Astrologie van 2021: One Way, Or Another ♥ Angelina ♥ Lichtwerkers Nederland

 

2021 is het jaar van vooruitgang

 
Ons leven ZAL in 2021 veranderen op manieren die we in dit stadium nog niet kunnen doorgronden.

 

Laten we de belangrijkste vraag uit de weg ruimen. Als je één van de 99,9999% van de mensen bent wiens leven in 2020 werd beïnvloed, kunt u zich afvragen:

"Gaat 2021 beter worden dan 2020?".

 

Het korte antwoord daarop is ja!

 

Het astrologisch beargumenteerde antwoord is: "2021 bevat geen beperkende Saturnus-Pluto-conjunctie, of een intense, angstopwekkende, drievoudige Jupiter-Pluto-conjunctie.

 

2021 kent geen vijf maanden retrograde Venus en Mars, noch dramatische kardinale T-vierkanten voor 70% van het jaar!

 

Ongeacht de feitelijke gebeurtenissen die 2021 met zich meebrengt, zal 2021 lichter en positiever aanvoelen dan 2020.

 

2020 heeft ons verandering gebracht. In 2021 is de vraag "Wat gaan we eraan doen?"

Als 2020 aarde en kardinaal was, is 2021, terwijl het nog steeds een gezonde dosis aarde vasthoudt, overwegend vast en lucht.

In 2021 genieten we van:

 

❥ Jupiter in Waterman (vast / lucht)

❥ Saturnus in Waterman (vast / lucht)

❥ De maanknopen in Tweelingen en Boogschutter (veranderlijke lucht / vuur)

❥ Mercurius retrograde in Waterman / Tweelingen / Weegschaal (Lucht)

❥ Pluto in Steenbok (kardinaal / aarde)

❥ Neptunus in Vissen (Veranderlijk / Water)

❥ Uranus in Stier (vast / aarde)

Terwijl 2020 werd gedomineerd door het stellium van de buitenplaneet van Steenbok, is 2021 astrologisch gezien een veel evenwichtiger jaar, wat betekent dat verstoringen en excessen van welke aard dan ook veel minder waarschijnlijk zijn.

 

Kardinale tekens (Ram, Kreeft, Weegschaal, Steenbok - vooral Steenbok) hebben het in 2020 niet gemakkelijk gehad, maar gelukkig zal dit in 2021 veranderen.

 

Jupiter en Saturnus in Waterman, evenals de Noordelijke Node in Tweelingen, zullen een frisse wind brengen die ons in staat zal stellen de waanzin te vertragen, in te ademen en zelfs de rozen te ruiken.

 

Saturnus Vierkant Uranus - VOORUITGANG: One Way or Another

 

De belangrijkste doorvoer van het jaar is ongetwijfeld Saturnus in Waterman vierkant Uranus in Stier. Het aspect begint al in januari van toepassing te zijn en zal het hele jaar door aanwezig zijn.

 

Saturnus en Uranus zijn langzaam bewegende planeten die zelden in een aspect worden geconfigureerd. De laatste keer dat Saturnus en Uranus met elkaar in het kwadraat stonden, was 22 jaar geleden!

 

Wanneer Saturnus Uranus vierkant maakt, zal onze behoefte aan vrijheid botsen met onze behoefte aan structuur en stabiliteit.

 

Als Saturnus staat voor regels en traditie, staat Uranus voor het breken met regels en traditie.

 

Wat de zaken nog ingewikkelder maakt, is dat Saturnus, de traditionele planeet, in een progressief teken staat (Waterman), terwijl Uranus, de progressieve planeet, in Stier staat, het meest traditionele teken van de dierenriem.

 

Stel je een financier voor in een op maat gemaakt pak, die werkt in een ‘woo-woo’ startup (dat is Saturnus in Waterman) en een blauwharige progressieve anarchist in gescheurde spijkerbroek die voor een verzekeringsmaatschappij werkt als accountant (Uranus in Stier).

