Avalon van Vliet

Nodig zijn is een patroon vanuit voorwaardelijke Liefde. Het is het ego die zegt: “wanneer ik nodig ben, voel ik me beter over mijzelf. Wanneer ik nodig ben, voel ik mij geliefd”. Zo heb ik jarenlang ongevraagd mensen geholpen (ik bemoeide me overal mee). Wanneer iemand zijn of haar verhaal aan mij vertelde kwam ik altijd met een oplossing. Ik reageerde altijd met hoe de ander het kon verhelpen en beter kon doen. Het signaal/de energie die ik daarmee afgaf was echter: je bent niet goed...

Je ziet het niet aan de buitenkant, maar aan de binnenkant leeft nog dat kleine gekwetste meisje. Ik werd vroeger gepest op school, al vanaf dat ik 4 jaar was en voor het eerst naar school ging. Ik was anders. Ik vond het leuk om dingen alleen te doen en had niet altijd de behoefte om met anderen kinderen te spelen.

Met geld kun jij zoveel goeds voor de Wereld betekenen. GELD is er in overvloed, het is overal, en ondanks sommige berichten is het makkelijk om aan te komen. We moeten alleen leren hoe we het kunnen laten stromen. En daarmee het leven van velen, doordat ik mijn energie-frequentie, mijn RIJKDOM, mijn Liefde en Geluk, door gewoon mijzelf te zijn met anderen doe delen.

Angst transformeer je door jezelf te aarden. Telkens weer opnieuw. Door de vrouwelijke energie toe te laten. De Liefde. De zorgzaamheid. Door de controle los te laten. Steeds een beetje meer. Zodat je kunt leren vertrouwen. Dat altijd alles goed is en op het juiste moment op jouw pad zal komen. Dat jouw Hogere Zelf jou nooit in de steek zou laten. Dat jouw Hogere Zelf er altijd alles aan zal doen om voor jouw veiligheid te zorgen.

Je kunt gemakkelijk herkennen wanneer jouw vuur ontbreekt, jouw mannelijke energie van actie ondernemen. Niet alleen ben je vermoeid, maar ook passief. Je laat je leiden. Je twijfelt aan jezelf. Je maakt geen keuzes. Je gelooft niet in jezelf en je vertrouwt jezelf niet (gebrek aan aarding en dus aan verbinding met jouw Ware Zelf). Het vuur is jouw kern. Jouw eigen kracht.

Deze Volle Supermaan in Maagd is de tweede van een reeks van drie. 2019 is écht het jaar van manifestatie. Vernieuwing, verandering en aarding zijn de kenmerken van deze Maan in Maagd. Op deze vlakken kun jij dan ook flink worden uitgedaagd. Om het verleden los te laten, alleen dan kan de toekomst zich ontvouwen.

Ik kon niet voelen en dat was mijn manier om te ervaren dat ik hier op Aarde aanwezig was. Kinderen snijden in zichzelf om diezelfde reden. Om aandacht. Niet alleen van de buitenwereld, maar van zichzelf. “Leef ik?”, “waarom voel ik niks?”. Of ze verminken hun lichaam omdat ze dat niet willen zijn. Want dat zijn ze ook niet, hun lichaam. We zijn Spirit. Het is allemaal een manier om weerstand te bieden en om te leren gaan met onze terugkomst op de Aarde.

Vos brengt jou de boodschap dat jij door jouzelf te camoufleren, stilletjes onopgemerkt in de rondte kunt sluipen en zo de wereld om jou heen leert te observeren. Niet alleen het gedrag van andere mensen, maar vooral jouw eigen gedachten, overtuigingen, verlangens en wensen. Door wat er in jouw binnenwereld omgaat te leren observeren, kun jij richting jouw buitenwereld keuzes maken waar jij wel en niet op doet reageren. Waar jij jouw energie aan wilt weggeven, want let op (!) alles waar jij...

Wanneer dit sterrenbeeld de intuïtie weet te versterken, ontstaan er briljante creatieve mooie nieuwe ideeën om uit te werken. Het belangrijkste daarvoor voor Waterman is om de energie te aarden, want manifesteren van alle prachtige intellectuele ideeën die Waterman heeft, hebben enkel op aarde hun waarde.

De angst voor (ver)oordelen, wreedheid en pijn, kregen wij vanuit vorige levens overgedragen. Zonder ons daar bewust van te zijn, etteren deze wonden door in onze on(der)bewuste lagen. We zijn als mensheid geteisterd, gestenigd, verbrand, vermoord, achtervolgd, opgehangen en verbannen. De vrouwelijke energie in ons heeft daardoor geleerd zich klein te houden, veilig en zichzelf constant leren verdedigen en vermannen. Alle trauma’s die wij in vorige levens hebben opgedaan, zijn in dit leven...

Meer weergeven