Astrologie van april 2021 - Voorwaarts momentum ♥ Angelina ♥ Lichtwerkers Nederland

Als maart nogal een gemixte koker was van water en vuur, van verwarring en helderheid, of actie en verwarring, dan is april vrij eenvoudig en recht vooruit.

 

Sleutelwoorden voor april zijn: duidelijkheid, sparkle en voorwaarts momentum. Tijd om je mojo terug te krijgen en je leven op jouw voorwaarden te leven!

 

De eerste helft van de maand is erg Ram, met de zon, Mercurius, Venus, Cheiron (en voor een paar dagen de maan) allemaal in Ram! Dit zal ons allemaal het broodnodige vertrouwen geven om los te komen van de vorige cyclus van 12 maanden en opnieuw te beginnen!

 

In de 2e helft van de maand wordt het nog interessanter. Mercurius, Venus en de Zon zullen Uranus in Stier conjunctie geven ... dus we hebben het over een viervoudige conjunctie waarbij Uranus betrokken is, de planeet van de verrassingen. Verandering is aan de horizon!

 

Maar laten we eens kijken naar de belangrijkste transities van de maand:

4 april 2021 - Mercurius gaat Ram binnen


Op 4 april 2021 verlaat Mercurius Vissen en gaat Ram binnen.

 

Mercurius in Ram zal de broodnodige duidelijkheid en intellectuele vuurkracht brengen. Als je je een beetje lusteloos voelde terwijl Mercurius in Vissen was, zal Mercurius in Ram je helpen assertiever en zelfverzekerder te worden.

 

9 april 2021 - Mercurius Conjunct Cheiron


Op 9 april 2021 staat Mercurius conjunct Cheiron op 9 ° Ram.

 

Sommige oude herinneringen aan pijn uit het verleden kunnen tijdens deze overgang weer naar boven komen; in plaats van je voor hen te verbergen, maak van deze gelegenheid gebruik om jezelf op een dieper niveau te begrijpen. Deze oude kwetsuren definiëren jou niet, maar ze maken deel uit van jou en van je persoonlijke verhaal.

 

11 april 2021 - Nieuwe maan in Ram


Op 11 april 2021 hebben we een nieuwe maan bij 22 ° Ram.

 

De nieuwe maan is erg "Ram", met 5 planeten in het eerste teken van de dierenriem. De nieuwe maan is sextiel Mars in Tweelingen, sextiel Saturnus in Waterman en vierkant Pluto in Steenbok.

 

Alle planeten die bij deze lunatie betrokken zijn, hebben een 'laten we het doen'-gevoel. En natuurlijk, als we een nieuwe maan in Ram hebben, willen we Ram-dingen doen: pionieren, verkennen, een standpunt innemen en betrokken raken bij projecten die de waarheid bepalen van wie we zijn.

 

12 april 2021 - Venus vierkant Pluto

Op 12 april 2021 is Venus (op 26 ° Ram) vierkant Pluto (op 26 ° Steenbok). Als we een Venus-Pluto-overgang hebben, gaan onze emoties dieper dan normaal. We voelen ons kwetsbaarder, maar ook meer "levend" dan normaal.

 

Venus vierkant Pluto is niet de meest toegankelijke doorvoer die er is, maar we moeten af en toe in de emotionele diepten van Pluto duiken om enkele duistere emoties onder ogen te zien.

 

Het goede nieuws is dat als je eenmaal hebt gezuiverd wat dood en vervallen is, je opnieuw verbinding zult maken met je hart vanaf een meer authentieke plek.

 

14 april 2021 - Venus gaat Stier binnen

Op 14 april 2021 komt Venus de Stier binnen, het teken van haar woonplaats. Terwijl Venus in Stier is, zul je het gemakkelijker vinden om verbinding te maken en je gevoelens te eren - zonder schuldgevoel of twijfel aan jezelf.

 

Venus in Stier is hier om je te vertellen dat het oké is om jou te zijn. Dit is een geweldige doorvoer voor iedereen, dus profiteer van de komende weken en zorg ervoor dat je Venus-dingen "doet".

 

17 april 2021 - Mercurius vierkant Pluto

Op 17 april 2021 is Mercurius (op 26 ° Ram) vierkant Pluto (op 26 ° Steenbok).

 

Mercurius vierkant Pluto kan komen met obsessieve gedachten en machtsstrijd. De positieve manifestatie van Mercurius vierkant Pluto is een diepgaande gedachte, introspectie en een gezonde zorg om de waarheid te ontdekken. Dit is een geweldige tijd om diepgaand intellectueel werk, onderzoek of onderzoek te doen.

