Avalon van Vliet

‘’You can have it all’’ ‘’Count your blessings, define what you look for’’. - Adele, Rolling in the Deep Wauw, ik werd vanochtend wakker met een BOM aan energie. Ik had gevraagd om mijn droom te kunnen herinneren, dus die schreef ik snel op. Voordat de vlaag van verbijstering kwam en ik mijn droom vergeten zou zijn. Gedroomd over: noten, een oude vriendin met wie ik het bed deelde, vrienden die aan kwamen waaien via de tuin en een vogel die bij mij naar binnen vloog die ik begon...

GOEDEMORGEN!! Wel 52 mensen heb ik vanochtend op mijn weg naar de trein een ‘goedemorgen-wens’ gedaan, een deel ervan keek heel ontdaan: ‘zeg je mij nu gedag? Geef jij dan om mijn bestaan?’. Een ander deel kon mij vanwege headsets niet verstaan, het overgebleven deel keek mij recht in mijn ogen aan. In ieder geval was bij iedereen de ‘afwezigheid’ direct van de baan! Wanneer je namelijk tegen of met mensen aan het praten raakt, zorgt dat ervoor dat diegene zich weer even bewust...

Onze Indiaanse voorouders geloofden heilig in de kracht van geometrie. Zij geloofden dat vormen invloed hadden op onze kracht en energie. Alles in dit leven is eenheid, alles is rond, dus de cirkel was de krachtigste vorm die toen bestond...

Toen ik voor Liefde begon te kiezen, ben ik veel vrienden gaan verliezen. Vrienden die zichzelf geen onvoorwaardelijke Liefde kunnen geven, waarbij ik met mijn waarheid te dichtbij hun pijn kwam in hun leven.

Met onze Liefde helen wij oude ego-patronen, die al jaren in ons onderBewustZijn wonen. Die zo ontzettend aan ons gebruikelijke leven zijn gewend, dat onze ego een leven met zoveel onvoorwaardelijke Liefde uit angst liever niet kent.

ik vroeg mij laatst af wat ik nu eigenlijk tijdens mijn opleiding over het leven heb geleerd.. Ik heb in ieder geval zeker niet geleerd hoe Liefde en Geluk werkt. Ik heb ook niet mijn zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde ermee versterkt. De vakken, adviezen en cijfers die ik heb gekregen, hebben er alleen maar voor gezorgd dat mijn prestatiedrang en gevoelens van onvermogen stegen...