BE THE LIGHT, BECAUSE YOU ARE THE LIGHT! (NL) ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

 

BE THE LIGHT, BECAUSE YOU ARE THE LIGHT

 

 

Hoe helend is het om te beseffen dat je niets of niemand hoeft te worden. Dat je nergens aan hoeft te voldoen. Dat je niet iets hoeft te pretenderen noch te verbergen.

Dat je GEWOON JEZELF mag zijn!

 

Dan kom je weer in verbinding met je eigen oerkern, die eeuwig licht en liefde draagt. Alles wat met de goddelijke lichtbron verbonden is zal je hier aan blijven herinneren.

Jij bent genoeg, jij bent volmaakt, jij mag jouw leven vorm geven die voor jou vervullend is. Hoe jouw aardse leven eruit ziet zal van moment tot moment, van levensfase tot levensfase, verschillend zijn.

 Dat kan nu heel snel veranderen, want de uiterlijke omstandigheden passen zich momenteel razendsnel aan bij wat jij nodig hebt om MEER ZELFDELEN te kunnen toelaten in je aardse aanwezigheid.

Daarom zullen oude imprints zich nu versneld van je los gaan maken

 

 Weg met al die driedimensionale ideeën over wat er van jou verwacht wordt en waar je aan zou moeten voldoen!

 

Daarnaast begint zich een valkuil te tonen voor als je op het spirituele pad bent gestapt; een eeuwig 'verbeterplan', alsmaar aan jezelf moeten werken. Het wil niet zeggen dat Verlichting het zo snel mogelijke resultaat van jouw leven zou moeten zijn he.

JIJ BENT NU AL LICHT, JIJ BENT NU AL HELEMAAL GOED!

 

Nou is dat zo gemakkelijk gezegd, en aangenomen. Maar ieder mens heeft zich een soort compensatiegedrag eigen gemaakt, om de kwetsbare momenten te verhullen waarop hij of zij zich niet genoeg voelt.

Hoe sterker dat gevoel van ‘er niet bij horen’ of 'niet bij je licht kunnen' aanwezig is, des te groter de kans dat er iets geactiveerd is uit levens waarin je je buitengesloten voelde, ongewenst, genegeerd en afgekeurd, onterecht beschuldigd, vervloekt, bespot, veracht, nagejaagd en ‘naar de hel gewenst’.

 Vaak waren dat levens waarin jouw licht en wijsheid juist krachtig aanwezig waren, maar er niet mochten of konden zijn!

Anderen gunden jouw het licht in de ogen niet. Toonde je je licht of wijsheid wel, dan was dat met gevaar voor eigen leven. En vaak liep dat dan ook triest af.

Mocht je jezelf dus nog een keer zó 'NIKS' voelen, denk dan terug aan deze woorden, aan die levens waarin er juist VEEL van jouw licht op Aarde was! Heet dat weer welkom, vertel jezelf dat jouw Licht nu veilig en gewenst is!

Deze Pinkstertijd bekrachtigt onze verbinding met onze eigen innerlijke Licht- en Liefdesbron. Die 'hangt' niet ergens ver weg, boven ons, maar die IS er al, in ieder van ons. Het zal meteen helend doorwerken als je dat erkent, zonder dat je van jezelf eist dat je de aanwezigheid van die Liefdesbron dan ook meteen moet voelen!

 Je zult steeds vaker gaan bemerken hoe gevuld die Bron in jou al is.

Dankzij al jouw ervaringen en jouw innerlijke werk, uit vorige levens en uit dit huidige leven, is alles wat jij nodig hebt in potentie al aanwezig. Als jij jezelf ALLES gunt wat er vanuit die Bron door je heen wil stromen, dan volg je vanzelf de weg van de Geest die jou naar ontwaken en bevrijding zal leiden.

Volg wat voor jouw gevoel heilige en vreugde- brengende voetsporen zijn


Doe wat in jouw beeld voedend voor je ziel is. Dat zal je helpen om je goddelijke krachtbron terug te vinden, juist binnen allerlei beperkingen en liefdeloze verwachtingen die je soms nog zo onderuit kunnen halen.

Besef dat jij het Licht waaruit jij geschapen bent gewoon in je draagt. Wanneer jij 'GEWOON JEZELF' mag zijn zal dit Licht laag voor laag ontsluierd worden, totdat je er niet meer uit weg wilt, er één mee zult worden, er thuis in zult zijn. En als het donker naar je toe lijkt te komen, weet dan dat jij geroepen bent om dan juist in jouw licht te blijven.

 

BE THE LIGHT, BECAUSE YOU ARE THE LIGHT!

 

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl


 

MINDCONTROL - THE GREAT RESET


Een nieuwe videochanneling in het thema ‘Mindcontrol – The Great Reset’ ★ Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel op zondag 26 juni 2022 van 20:00 tot (ongeveer) 21:30 uur.

Zend je vraag inBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.