Pim Smit

Liefde is géén watje ♥ Pim Smit ♥ Lichtwerkers Nederland
Wat is liefde? Een interessante vraag. En een vraag die vele antwoorden kent. Liefde is géén watje. Liefde is soms rauw, puur, direct, niets verhullend. Maar voor sommige mensen is dat moeilijk te zien. Zij zien liefde in aaitjes en zachte woordjes. En hebben soms de neiging om liefde te misbruiken om niet naar zichzelf te hoeven kijken.

Vrede in oorlog ♥ Pim Smit ♥ Lichtwerkers Nederland
Hoe meer je hart opengaat, hoe meer balans er ontstaat in je staat van zijn. Omstandigheden hebben dan niet meer zo'n grote invloed op hoe jij je voelt. En het is belangrijk om dat te beseffen, omdat het contrast de komende jaren alleen maar groter gaat worden.

Pim Smit channelt Lamané Nieuwjaarsboodschap 2023 ♥ Lichtwerkers Nederland

Voor veel mensen zijn het twee intense jaren geweest. Er is veel aan het licht gekomen, en dat is niet altijd gemakkelijk. Maar wel dienstbaar. En een uitnodiging. Net zoals alles in je leven zijn de afgelopen twee jaren ook een uitnodiging geweest om je meer met je hart te verbinden. In 2022 gaat deze uitnodiging niet anders zijn. Maar het gaat wel een heel ander jaar worden. 2022 gaat het jaar van de chaos zijn. En dat is precies de bedoeling. De mens heeft al lange tijd van alles weggestopt....

De storm voorbij ♥ Pim Smit ♥ Lichtwerkers Nederland
Zien wat er komen gaat, is een gave én een uitdaging. Durf de wereld die in jou al leeft en zich stap voor stap op Aarde aan het ontvouwen is vóór te leven in het nu. Durf verder te kijken. Hoe meer je ziet vanuit werkelijk zien, vanuit een hartgedragen interpretatie van dat wat is, hoe meer je gaat zien dat de puzzel perfect is zoals hij is.

Een nieuwe balans ♥ Pim Smit ♥ Lichtwerkers Nederland
Een poort naar een nieuwe balans. Dat is één van de mogelijkheden van de energieën op dit moment. Een nieuwe balans in jezelf. Die stroming oplevert, en het vermogen om nog krachtiger jouw ware Zijn neer te zetten. Een nieuwe balans komt voort uit een bepaalde openheid. Naar jezelf. Naar waar je staat..

Er komt geen adempauze meer ♥ Pim Smit ♥ Lichtwerkers Nederland
Vanaf nu gaat het ontwakingsproces erg hard. Er is geen zachte weg meer. Het is mee springen in de diepte van de waarheid, of verdrinken in de illusie die gecreëerd is omdat de waarheid te overweldigend was...

Het is al begonnen... ♥ Pim Smit ♥ Lichtwerkers Nederland
Mensen die diep kunnen voelen zonder al te veel ego ruis, weten het. Mensen die goed hun huiswerk hebben gedaan, die weten het. En velen van hen wachten op het moment dat het mainstream gaat...

Het Grote Ontwaken is ingezet en de dood heeft daar een duidelijke rol in ♥ Pim Smit ♥ Lichtwerkers Nederland
We gaan een compleet andere Aarde creëren. Dat zijn we al aan het doen. Maar de grote veranderingen die er aankomen zijn voor de meeste mensen nog niet voelbaar. Sterker nog, we gaan iets magisch creëren dat nog niet eerder is geweest. Maar we gaan ook een intense tijd in.

De ware machtsverhoudingen op aarde gaan gezien worden ♥ Pim Smit ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.