Avalon van Vliet

Dat Leeuw jou de energie zal geven om door jouw angsten en oude patronen heen te breken, Leeuw zal jou de sturing, moed en kracht geven om tijd en energie in jouw prioriteiten te steken. Leeuw zegt: richt jouw vurige energie op wat jij wilt bereiken, op de gedachten, dingen, situaties en mensen die jouw wereld zullen verrijken. In plaats van jouw energie weg te geven aan zoveel situaties en mensen die jou kleineren. Houd eens op met jouzelf zo te bezeren.

Na mijn burn-out was ik er zo zeker van. Dit kon zo niet langer. De advocatuur was het niet voor mij. Wauw. Wat heb ik een weerstand ervaren. Zoveel vrienden en familieleden die me voor gek verklaarden. Ik hoefde nog maar 2 maanden en dan was ik volleerd advocaat. Dan kon ik toch op z’n minst nog wel dat papiertje halen toch? Waarom? Als ík er nou van overtuigd ben dat dit het niet is voor mij. Wie ben jíj dan om me dat uit het hoofd te praten?

Dit is hét jaar voor jou, dat begint met deze Nieuwe Maan, waarin jij zult leren om bij jouw Hartverlangens stil te staan, minder op ratio en meer op gevoel zul jij voortaan afgaan. Een flinke stoot aan discipline en eigen kracht komt met de Nieuwe Maan vandaag mee. Dit zal jou sterker en krachtiger maken, maar pas wel op dat je niet uitgeput doet raken.

2019 mag voor jou in het teken staan, meer op de vreugde van jouw Hart af te gaan. Jij bent het waard om voor jouzelf te mogen kiezen, jij bent het waard om niet meer jouw energie aan anderen te verliezen. Lieve Ziel, maak 2019 JOUW jaar, jouzelf onderaan de ladder plaatsen is nu klaar!

Ik voelde al een tijdlang aan dat ik dit jaar mijn tweelingziel zou gaan ontmoeten. Zo geschiedde. Daar was hij. Het plaatje klopte zoals ik had gependeld. Na 2 dagen begon ik echter op te merken dat ik helemaal niet mezelf was wanneer ik met hem sprak. Ik nam zijn energie over. Zijn ontzettend sterke energie van “mag ik er wel zijn?”, “vind je mij wel leuk?”, “word ik door jou geliefd? Een sterk ego-patroon van zielen die nog niet wakker zijn of net wakker beginnen te worden.

Jij bent één van de Zielen die is uitverkoren, één van de Zielen die tot de groep van Lichtwerkers behoren. Ik weet dat jij niet altijd overtuigd bent van jouw eigen-waarde, weet dat jouw Ziel met een belangrijke reden is teruggekomen naar de Aarde.

Als het kind niet doet wat ''wij'' willen kunnen we boos worden of geërgerd reageren. Omdat het kind ons niet GEEFT wat wij vragen. Het kind geeft ons niet de aandacht (de energie) die wij hebben opgeëist van het kind door onze regels aan ons kind op te leggen. “Als jij jou zo en zo gedraagt dan verdien je liefde”. En weet je. Ouders kunnen hier niets aan doen, want zij zijn zelf niet heel. Zij hebben niet geleerd wat onvoorwaardelijke liefde is.

Een Maan vol van het element van Boogschutter, namelijk “vuur”. De vurige en krachtige energie van deze Nieuwe Maan wend ik aan, om mijn Hart meer open te laten gaan. Ik ben dan heel, ik ben dan vol van mijn Eigen Kracht en kan mijzelf daardoor goed horen, waardoor externe prikkels en energieën mijn veld niet meer zullen verstoren.

Er zijn vele helers die de ziel kunnen hebben van een Sjamaan, maar in dit leven ervoor hebben gekozen om deze krachten op een andere manier en onder een andere “naam”, in deze nieuwe wereld te “promoten”. Wat met hen vibreert en dus overeenstemt met hun specifieke missie. Wij dragen allemaal een unieke energie frequentie wat betekent dat wij allemaal een uniek pad zullen bewandelen met daarbij een unieke missie en mensen die ons onze lessen leren en die wij mogen helpen.

Gedraag je niet als een baby. Emoties bestaan niet. Niet janken. Mijn vader is het cliché type van een mannen man. Doordat hij emoties geheel ontkend met als gevolg dat hij zichzelf ook niet, dan wel moeizaam, zal uiten (uit trots - ego), ontkent hij daarmee zijn vrouwelijke energiehelft. Doordat hij zichzelf niet laat Zijn, zijn Ware Zelf, sluit hij zijn Hart voor de Universele Liefdesstroom. Hij leeft daardoor altijd in ''tekorten'',

Meer weergeven