 

 

Stel je nu ook voor dat deze 2 mensen niet zo goed met elkaar overweg kunnen en op elkaars tenen trappen. In eerste instantie lijkt het misschien dat ze gedoemd zijn tot een ramp, maar als je beter kijkt, zul je merken dat ze niet alleen veel dingen gemeen hebben, maar dat ze ook veel van elkaar kunnen leren.

Uranus en Saturnus zijn krachtige planeten, en Stier en Waterman zijn vaste, vastberaden, vindingrijke en ja, koppige tekens. Zowel Saturnus in Waterman als Uranus in Stier hebben een uitgesproken mening over hoe de dingen zouden moeten zijn, en geen van hen wil hun manier van doen veranderen.

 

Aangezien Saturnus en Uranus elkaar vierkant maken, is een botsing onvermijdelijk.

 

Een vierkant wordt gedeeld door twee tekens van verschillende polariteit (Yin vs. Yang) en verschillende elementen (lucht vs. aarde), ECHTER, deze twee tekens delen dezelfde modaliteit (in ons geval ''Fixed''). Wanneer twee borden dezelfde modaliteit delen, zijn ze het over één ding eens: het doel.

 

Ze zijn het misschien niet eens over hoe ze daar moeten komen, maar aangezien de aantrekkingskracht om het doel te bereiken zo sterk is, zullen de twee planeten uiteindelijk een manier vinden om het te laten werken.

 

In 2021 zullen Saturnus en Uranus een manier moeten vinden - hoe dan ook - om het DOEL te bereiken. Grote verandering komt alleen met grote wrijving. We zeggen allemaal dat we echte hervormingen willen, dat we echte verandering willen, maar hervorming en verandering zijn moeilijk.

 

Er moeten ongelooflijk veel middelen en bewegende delen worden ingezet om echte vooruitgang te boeken. Geef deze taak aan Venus driehoek Jupiter.

 

Ze zullen lachen en in plaats daarvan iets leuks vinden om te doen, MAAR, als je het in vaste tekens aan Saturnus en Uranus geeft - zullen ze een manier vinden om het onmogelijke mogelijk te maken.

 

Het eerste Saturnus-Uranus-vierkant in februari zal waarschijnlijk de meest intense zijn. Dit is wanneer het probleem dat moet worden opgelost, wordt geformuleerd en onder ons bewustzijn wordt gebracht.

 

 

Het 2e vierkant is in juni 2021 (Saturnus retrograde); dit is wanneer een voorstel om dingen op groothandelsschaal te herstructureren, zal worden gepresenteerd. Ten slotte zal het laatste Saturnus-Uranus-vierkant in december de oplossing bieden, en onze wereld zal nooit meer hetzelfde zijn.

 

De belangrijkste astrologische gebeurtenissen van 2021

 

❥ Saturnus-Uranus-vierkant - februari-december 2021

❥ Jupiter-Uranus-vierkant - januari 2021

❥ Waterman stellium - januari en februari 2021

❥ Mercurius en Venus buiten bereik - mei 2021

❥ Jupiter in Vissen - mei-juli 2021

❥ Drievoudige conjunctie Zon, Mars en Mercurius Retrograde - 9 oktober 2021

❥ Venus Retrograde - 19 december 2021

Verduisteringen in 2021

 

❥ Maansverduistering op 5 ° Boogschutter - 26 mei 2021

❥ Zonsverduistering bij 19 ° Tweelingen - 10 juni 2021

❥ Maansverduistering op 27 ° Stier - 19 november 2021

❥ Zonsverduistering op 12 ° Boogschutter - 4 december 2021

In 2021 hebben we een aantal spectaculaire nieuwe manen en verschillende “vijfsterren transities” zoals Venus conjunct Jupiter die ons met opwinding en hoop zullen vervullen.

 

Net zoals een rit in de achtbaar, is 2021 een boeket van hoogte- en dieptepunten en alles daartussenin.

 

 

Hoewel frustratie en conflict een groot deel van het plaatje zullen zijn, ZAL je leven tegen het einde van het jaar anders zijn, en als je terugkijkt op alle uitdagingen, doorbraken, inspanningen en onverwachte wendingen, zul je merken dat je zeggend "het was het allemaal waard!"

Angelina
astrobutterfly.com


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.