Ben jij een 'Starseed?' ♥ Ella Ster ♥ Lichtwerkers Nederland

Veel mensen voelen zich niet thuis op aarde. Ze hebben een vage herinnering aan een betere en mooiere wereld, die hun échte thuis was. Deze mensen voelen zich een buitenbeentje en hebben moeite zich aan de aardse mores aan te passen. Geldt dat ook voor jou? Dan ben jij wellicht ook een ‘Starseed’.

Houd in gedachten dat dit maar één planeet is; een kleine stip binnen dit gigantische ding dat we het multiversum noemen. We weten dat er alleen al op onze planeet 8,7 miljoen verschillende soorten leven, dus hoeveel mensen leven er eigenlijk in het multiversum?

Het is een raadselachtige en ook ontnuchterende vraag. Zelfs als slechts één andere planeet in het universum dezelfde diversiteit aan leven zou hebben, zouden er nog eens 8,7 miljoen soorten zijn die ontdekt kunnen worden. En als een andere planeet leven heeft, is het redelijk om aan te nemen dat dit bij andere planeten ook het geval is.

Het is verbazingwekkend om je te realiseren hoe klein de aarde is in vergelijking met het hele universum.

Voor elke zandkorrel op elk strand op aarde zijn er 10.000 sterren. De Melkweg bevat bovendien miljarden aarde-achtige, potentieel bewoonbare planeten. De Melkweg zelf is slechts een van de miljarden sterrenstelsels en we leven misschien in een oneindig toenemend aantal universa, ook wel bekend als het multiversum.

Houd die oneindige en onbegrijpelijke grootte van het multiversum in gedachten, terwijl we onze blik een ogenblik op onszelf richten. We zijn allemaal zielen die leven in deze menselijke lichamen en we kwamen hier om ervaring en kennis op te doen. Je ziel heeft ervoor gekozen om nu te incarneren of te reïncarneren in je menselijke bestaan, maar wat was je daarvoor aan het doen?

Woonde je op aarde? Misschien heb je honderden levens geleefd, continu aan het reïncarneren op deze planeet. Of was je een andere soort, een soort die we als buitenaards beschouwen? Of misschien, zou dit je eerste keer kunnen zijn dat je op aarde ben geïncarneerd?

Velen van ons beseffen dat er meer is dan dat wellicht direct zichtbaar is, zeker als we die 8,7 miljoen soorten die op aarde leven in beschouwing nemen. Wat als, binnen deze lichamen, veel van onze zielen eigenlijk allemaal van verschillende soorten zijn?

 

Als je altijd al het gevoel hebt gehad dat je niet echt ‘menselijk’ bent, dat je niet per se bij de rest van de menigte past, weet dan dat je daarin niet alleen bent. Veel mensen die zich zo voelen noemen zichzelf Sterrenzaden (Starseeds). Dit zijn simpelweg zielen die niet oorspronkelijk van de planeet aarde vandaan komen.

 

Ben jij een Starseed?

 

Het concept ‘Starseed’ betekent: een ziel die niet oorspronkelijk van planeet aarde is. De echte vraag die hier gesteld moet worden is: wat betekent dat precies voor jou? Past dit concept bij jou? Voel je je alsof de aarde écht je oorspronkelijke thuis is? Of heb je het gevoel dat het begrip ‘Starseed’ gewoon een verzonnen term is om te rechtvaardigen dat je er niet bij hoort? Je zou jezelf deze vragen kunnen stellen terwijl je de rest van dit artikel leest.

Vaak is het zo, dat als een onderwerp niet met jou resoneert, het dan waarschijnlijk niet voor jou bestemd is. Maar als je merkt dat wanneer je dit artikel leest en je jezelf aangetrokken voelt tot het woord ‘Starseed’ en nieuwsgierig bent om meer te leren, dan zegt dit misschien ook iets over wie je diep van binnen bent, of in anderen herkent.

De term ‘Starseed’ is op zichzelf al prachtig als je erover nadenkt. Het vertegenwoordigt in feite iemand die simpelweg afkomstig is van een andere ster, planeet, of zonnestelsel. Die hier als een zaadje is geplant, om ons te helpen samen te groeien en bewustzijn en positieve veranderingen in de mensheid te brengen.

Hier zijn enkele algemene kernmerken die je vraag zouden kunnen beantwoorden...

