Beloved

Wat zo’n moment van verlichting wel doet is jou een blijvend bewustzijnsverruiming geven. Je krijgt als het ware een extra dimensie erbij waarin je in staat bent het grotere geheel te overzien. Je maakt makkelijker contact met je innerlijke bron en je kunt makkelijker door de illusie van het denken en de gecreëerde wereld heen kijken.

De vele oude structuren en patronen diep verborgen in ons systeem laten zich steeds meer zien, doordat je erin vastloopt. De afgelopen weken waren intens ( en nog steeds) , er werd veel van ons gevraagd en wat zich bij vele vooral aandiende was het innerlijk kind. Het kind dat nu voor eens en altijd gezien en gehoord wilt worden. Het kind in onszelf dat niet meer weggeduwd of onderdrukt wilt worden.

Later, als we dan groot zijn en onszelf in het gewenste plaatje hebben gepropt, ( huisje, boompje, carrière, enz) met alle aanpassingen die nodig waren om gezien, gewaardeerd en geaccepteerd te worden, beseffen we dat we helemaal niet blij en gelukkig zijn?!? Soms zijn we dan met stomheid verslagen....soms wisten we het al lang. Afwijzingspijn is wellicht een van de diepste pijnen die je kunt voelen. We zijn er heel goed in en het hele systeem helpt ons ( helaas) een handje.

Angst verdwijnt steeds meer naar de achtergrond omdat ik geen angst meer hoef te voelen daar waar eigenliefde zijn plek heeft ingenomen. De vele misvattingen die ik gevolgd heb in het toewerken of in het laten groeien van mijn eigenliefde. Wegen die me eerder wegvoerde dan dichterbij brachten. Maar toch, alles is goed en alles gebeurde omdat ik het nodig had. Er bestaan geen fouten wanneer je bereidt bent tot overgave.

We doorlopen de fases van het chakrasysteem als mens in één mensenleven en als ziel in een voortdurend proces, waarin de aarde , het universum, ons ondersteund. Ieder chakra heeft een thema welke we uitwerken, doorleven op alle mogelijke manieren. Dit wil zeggen dat er een veld word gecreëerd waarin we dit kunnen ervaren. Een bepaald trillingsniveau waarin we verblijven om specifieke ervaringen te doorlopen.

Iedere dag opnieuw probeer ik mijn gedachten bij te stellen, iedere dag opnieuw probeer ik met liefde te kijken naar iedereen. Ik heb sommige dagen ook te maken met, boosheid of teleurstelling, een negatieve gedachten, enz. Maar ik kan zeggen, dat ik, iedere dag opnieuw probeer weer met liefde te kijken. Dat is een waarheid die ik graag wil toepassen omdat het mij meer vrede en rust geeft. Omdat ik er innig in geloof dat ik op deze manier een bijdrage lever aan een lievere wereld.

De angst van “het niet goed genoeg zijn”. We lijden er allemaal aan in meer en mindere mate. Het is de ziekte van deze wereld, waarin we allemaal gevangen zitten. De grote misvatting en illusie die ons in angst houdt en daarmee ervoor zorgt dat we niet in vrijheid en in liefde kunnen leven. We zitten gevangen in de illusie van ANGST. Terwijl de LIEFDE ons bevrijd. De tijd is aangebroken dat we hieruit mogen en kunnen gaan stappen. En het begint echt bij JOU-ZELF.

Deze cyclus zal zich steeds herhalen in het leven, Zo is alles opgebouwd, zoals de zee ook EB en VLOED zal geven. We creëren in de vloed van ons ZIJN, En we komen terug in stilte als eb aan de beurt zal zijn. Als je vertrouwt op deze cyclus die zich in alles laat weerklinken, Dan dein je mee op de stroom van het leven, dan weet je dat je er niet in zult verdrinken.

Een van onze grootste misleidingen is het zoeken en nastreven van geluk. En het idee of de overtuiging bij je dragen dat dit buiten jezelf ligt of afhankelijk is van de situatie waarin jij je bevind. Gedachten als “ had ik maar of als dit in mijn leven eindelijk goed was, of als ik maar geen last meer had van...DAN was ik gelukkig..

Ik sus me, ik voed me, en heb mezelf lief, Ik luister en ik hoor me, ik zeg alsjeblief.. Nee, ik laat het niet los, het mag er zijn, Ik laat jou toe.....deze diepe pijn.

Meer weergeven