Avalon van Vliet

Ik vroeg Spirit om een boodschap voor deze afnemende Maan, kwamen er ineens allemaal krachtdieren bij mij aan. Als eerste deed Gier zich in een visioen bij mij melden met de kracht van het terugvinden van het vertrouwen in jouw eigen vaardigheden. Gier wijst jou erop dat jij leeft in het heden en dringt erop aan bij jou dat jij het loslaat jouw verleden. Door er niet langer nog jouw aandacht aan te schenken, maar juist positieve gedachten en allerlei mooie nieuwe ideeën waar jij enthousiast...

De Volle Grasmaan staat dit keer in Schorpioen, een waterelement en daarmee een emotioneel sterrenteken. Zij hebben scherpe scharen om zichzelf te verdedigen. Daardoor houdt de Schorpioen zichzelf vaak tegen. Deze Volle Maan, komt er een hoop groei en verandering voor jou aan.

Wanneer de Maan op de wassende stand staat, zorgt de energie van Ons Grootmoeder ervoor dat jouw doel ontspringt en zich ontwikkelen gaat. Belangrijk tijdens deze ontwikkelingsfase is om jouw hogere doel niet uit het oog te verliezen, en telkens opnieuw voor het bereiken van hetzelfde doel te kiezen.

De maand mei draagt de energie van overgave, doorzetten en manifesteren. Wil de Liefde bij jou van binnen én buiten groeien en jouw droomleven zich daarmee manifesteren, dan is het noodzakelijk dat jij gerichte actie en stappen neemt om te transformeren. In de maand mei en juni zullen vele Zielen hun karmische cyclus afwerken, zodat er veel oud zeer kan worden losgelaten en angsten doorbroken, zodat het Licht(werk) kan versterken.

Vergeef jouw ouders dat jij van hun wonden “de dupe” bent geworden. Jij hebt jouw ouders immers zelf uitgekozen om de Liefde weer te kunnen vinden in jouzelf. Om weer thuis te kunnen komen als Ziel. Dat zou niet gebeurd zijn als jij was opgegroeid in een gezin dat overstroomde van de Liefde. Jij bent de pionier hier. Jij bent de Lichtwerker. Jij hebt de taak op je genomen om jouw Licht zo sterk te maken zodat de Aarde daar van kan helen.

Welke intenties wil jij deze Nieuwe Maan gaan uitspreken? Waar ga jij de komende periode jouw tijd een aandacht in steken? Oké je zult nadat je het in je hoofd hebt bedacht, wel los moeten laten, vertrouwen moeten hebben en incalculeren dat het zich ook anders kan manifesteren dan jij verwacht. Je zult ook goed moeten luisteren, naar jouw Hart, die jou de juiste weg in zal fluisteren. Het is daarom ontzettend belangrijk om jouw keelchakra te helen, want Spirit zal via de poort van jouw keel...

Denk je dat je die toffe baan krijgt waarvoor je op gesprek bent geweest als je de hele dag tegen jezelf zegt: “ze kiezen mij vast toch niet”. Denk je dat je iets gaat onthouden als je de hele dag tegen jezelf zegt: “dat ga ik vergeten”.Als jij niet in jezelf gelooft. Hoe moeten anderen dan in jou geloven? Als jij niet op jezelf vertrouwt, vind je het dan gek dat je niemand om je heen vertrouwt? Als jij jouw woorden en gedachten niet gaat veranderen, denk je dan dat er in jouw buitenwereld iets.

Welke zorgen in jouw hoofd weerhouden jou ervan om in verbinding met jouw prachtige Hart te staan? Vraag jezelf eens af bij elke zorg of jij daar aan iets veranderen kunt gaan, zodat jij weer vol vertrouwen en vreugde in het leven komt te staan. Zijn jouw zorgen waarheid? Heeft het zich al gemanifesteerd in jouw realiteit? Of zijn het scenario's in jouw hoofd verzonnen zorgen? Die zomaar weer verdwenen kunnen zijn de volgende morgen.

Nodig zijn is een patroon vanuit voorwaardelijke Liefde. Het is het ego die zegt: “wanneer ik nodig ben, voel ik me beter over mijzelf. Wanneer ik nodig ben, voel ik mij geliefd”. Zo heb ik jarenlang ongevraagd mensen geholpen (ik bemoeide me overal mee). Wanneer iemand zijn of haar verhaal aan mij vertelde kwam ik altijd met een oplossing. Ik reageerde altijd met hoe de ander het kon verhelpen en beter kon doen. Het signaal/de energie die ik daarmee afgaf was echter: je bent niet goed...

Je ziet het niet aan de buitenkant, maar aan de binnenkant leeft nog dat kleine gekwetste meisje. Ik werd vroeger gepest op school, al vanaf dat ik 4 jaar was en voor het eerst naar school ging. Ik was anders. Ik vond het leuk om dingen alleen te doen en had niet altijd de behoefte om met anderen kinderen te spelen.

Meer weergeven