Blijf heel dicht bij je - zelf ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

Gast: In de media hoorde ik laatst dat er gratis griepspuiten waren voor mensen die ze wilden. Hoe belangrijk is het nieuws dat we horen? Beïnvloedt dit op enige manier de verspreiding van het virus?

Abraham: Oh, het is enorm belangrijk voor het verspreiden van het virus.

Zie je, jullie televisie is de meest dramatische, effectieve invloed voor ziektes die we in al onze niet-fysieke dagen ooit hebben meegemaakt.

Als we een uur tv kijken dan staan we verbaasd over de negatieve invloed. We zullen je uitleggen hoe dit werkt...

Herinner je dat de creatie van alles is: Eraan denken en het verwachten en het IS. Dus ze laten je de statistieken zien en vertellen je griezelverhalen die je gedachten stimuleren. En als je gestimuleerd wordt tot gedetailleerde gedachten dan voel je de emotie, de dreiging, de angst, “Ik wil dat niet”.....en daarmee is de ene helft van de equatie compleet.

En dan moedigen ze je aan om je na te laten kijken of een gratis griepspuit te gaan halen want, “Wij weten dat het niet zomaar verdwijnt want anders zouden we geen gratis griepspuit aanbieden.” En dat maakt de verwachting of het toelaten compleet en nu ben je in de perfecte positie om de griep of welke ziekte ze dan ook bedoelen, te ontvangen.

Als ze je vertellen dat een op de vijf mensen het hebben en dat jij waarschijnlijk die ene bent dan laten ze je schrikken en nu gaan je gedachten gepaard met emotie. En dan zeggen ze dat je naar de dokter moet gaan – en de intentie van een dokter is om iets te vinden wat niet in orde is. Nu verwacht je het en uiteindelijk, door dit gedachteproces, zul je veel informatie gaan ontvangen over het onderwerp. Kijk maar eens rond, er zijn nog veel meer zieken.

Gast: Er waren gisteren twee mensen op tv die zeiden dat ze de griep misschien kregen. Dus dat komt daar vandaan. Ze hebben geluisterd naar de programma’s en hun gedachten werden erover gestimuleerd.

Abraham: Ze voelden wat sensaties waar ze niet aan gewend waren – misschien een waarschuwing dat ze er moe uitzagen, en het weer is veranderd dus ze hebben het sneller koud. Er zijn allerlei redenen te bedenken.

Maar als je leert om de signalen in het subtiele beginstadium op te pikken en dat gebruikt als stimulans om je te richten op wat je wilt, dan zul je nooit iets krijgen wat je niet wilt. Leer om die dingen in het subtiele begin op te pikken. Negatieve emotie is het signaal dat je in de richting denkt, spreekt of handelt van iets wat je niet wilt. En als je dit op tijd oppikt dan zal het niet toenemen door de Wet van Aantrekking.

Je voelt een pijntje of een trekje of iets kleins in je fysieke lichaam, maar door de wijdverspreide invloed over ziektes ga je je zorgen maken over ieder pijntje, terwijl het net zoveel zeggen wil als wanneer je jezelf in je hand knijpt. Maar omdat het iets is wat je niet kunt identificeren, kom je tot de conclusie dat er iets fout is. En nu voel je de emotie en begin je dingen aan te trekken.

Gast: Kunnen de gewrichten van mensen met artritis, of het geheugenverlies wat sommigen mensen hebben, kan dat opgelost worden? Kan alles omgedraaid worden, wat het dan ook is?

Abraham: Dat kan inderdaad. De meeste mensen geloven niet dat dit kan, maar wij weten dat iedere verminderde staat kan oplossen. Maar de overtuigingen zijn er.

Gast: Dus de persoon moet dit gewoon weten.

Abraham: Correct.

Gast: Ik heb ooit bewust spiermassa toe laten nemen toen ik weinig had en dit graag wilde. Kan iemand ook bewust botweefsel toe laten nemen in ons lichaam?

Abraham: Dat kan, op dezelfde manier. Maar het verschil is dat de huidige overtuigingen over spieren er wel zijn, maar over botten niet.

Gast: Dat is waar. Ik heb iemand gezien die enorme spieren ontwikkelde, maar botten heb ik nog niet zien veranderen.

Abraham: En dat is de reden dat jullie zo langzaam evolueren. Je bent ervan overtuigd dat iets kan omdat je daar bewijs van ziet. En wij willen dat je begrijpt dat je geen bewijs hoeft te zien om iets te kunnen creëren, als je maar eenmaal weet dat de Wet absoluut is.

Gast: Dus de uitdaging is om een pionier te zijn – de eerste die het doet, nietwaar?

Abraham: Van ons uit gezien is het prachtig om een pionier te zijn. Als je eenmaal begrijpt dat je het alleen maar hoeft te willen, het toe te laten en dat het dan zal zijn, dan kun je alles zijn, doen of hebben wat je wilt - inclusief perfecte gezondheid, ook al is die erg slecht.

Maar het is niet altijd eenvoudig om je van de wereld, die iets anders gelooft, lang genoeg af te scheiden en je gedachten gefocust te houden op wat je wilt. Maar als je weet dat je creëert en aantrekt vanuit je gemoedstoestand, dan zul je willen vechten om 10 of 15 minuutjes per dag in jezelf te keren waar je jezelf in perfecte gezondheid ziet, voorspoed of wat je maar wilt.

Zie je, wat geweest is heeft niets te maken met wat zal zijn. En wat anderen meemaken heeft niets te maken met wat jij meemaakt. Maar je moet een manier zien te vinden om jezelf te scheiden van dat alles - van het verleden en van wat anderen meemaken – om te kunnen zijn wat je wilt zijn.

Gast: Oftewel, een mooi voorbeeld is, dat mensen al duizenden jaren hebben hardgelopen maar dat niemand de mijl in vier minuten tijd kon halen. En toen kwam er een man genaamd Roger Bannister die dit wel deed, en toen hij dit eenmaal gedaan had, kwamen er steeds meer die dit deden.

Abraham: En we waarderen deze pioniers, zoals je zegt, die een nieuw gebrek aan beperking laten zien. Maar toch is dat nog steeds de moeilijke manier. Als je moet wachten tot iemand anders je bewijst dat het kan, dan zul je in veel gevallen meer dan een leven lang moeten wachten op bewijs.

Maar als je accepteert dat de Wet van Aantrekking absoluut is, dan zeg je, “Oké, dus ik ben ziek en ze zeggen dat deze ziekte fataal is. En wat ik zojuist geleerd heb is dat ik een Creator ben! Geen lot, geen erfelijkheid, niet wat anderen zeggen maar wat IK wil maakt het verschil.”

En als je verlangen intens genoeg is en gepassioneerd genoeg, dan kun je wat van die overtuigingen negeren en dan krijg je je wonderen.

Abraham Hicks

www.abraham-hicks.com

Vertaling: Annelie v Eijk
www.mijnspirituelenatuur.nl

Actuele boodschappen gechanneld door Pamela Kribbe

Afgestemd op de energie van het huidige moment.

◈ Zondag 5 april 2020 om 20:00 uur 

 

◈ Thuis op je eigen fijne plek

 

◈ Bijdrage € 11,-


Blijf  op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.