❥ Er wordt gezegd dat veel Starseed-kinderen in de jaren tachtig werden geboren, en nog meer in het begin van de jaren negentig. Veel mensen die denken dat ze Starseeds zijn, hebben ook het gevoel dat ze niet in de maatschappij passen. Enkele andere veelvoorkomende eigenschappen die mensen ervaren en samenvallen met het concept ‘Starseed’ zijn:

❥ Het gevoel dat je niet past in de maatschappij, je sociale groep, of misschien zelfs je familie. Veel Starseeds voelen zich misschien losgekoppeld van hun familie, bijna alsof ze geen familie van elkaar zijn. Nou, misschien komt dat omdat je gewoon nieuw bent op aarde, en hier nog niet helemaal bent gewend aan de energieën, net zoals je familie en vele anderen in de samenleving!

❥ Het kan moeilijk zijn om sociale verbanden of maatschappelijke normen te begrijpen. Koetjes en kalfjes-gesprekken zijn misschien niet jouw ding. Je kunt wellicht weerstand voelen voor sociale bijeenkomsten of je een beetje buitengesloten voelen, zelfs als je ze wél bezoekt.

❥ Je kunt het economische systeem, of het conventionele onderwijssysteem, of zelfs de culturele normen of religies waarmee je bent opgegroeid, niet volledig begrijpen of ondersteunen.

❥ Je kunt gezaghebbende figuren en hiërarchie in de samenleving ter discussie stellen, of iets anders dat ons op een maatschappelijk niveau van elkaar scheidt.

❥ Je hebt wellicht een hekel aan rechtlijnige onderwerpen zoals wiskunde en taal, en geeft de voorkeur aan creatievere, minder voor de hand liggende onderwerpen. Misschien vind je het moeilijk om jezelf uit te drukken door woorden en geef je er de voorkeur aan om creativiteit uit te oefenen als een vorm van zelfexpressie.

❥ Misschien herinner je je vorige levens die heel duidelijk niet van de aarde komen.

❥ Je bent misschien erg empathisch en kunt daardoor gemakkelijk de gevoelens van andere mensen oppikken en bent vatbaar voor hun energieën. Dit is niet altijd even prettig, omdat iedereen die gemakkelijk de energieën van andere mensen kan oppikken, kwetsbaarder is en negatieve gevoelens en stress in zich opneemt.

Nog wat denkbeelden...

 

Uiteindelijk is al dit onderzoek naar onze ziel en zelfreflectie op wie we buiten deze menselijke ervaring kunnen zijn, de manifestatie van een dieper verlangen om te begrijpen wie we werkelijk zijn.

Hoewel dergelijke informatie sommigen behulpzaam zou kunnen zijn bij het openen van hun geest voor de enorme mogelijkheden die hun ware zelf zou kunnen vertegenwoordigen — is uiteindelijk de enige manier om te ontdekken wie je werkelijk bent, voorbij je persoonlijkheid en menselijke identiteit — om naar binnen te gaan.

Er wordt gezegd dat Starseeds naar de aarde zijn gekomen om in de massa de mensheid naar een hoger niveau van bewustzijn te helpen bewegen. Het kan moeilijk zijn om deze positieve verschuiving echt te herkennen, gezien alle onrust in de wereld, maar het is belangrijk dat we vertrouwen hebben en weten dat deze verschuiving plaatsvindt.

 

Er komen zoveel problemen naar boven en die de mensheid uitdagen om ermee om te gaan, dat we veel kunnen leren van onze ‘zwaktes’ en zo nog sterker naar voren kunnen komen. 

Meer en meer mensen vergroten hun bewustzijn en worden gedreven door onderwerpen die er écht toe doen. Zaken die er toe bijdragen dat deze massale verschuiving in bewustzijn ook zal plaatsvinden. 

 

Of je nu denkt dat je een Starseed bent of niet, we kunnen allemaal deel uitmaken van deze verandering en anderen inspireren om daar ook aan bij te dragen. Tenslotte kan het gevoel dat we niet in deze wereld passen of er bij horen, voortkomen uit het feit dat het juist de bedoeling is om te helpen bij het creëren van een nieuwe wereld.

Ella Ster* 

www.ellaster.nl

Tekst door Kalee Brown | Bron: Collective Evolution

 


Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.