Beloved

De angst van “het niet goed genoeg zijn”. We lijden er allemaal aan in meer en mindere mate. Het is de ziekte van deze wereld, waarin we allemaal gevangen zitten. De grote misvatting en illusie die ons in angst houdt en daarmee ervoor zorgt dat we niet in vrijheid en in liefde kunnen leven. We zitten gevangen in de illusie van ANGST. Terwijl de LIEFDE ons bevrijd. De tijd is aangebroken dat we hieruit mogen en kunnen gaan stappen. En het begint echt bij JOU-ZELF.

Deze cyclus zal zich steeds herhalen in het leven, Zo is alles opgebouwd, zoals de zee ook EB en VLOED zal geven. We creëren in de vloed van ons ZIJN, En we komen terug in stilte als eb aan de beurt zal zijn. Als je vertrouwt op deze cyclus die zich in alles laat weerklinken, Dan dein je mee op de stroom van het leven, dan weet je dat je er niet in zult verdrinken.

Een van onze grootste misleidingen is het zoeken en nastreven van geluk. En het idee of de overtuiging bij je dragen dat dit buiten jezelf ligt of afhankelijk is van de situatie waarin jij je bevind. Gedachten als “ had ik maar of als dit in mijn leven eindelijk goed was, of als ik maar geen last meer had van...DAN was ik gelukkig..

Ik sus me, ik voed me, en heb mezelf lief, Ik luister en ik hoor me, ik zeg alsjeblief.. Nee, ik laat het niet los, het mag er zijn, Ik laat jou toe.....deze diepe pijn.

Soms word ik overspoeld, emoties en spanning van anderen om me heen, geluiden en beelden, een tsunami dendert door mij heen... Juist op die momenten voel ik me intens alleen.. Ik vlucht naar "boven".., het liefst uit mijn lijf, bang dat er anders niks van mijzelf overblijft..

IK ver-GEEF het JOU in LIEFDE, Omdat ik mezelf lief heb en mezelf zie als een waardig mens, Ik vergeef jou en mezelf, omdat ik besef dat dit is wat ik mijzelf toewens.

Steeds meer mensen zorgen voor een mooiere wereld & JIJ bent daar één van. Dankjewel.

Het bewustzijn, de intentie heeft invloed op de materie. Hier ontmoet de kwantumfysica, spiritualiteit. De lege ruimte noemt men in de spiritualiteit “ de Bron” of “God” of “ Je licht.” In ALLES zit deze “nietsheid” en vanuit deze “nietsheid” kan ALLES ontstaan.

Eigen-wijs , wat een prachtig woord, je hebt de roep van je eigen ziel gehoord.

Om een volledige vrede te creëren zal dus ieder individu het evenwicht in ZICHZELF moeten vinden en dat kan dus alleen als je bereid bent alle ervaringen te accepteren, te omarmen, in liefde, zonder oordeel of wegvlucht mechanismes. Evenwicht in jezelf betekend echt je yin-yang accepteren. Je man-vrouw in evenwicht brengen. Je licht-donker uitbalanceren. Je aarde en kosmische energie balanceren.

Meer weergeven