Alles bestaat in ieder Hier en NU - maar hoe? ♥ Wieteke Koolhof ♥ Lichtwerkers Nederland

Als wij in een oneindig, multidiemensionaal Universum leven - wat Alles bevat - wat ooit was en ooit zal zijn - Allemaal tegelijk - in ieder Hier en Nu - hoe werkt dat dan?


Wieteke Koolhof werkt met gidsen van hogere dimensies. Van kindsaf was zij nieuwsgierig naar hoe de wereld in elkaar stak en kreeg zij informatie van haar 'parallelle zelven' uit de Pleiaden en van het interstellar volk dat bekend staat als de YahYel (of Shalanaya).

Het is haar passie om, voor wie dat wil, op speelse wijze de (altijd self-empowering) inzichten door te geven die onze Galactische familieleden nu, via meer en meer kanalen, met de mensheid delen.

Los van het 'direct doorgeven' van deze boodschappen in haar werk als channel - verwerkt Wieteke deze informatie actief in haar eigen leven. Dat doet zij o.a. middels haar kunst en via youtube video's, simpelweg vanuit haar passie voor innerlijke groei - en het delen van de bliss-vibes van deze universele inzichten, met wie maar wil.

In deze video zal zij een eerste, algemene uitleg geven aan het concept van ons Multidimensionaal Universum, met wat kleine uitstapjes naar parallelle dimensies, de eindeloze hoeveelheid parallelle versies van jouw 'Zelf', ET's en hoe je in lijn kunt staan met je Ware Natuur (of 'unieke structuur').

Meer en meer mensen stemmen zich af op hun eigen Kosmische connecties en zijn begonnen met het delen van deze - vaak indrukwekkende - energieën en informatie - die over de 'data-snelweg' van ons eigen Hoger Zelf naar onze ratio kunnen stromen, zodat wij dit 'hier beneden op het speelbord van het leven' rechtstreeks kunnen toepassen in onze levens.

Uiteindelijk is het allemaal dezelfde informatie die doorkomt - of beter gezegd die wij ons nu weer herinneren - op allerlei manieren. Kies in jouw eigen onderzoek, gewoon de versie die het meeste met jou resoneert, maak het je eigen - want het is in zekere zin niets anders dan thuiskomen - en gebruik de informatie op een manier die voor JOU het beste voelt. Dankjewel voor ZIJN.


Wieteke Koolhof
design4awareness.com

 

Meer van Wieteke
Gechannelde transmissies en meditaties van Arjun van de Yahyel


Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Engelse lezing: ‘‘De volgende stap...”

Jeshua vertelde eerder dat we in dit leven een cyclus van levens afmaken. Tegelijkertijd komt er een einde aan een planetaire cyclus, omdat ook de aarde ook naar een andere vibratie verschuift. Waar staan we nu en waar moeten we ons op focussen in deze tijd van transitie?

 

Zondag 20 juni om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Wil je hier bij zijn? Dan kun je je aanmelden via Lightraisers Worldwide.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, sommige afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.