Beloved

De kunst in het spirituele land ( en juist ook in het niet spirituele land, het geldt uiteraard voor ieder levend wezen) is om mee te gaan in de stroming waar jij op dat moment mee resoneert. Het kan best dat je na een tijd hier niet meer mee resoneert en iets anders je meer lijkt aan te spreken, vertrouw erop en durf te veranderen.

Weet je, we zijn hier toch Allemaal samen? Of heb ik het dan mis? Samen delen we toch dat plekje op deze aarde, jij & ik. Daarom probeer ik te kijken naar wat werkelijk is. Wil ik niet over jou oordelen, want dan weet ik dat ik iets fundamenteels mis. Want dan kijk ik alleen maar naar het spel dat door jou en mij word gespeeld. Maar niet naar de werkelijke waarheid en dat is dat we hier zijn, onverdeeld.

Momenteel is er zoveel aan het verschuiven, alsof alles opnieuw wordt geïnstalleerd. Ook in jouzelf. Momenteel wordt er veel informatie doorgegeven over de nieuwe verschuivingen, als een soort “ gebruiksaanwijzing” voor de nieuwe tijd. Hieronder alvast een klein begin. Belangrijk is dat je als ziel/mens zelf de verantwoordelijkheid neemt in wat je aanneemt als jou waarheid.

Dit pad heeft veel van je gevraagd, om tot het uiterste te gaan. We zijn gewend geraakt om het steeds zelf te moeten oplossen. Er was weinig tijd voor ontspanning. We waren alert en steeds klaar om weer opnieuw erin te duiken, de diepe in. Dit zijn we zo gewend. We mogen gaan ontvangen....we mogen de rust in en het laten gebeuren.

Je bent te LIEF..... Dat krijg ik dan wel eens te horen omdat ik geen raad weet met het op angst gebaseerd gedrag van de ander, in de vorm van manipulatie, liegen, grenzeloosheid, ect.

Het grondingskoord welk normaal ontstond vanuit het basischakra kwam nu vanuit mijn hart. Mijn hele systeem leek een andere werking te krijgen. Waar ik eerst verticaal afgestemd was, was het nu meer een horizontale afstemming met het hartchakra als begin punt...

Je zult merken dat je steeds vastloopt, dat het allemaal niet meer werkt zoals voorheen. Waar je in de derde dimensie bezig was met het ervaringsveld van “jij en de ander...ik en de wereld...ik en mijn hogere zelf...of ik en de bron”. Wordt er in de vijfde dimensie iets heel anders van je gevraagd. Als je voelt dat je in deze overgang zit, dan weet je in ieder geval zeker dat je klaar bent voor het nieuwe veld. Jouw systeem is er klaar voor.

Lang ging ik ervan uit dat ik iets verkeerd deed.... dat ik blijkbaar de levenslessen niet begreep of dat ik een groot karma had uit te werken/ in te lossen. Het heeft voor mij lang geduurd om beter te begrijpen wat nu de reden hiervoor is. Het is letterlijk “ zo boven zo beneden” “Om hoog te reiken zul je eerst moeten diep duiken” Het is een proces van steeds verder uit te diepen om ruimte te creëren. Hoe dieper je gaat, hoe verder jou gaves zich ontwikkelen.

Gevoelens van teleurstelling....wantrouwen over het levenspad, dat niet zo verloopt als gehoopt, vertrouwen dat begint te schudden, twijfel of manifestaties nog wel waarheid gaan worden, tastbaar.... Verdriet over het lange geduld.....waarin soms geduld wordt verloren. De weg naar meer licht en de wens dit steeds meer gemanifesteerd terug te willen zien in je leven.. Je soms alleen voelen op dit pad, niet altijd gesteund voelen... met momenten op willen geven.

Wat zo’n moment van verlichting wel doet is jou een blijvend bewustzijnsverruiming geven. Je krijgt als het ware een extra dimensie erbij waarin je in staat bent het grotere geheel te overzien. Je maakt makkelijker contact met je innerlijke bron en je kunt makkelijker door de illusie van het denken en de gecreëerde wereld heen kijken.

Meer weergeven