef je over aan het leven! En vooral overgave aan Liefde Diepe, diepe ziel LIEFDE!!!

Je mag anderen in Liefde omarmen Want jullie zijn allemaal gelijken in de stof gezien Waarom zou je je gelijke niet met Liefde omringen? Liefde verbroedert en verzustert! Als jullie dat weten waarom veroordelen Jullie elkander toch zoveel? Geef elkaar de ruimte! Accepteer elkander in Liefde! Waarom zou je degene met wie Je een energetisch connectie hebt Op zielenniveau niet omarmen In Liefde tegemoet treden en Universeel niet kunnen liefhebben?

Velen van jullie bekritiseren de universele theorie van reïncarnatie doch wij kunnen zeggen dat dit een gewoon universeel gegeven is. Velen van jullie hebben dusdanig veel levens gehad, doorleeft en zijn zo vaak in de stof gezet (herhaaldelijke keren) dat wij spreken van ‘oude zielen’. Dit zijn zielen die een zodanig zielengeheugen bezitten dat ze een zielenwijsheid bezitten waar een enorme kennis en overlevering van zielenfeiten en zielenervaringen ‘in ligt’.

Leef deze authenticiteit en wen je capaciteiten, je natuurlijke (Goddelijke) giften en talenten aan voor de mensheid. In Liefde en uit Liefde. Verbind jezelf met anderen, vanuit Liefde. Van ziel tot ziel! Leef de Liefde die op je pad komt!

Wat wil je bijdragen in Liefde, voor de Liefde En met Liefde voor jezelf? Wat is de Liefde die je bijdraagt aan de wereld? Of volg je alleen je ego en Hetgeen je beperkt houdt in zijn grenzen?

Je kinderen zijn zoals ze zijn. Er zit geen handleiding bij. Het komt zoals het komt en daar kan je (zeg maar gerust) moet je als ouder toch mee zien te dealen en mee om leren te gaan? Het 'outside the box thinking' is niets anders dan buiten de geijkte kaders denken.

We zullen van een maatschappij die met name door het egoïsme en het individu gedomineerd wordt, overgaan naar een maatschappij waarin mensen meer verbinding maken met zichzelf en anderen.

Je hebt een periode gesoulsearched en het pad is inzichtelijk. Helder. Je weet waarheen het zo ongeveer gaat. Dat is het allerbelangrijkste. Het gaat er niet om waar je uitkomt, wat de bestemming is, maar hoe jij jouw zielenpad doorloopt.

Meer weergeven