 

18 april 2021 - Mercurius conjunct Zon

Op 18 april 2021 staat Mercurius conjunct Zon op 29 ° Ram. Mercurius-Zon-conjuncties (wanneer Mercurius direct is) vinden plaats in het midden van de Mercuriuscyclus.

 

Ze lijken op een "Volle Maan", en we kunnen ze heel goed een "Volle Mercurius" noemen. Dit is wanneer we manifesteren waarmee we begonnen zijn aan het begin van de Mercurius-cyclus op 8 februari 2021.

 

19 april 2021 - Mercurius en Zon komen Stier binnen

Op 19 april 2021 gaan Zon en Mercurius beide Stier binnen, dus we zullen een plotselinge energetische verschuiving ervaren van Ram-energie naar Stier-energie.

 

Bij Stier draait alles om concrete stappen en concrete resultaten. Als we ons in het Ram-seizoen geïnspireerd voelden en met veel ideeën kwamen, is dit het moment om dingen te laten gebeuren. Stier zal ons de praktische intelligentie en het uithoudingsvermogen geven die we nodig hebben om onze ideeën te realiseren.

22 april 2021  - Venus conjunct Uranus


Op 22 april 2021 staat Venus conjunct Uranus op 10 ° Stier.

 

Wanneer ben je de laatste tijd echt 'trouw' geweest aan je hart? We denken misschien dat we trouw zijn aan onszelf, dat we luisteren naar onze gevoelens enz… maar soms is er een Uranus-transitie nodig om ons door elkaar te schudden en ons te laten zien wat we echt willen.

 

23 april 2021 - Mars gaat Kreeft binnen


Mars is de planeet van actie en Kreeft is het teken van privacy en veiligheid - onze comfortzone. Mars in Kreeft lijkt misschien emotioneel en kwetsbaar, maar hij is zo hard als een rots en hij zal niet aarzelen om je te klauwen als hij zich bedreigd voelt.

 

Kreeft is tenslotte een kardinaal teken! De komende 6 weken zijn een goed moment om sterkere grenzen te trekken en te vechten voor wat belangrijk voor je is.

 

24 april 2021 - Mercurius conjunct Uranus

Op 24 april staat Mercurius conjunct Uranus op 10 ° Stier. Wanneer de planeet van communicatie de planeet van verrassingen ontmoet, kunnen we inzichten en doorbraken, a-ha-momenten en belangrijke aankondigingen verwachten.

 

En Mercurius is niet de enige planeet die Uranus bezoekt. Spannende tijden!

 

25 april 2021 - Mercurius conjunct Venus

Op 25 april staat Mercurius conjunct Venus op 13 ° Stier. De geest en het hart worden één. Jouw communicatie is overtuigender dan normaal en je zult het gemakkelijker vinden om je gevoelens onder woorden te brengen. Deze doorvoer is geweldig voor creatieve uitingen van welke aard dan ook.

 

26 april 2021 - Volle maan in Schorpioen

Op 27 april 20219 hebben we een Volle Maan bij 7 ° Schorpioen. De Volle Maan staat tegenover Uranus in Stier en driehoek Mars in Kreeft.

 

Alle Volle Manen in Schorpioen zijn per definitie intens (we hebben tenslotte te maken met Schorpioen-energie) en deze is geen uitzondering. Mars in een waterteken zal onze emoties nog meer voeden, terwijl Uranus er een uitlaatklep voor zal zoeken.

 

27 april 2021 - Pluto gaat retrograde 

Op 27 april 2021 gaat Pluto retrograde op 26 ° Steenbok. Pluto is het krachtigst wanneer het stationeert, dus rond deze datum kunnen we Plutonische gebeurtenissen verwachten, kwesties rond macht, transformatie en overgave aan grotere krachten dan wijzelf.

 

Je zult vooral worden beïnvloed door het station van Pluto als je planeten of hoeken hebt rond 26 ° Steenbok.

 

30 april 2021 - Zon conjunct Uranus

Op 30 april 2021 staat de Zon conjunct Uranus op 10 ° Stier.

 

Dit aspect schreeuwt "vrijheid" omdat Uranus de planeet van vrijheid is… maar over wat voor soort vrijheid hebben we het hier? Zullen ze allemaal in het volgende vliegtuig springen en het helemaal opnieuw beginnen? Niet helemaal.

 

De vrijheid van een Zon-Uranus-transitie is de vrijheid om jezelf te zijn. En dat zijn verschillende dingen voor verschillende mensen.

 

 

Voor sommigen betekent het een nieuwe carrière beginnen of een gedurfde actie ondernemen. Voor anderen betekent het meer Netflix kijken. Er is geen vrijheid die ‘superieur’ is aan andere soorten vrijheid. De enige vrijheid die ertoe doet, is onbeschaamd jezelf te zijn.

Angelina
astrobutterfly.com

 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.