Balanceren na dagen vol energetische shifts ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Het is altijd wat herschikken, herzien, aanpassen, herevalueren en balanceren na dagen vol energetische shifts, beroering, onzekerheid en uitdagingen.

Een time-out nemen, en de healende kracht van natuur, frisse lucht, water, beweging, humor, muziek, spiritueel werk en extra rust toelaten, door tijd te maken voor je Zelf.

Even uit die zee van prikkels, meningen, polarisatie en geprojecteerde onopgeloste emoties stappen, en opnieuw je échte Zelf terugvinden.

Je échte Zelf dat diep in jou altijd aanwezig is, en waarvan de zachte liefdevolle wijze stem je altijd leidt, en raad en tekenen geeft.

Een stem die je soms aan de kant schuift, omdat het ego in tijden van angst, twijfel en onzekerheid sterkte en kracht tracht te ontlenen aan sterke en vaak gepolariseerde meningen van zij die het hardste roepen.

Het Hoger Zelf (jij, vanuit jouw Hoogste Zelf, de hoogste versie van wie jij Bént) glimlacht, en wéét. Wéét dat dé Waarheid nooit bestaat uit anti-denken of verdeeldheid zaaien, maar helemaal bestaat uit Liefde. Liefde voor je Zelf, liefde voor je lichaam, liefde voor de mensheid.

Waarheid zal nooit daden veroorzaken die anderen kunnen schaden, zal altijd gelden voor het Hoogste Goed van iedereen, en vraagt dat je de wereld en de daarin golvende overtuigingen/woorden/theorieën bekijkt vanuit een toestand van centering, van rust, vanuit een van energetisch afval ontdane aura, en vanuit het verzamelen van zoveel mogelijk informatie van kanalen die vanuit jouw Hoogste Zelf goed aanvoelen.

Dan pas zal je Waarheid vinden, dan komt die stille wijze stem in je pas écht tot zijn recht. Dan pas weet jij wat jou te doen staat. En ken je het gezonde kruispunt waarop het goed voor jou het goed voor alle anderen raakt.

Fran Tielemans
ww.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.