Ben je wel eens meegegaan in een negatieve spiraal waar alles fout liep? ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

Heb je niet gemerkt dat HOE BETER HET GAAT, HOE BETER HET GAAT, en hoe slechter het gaat, hoe slechter het gaat?

Ben je wel eens meegegaan in een negatieve spiraal waar alles fout liep? Je vergat dit en je vergat dat, en dan stootte je je teen en toen gebeurde er dit weer en dat. En dan knal je met je hand tegen de deur en dan gebeurt er dit en dat weer. En dan ga je naar de dokter en die snijdt de verkeerde vinger eraf. [lol]

Met andere woorden, hoe beter het gaat, hoe beter het gaat, hoe beter het gaat, en hoe slechter het gaat, hoe slechter het gaat, hoe slechter het gaat, want de Wet van Aantrekking is altijd actief. De Wet van Aantrekking reageert steeds op jou.

En we zullen nu wat basic statements maken

 

Eén die verbonden is met de Stroom of met Bron-Energie of onder invloed is van Bron-Energie, is veel machtiger dan miljoenen die dit niet zijn.

❥ Er zit dus zo veel kracht in als je dit voor elkaar krijgt. We willen gewoon dat je het belangrijk vindt om daar naar uit te reiken.

En het volgende dat we willen zeggen is, dat als je je eigen werkelijkheid creëert - laten we zeggen dat je bezig bent een bedrijf te creëren of een relatie of een project – dat bijna 100% al gecreëerd is voordat je de grond koopt, voordat je de eerste plank of spijker koopt, voordat je de eerste persoon ontmoet of je eerste werknemer aanneemt.

 

Met andere woorden: het grootste deel van je creatie is vibrationeel al klaar nog vóórdat je begint :-)


En wat er meestal gebeurt – en we houden zo veel van jullie – is dat je het creëert middels de droomstaat; door het leven wat je geholpen heeft het in de Vortex te stoppen. En als je naar die vibrationele frequentie gaat, dan zal wat daar in zit aan je geopenbaard worden middels de DAGDROOM die je droomt. Begrijp je dit?

Als jij in de buurt daarvan zit, begin je daar gedachten en gevoelens over te krijgen. Maar als je vervolgens naar de realiteit kijkt, dan begin je het weer te deconstrueren.

Dat zijn eigenlijk niet de juiste woorden want je kunt niet deconstrueren wat er in je Vortex zit. Je kunt wel zorgen dat je het nooit meemaakt. Je kunt wel wachten tot je het loodje legt voordat je het reusachtige ervan kunt zien en de geldigheid, maar het zal nooit deconstrueren.

❥ En je Innerlijk Wezen, en alle vrienden van je Innerlijk Wezen, wij allemaal hangen daar rond en zien hoe de coöperatieve componenten verzameld worden. Met andere woorden, het is belangrijk wat daar gebeurt voor jou en je moet een manier zien te vinden om vibrationeel in de buurt te komen zodat het aan je kan verschijnen.

Niet alleen omdat dat de manier is hoe manifestaties plaatsvinden, niet alleen omdat zo gedachten in dingen veranderen, maar omdat je zo een gelukkig leven zult hebben. Dat is de enige manier om een gelukkig leven te hebben.

Het moet niet zo zijn dat je door het leven deze Vibrationele Realiteit opgebouwd hebt - want dat is zo - en jezelf dan daarvan weghoudt door in tegengestelde richting te focussen. Je kunt dit niet doen en jezelf tegelijkertijd goed voelen. Dat zal altijd rot voelen, dat zal altijd klote voelen. Dat voelt altijd als verslagenheid of teleurstelling. Dat voelt altijd als spanning.

Maar als je ook maar een beetje de richting in gaat van wat je wilt.... want meer is er niet nodig om de negatieve emotie te vervangen door positieve emotie. Draai gewoon om en kijk in die richting, want het momentum van je AANDACHT zal dan toe gaan nemen totdat je de kracht en het ritme ervan zal voelen....en dan kom je in de ontvangstmodus, de ontvangstplek waar je het gaat begrijpen. Woorden leren je namelijk niets, het is de levenservaring die het je leert.

Als wij dus spreken over deze wetten van het Universum en je voelt de resonantie, en je accepteert dat je een vibrationeel wezen bent en dat je een Vibrationele Realiteit hebt die jou roept..... en dat, hoe beter je je voelt, hoe beter je afgestemd bent en je die kant opgaat. En hoe slechter je je voelt, hoe meer je een of andere overtuiging hebt die nog vibrationeel in je vastzit die je geactiveerd hebt en die jou tegenhoudt om jezelf de richting in te laten gaan van wat je WERKELIJK wilt.

Als je dit eenmaal bewust erkent en het leven begint te leven en oplet, dan zul je gaan merken dat er absoluut, iedere keer weer, een samenhang is tussen je humeur en instelling, en wat er zich ontvouwt. Het is oftewel magisch of niet magisch. En er zit nog wat spul tussenin maar niet zo heel veel.

Jullie hebben sterke emoties deze dagen.

Jullie zijn genoeg afgestemd op Wie Je Bent dat als je uit balans raakt, je dit ook écht voelt


Mensen zeggen wel eens, “Is het normaal dat de hel in mijn leven losbreekt als ik eenmaal met jullie begin te spelen?” En we zeggen: Zo ongeveer, want je activeert het geheel van Wie Je Bent, zodat het minder goed te verdragen is om op een vibrationele frequentie te zijn die niet is als Wie Je Werkelijk Bent.

Abraham Hicks

www.abraham-hicks.com


Speciale dank voor de vertaling:


❥ Annelie van Eijk
www.mijnspirituelenatuur.nlBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.