Annelie van Eijk

Jou is geleerd dat egoïstisch zijn en tevredenheid zoeken NIET de reden is dat je hier bent. Jou is geleerd dat je naar de problemen van de wereld moet kijken, er eentje uit moet kiezen om je op te richten en die oplossen. Je weet dit niet maar als je op een probleem gericht bent, en het probleem begrijpt, erkent, opmerkt.....weet je dat je dan tegelijkertijd ook de OPLOSSING creëert?

Jij bezit ook de mogelijkheid om vibratie te vertalen, maar omdat jouw eigen vibratie erg verspreid is door de dingen waar je je op richt, (de ene keer voel je je daardoor goed en de andere keer niet zo goed) zul je de ene keer een vibratie vertalen die je wenst en een andere keer vertaal je een vibratie die je niet wenst. Als jij het gevoel hebt dat je aangevallen wordt dan willen we dat je weet dat vibratie zich nooit aan je opdringt. Niets dringt zich ooit aan je op, maar via je eigen...


Er waren verschillende van die mensen die mij leerden mezelf te beschermen. Ook wanneer ik energiewerk deed werd me verteld mijzelf te beschermen maar ik geloof niet dat ik mij dien te beschermen tegen negatieve energie.Abraham: Dat is namelijk ook een foute veronderstelling. Dat zou betekenen dat er indringing bestaat en dat iets wat jij niet wilt zomaar in jouw ervaring zou kunnen springen.

Daarom is het dat als jullie naar een plek gaan waar veel leed is geweest zoals de gaskamers, of een plek met veel verdriet, dat je het dan echt kunt voelen. Monumenten zijn zeer sterke energieplekken, zowel positief als negatief, afhankelijk van hoe bezoekers zich daarover voelen. Gast: Geldt dat ook voor zgn. spookhuizen en verschijningen? Abraham: Ja.

Wees alles wat je maar zijn wilt in ieder moment van je leven, maar wees vooral INGETUNED en AFGESTEMD. Wees in lijn met Bron-Energie en wat je al gecreëerd hebt. Wees een vibrationele match met je grootste Zijnswezen. Wees alles wat je geworden bent door jezelf in de richting te laten gaan van Wie-Je-Bent-Geworden.

Dus het antwoord op de vraag, “Wat kan ik doen om de richting van mijn gedachten onder controle te houden” is.... het bijtijds opmerken. Geloof je dat je een Vibrationele Realiteit (Vortex) hebt en geloof je dat je Innerlijk Wezen erop toeziet? En geloof je dat je vibrationeel in de buurt moet zitten om het te kunnen ontvangen?

Dit is wat je erover moet weten. Egoïsme is besluiten dat je een RELATIE WILT MET HET ZELF. We hadden het er al over dat je het verlengde bent van Bron-Energie. Dus als jij, in je fysieke ego-persoonlijkheid, besluit om echt egoïstisch te zijn, wat we daarmee dan bedoelen is.....dat je besloten hebt dat je je eerst en vooral verbindt met je Bron, je-Zelf, je Bron, je-Zelf, met je Bron, met je-Zelf. Met andere woorden, zelfzuchtig zijn is het Zelf zijn.

De Vortex is daar waar Liefde, Vreugde en Waardering zijn. Het is de frequentie waarop je Grotere, Innerlijke Zelf zit. Het is de 'plek' waar je voelt dat je meegaat in de Flow van het Leven. Het is de vibrationele realiteit waar al je wensen, groot en klein, zich bevinden, klaar om zich te kunnen manifesteren. Het is daar, waar je op één lijn bent met Bron-Energie. De vraag is alleen . . . waar ben jij?

De minste beweging omhoog op de Emotionele Ladder zal je een geheel ander AANTREKKINGSPUNT bezorgen.Het verschil tussen ‘wanhoop’ en ‘kwaadheid’, is wat het verschil maakt in het gevoel dat je weer de controle hebt en dat de dingen beter voor je zullen gaan. De dingen zullen veel beter voor je gaan als je ‘boos’ bent dan wanneer je ‘bang’ bent of wanneer je in ‘wanhoop’ verkeert. Als je wanhopig bent dan voel je jezelf een slachtoffer.

Meer weergeven