Avalon van Vliet

11 november 2018 (11-11-11) gaat er een Engelenpoort open waarmee er een nieuwe stroom aan energie binnen zal komen. Om deze stroom te kunnen ontvangen is het belangrijk dat jij daarvoor ontvankelijk bent en dus open staat om deze stroom van nieuwe energie te ontvangen en op te nemen in jouw veld.

Compassie en mededogen hebben betekent echter niet dat jij maar moet blijven luisteren, dat jij altijd moet klaarstaan op ieder moment dat de ander dat ‘’nodig’’ heeft. Dat jij jouw levensenergie beschikbaar moet stellen op het moment dat de ander het nodig heeft om op te zuigen. Want dat is letterlijk wat er gebeurt. Wanneer jij jouw eigen veld helemaal gevuld hebt met levensenergie, ben jij bestand tegen psychische vampiers.

Niets of niemand wat jou nog omver kan werpen. Je zult merken dat wanneer jij jouw fysieke lichaam versterkt, jouw mentale lichaam ook versterkt raakt, maar dus ook andersom! Wanneer jij jouw Geest mentaal versterkt (jouw mentale aura), wordt jouw lichaam als gevolg daarvan óók weerbaarder en sterker.

In verbinding met Spirit, met de Wereld van de Geest, raken wij wanneer wij simpelweg “Zijn”. Doch in de dualiteit, in ons lagere energieveld, wanneer wij het onderscheid tussen ratio en intuïtie (via o.a. lichaamsbewustzijn) nog moeilijk vinden, kunnen wij zeker gerichte Actie ondernemen om beter in verbinding met Spirit te kunnen raken. Om dus onze energiefrequentie te kunnen verhogen naar het niveau van de Geest, van Spirit, van onze Hemelse aura/energie, het niveau van Gods Liefde....

Zolang jij nog geen lichaamsbewustzijn hebt ontwikkeld is het heel moeilijk om het verschil te kunnen onderscheiden. Wanneer jij lichaamsbewustzijn ontwikkelt vóel jij van binnenin jouw lichaam. In jouw center, in jouw kern, dat jij wilt handelen. Jouw gevoel heeft de behoefte om te handelen en handelt daarmee overeenkomstig het Hogere Plan. De universele energie triggert jou namelijk om iets te doen.

‘’You can have it all’’ ‘’Count your blessings, define what you look for’’. - Adele, Rolling in the Deep Wauw, ik werd vanochtend wakker met een BOM aan energie. Ik had gevraagd om mijn droom te kunnen herinneren, dus die schreef ik snel op. Voordat de vlaag van verbijstering kwam en ik mijn droom vergeten zou zijn. Gedroomd over: noten, een oude vriendin met wie ik het bed deelde, vrienden die aan kwamen waaien via de tuin en een vogel die bij mij naar binnen vloog die ik begon...

GOEDEMORGEN!! Wel 52 mensen heb ik vanochtend op mijn weg naar de trein een ‘goedemorgen-wens’ gedaan, een deel ervan keek heel ontdaan: ‘zeg je mij nu gedag? Geef jij dan om mijn bestaan?’. Een ander deel kon mij vanwege headsets niet verstaan, het overgebleven deel keek mij recht in mijn ogen aan. In ieder geval was bij iedereen de ‘afwezigheid’ direct van de baan! Wanneer je namelijk tegen of met mensen aan het praten raakt, zorgt dat ervoor dat diegene zich weer even bewust...

Onze Indiaanse voorouders geloofden heilig in de kracht van geometrie. Zij geloofden dat vormen invloed hadden op onze kracht en energie. Alles in dit leven is eenheid, alles is rond, dus de cirkel was de krachtigste vorm die toen bestond...

Toen ik voor Liefde begon te kiezen, ben ik veel vrienden gaan verliezen. Vrienden die zichzelf geen onvoorwaardelijke Liefde kunnen geven, waarbij ik met mijn waarheid te dichtbij hun pijn kwam in hun leven.

Met onze Liefde helen wij oude ego-patronen, die al jaren in ons onderBewustZijn wonen. Die zo ontzettend aan ons gebruikelijke leven zijn gewend, dat onze ego een leven met zoveel onvoorwaardelijke Liefde uit angst liever niet kent.

Meer weergeven