Balans zoeken na energieshift ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Het kan best zijn dat je je evenwicht aan het zoeken bent na de grote energieshift van de voorbije week.

Misschien voel je je moe, ben je niet vooruit te branden, heb je last van spieren en/of gewrichten of ligt je spijsvertering overhoop.

Je weet dat elke energieshift ook al wat je vanuit je Hoger Zelf wil herbekijken, oplossen of loslaten naar boven duwt, dus kan je ook daardoor innerlijk intens aan de slag zijn.

Ook in het collectief is veel onrust te voelen - wat hypergevoelige mensen ook oppikken via hun zenuwstelsel en intuïtieve kanalen. Het is dus tijd om jezelf alles te gunnen wat jij nodig hebt om opnieuw balans te brengen in je energieveld én je lichaam.

Misschien ligt voor jou je grootste transformatie op fysiek vlak (andere voeding, meer beweging, meer frisse lucht, of meer rust, herschikking van je dagelijkse leven, werk of zelfs financiën), of misschien dien je aandacht te besteden aan bepaalde emoties/relaties, of ligt je grootste transformatie in hoe je denkt over aspecten van jezelf en/of je leven.

 En het kan zijn dat je spirituele zelf steeds meer aandacht vraagt, want je weet dat je, wanneer je je spirituele stuk (wanneer dat voor jou in dit leven bedoeld is om sterk te ontplooien) steeds afknelt, negeert of ontkent, je je op de duur steeds meer onvervuld gaat voelen, en je je levensvreugde begint te verliezen.

Dit is een 22/4-jaar - en de 4 vraagt om actie te ondernemen, dingen concreet te maken, te herorganiseren wanneer nodig, en je zaken fysiek op orde te brengen, zodat je daar geen energie meer aan hoeft te verliezen - want chaos en onopgeloste zaken en dingen die in disharmonie zijn vreten energie.

Tegelijkertijd is dit ook een tijd waarin je de hoogste vreugde kan voelen wanneer je je openstelt voor vooruitgang, voor vernieuwing, voor nieuwe verbindingen, voor nieuwe stappen - ook al kan het altijd wat eng zijn om uit je comfortzone te komen. En de sleutel tot dit alles ligt zoals altijd in je Zelf. Je hoeft hem dan ook niet buiten jou te zoeken. Hij ligt binnen in jou te wachten. Tot je hem ziet.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.