Alles bestaat in ieder Hier en NU - maar hoe? ♥ Wieteke Koolhof ♥ Lichtwerkers Nederland

Als wij in een oneindig, multidiemensionaal Universum leven - wat Alles bevat - wat ooit was en ooit zal zijn - Allemaal tegelijk - in ieder Hier en Nu - hoe werkt dat dan?


Wieteke Koolhof werkt met gidsen van hogere dimensies. Van kindsaf was zij nieuwsgierig naar hoe de wereld in elkaar stak en kreeg zij informatie van haar 'parallelle zelven' uit de Pleiaden en van het interstellar volk dat bekend staat als de YahYel (of Shalanaya).

Het is haar passie om, voor wie dat wil, op speelse wijze de (altijd self-empowering) inzichten door te geven die onze Galactische familieleden nu, via meer en meer kanalen, met de mensheid delen.

Los van het 'direct doorgeven' van deze boodschappen in haar werk als channel - verwerkt Wieteke deze informatie actief in haar eigen leven. Dat doet zij o.a. middels haar kunst en via youtube video's, simpelweg vanuit haar passie voor innerlijke groei - en het delen van de bliss-vibes van deze universele inzichten, met wie maar wil.

In deze video zal zij een eerste, algemene uitleg geven aan het concept van ons Multidimensionaal Universum, met wat kleine uitstapjes naar parallelle dimensies, de eindeloze hoeveelheid parallelle versies van jouw 'Zelf', ET's en hoe je in lijn kunt staan met je Ware Natuur (of 'unieke structuur').

Meer en meer mensen stemmen zich af op hun eigen Kosmische connecties en zijn begonnen met het delen van deze - vaak indrukwekkende - energieën en informatie - die over de 'data-snelweg' van ons eigen Hoger Zelf naar onze ratio kunnen stromen, zodat wij dit 'hier beneden op het speelbord van het leven' rechtstreeks kunnen toepassen in onze levens.

Uiteindelijk is het allemaal dezelfde informatie die doorkomt - of beter gezegd die wij ons nu weer herinneren - op allerlei manieren. Kies in jouw eigen onderzoek, gewoon de versie die het meeste met jou resoneert, maak het je eigen - want het is in zekere zin niets anders dan thuiskomen - en gebruik de informatie op een manier die voor JOU het beste voelt. Dankjewel voor ZIJN.


Wieteke Koolhof
design4awareness.com

 

Meer van Wieteke
Gechannelde transmissies en meditaties van Arjun van de Yahyel


Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332



Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.