Masterclass Energie Bewustzijn met Juno Burger

21 september 2019  Fletcher Hotel de Witte Raaf  Noordwijk


Energy Awareness


Wat gebeurt er nu precies op energetisch niveau wanneer je iemand ontmoet en je voelt je naderhand leeggezogen en vol met spanning?

Waarom voel je dat je een week zou willen slapen nadat je op zaterdagmiddag bij Ikea bent geweest?

Door de dynamiek van energetische uitwisseling met jezelf, mensen die je ontmoet en de ruimtes waarin je woont en werkt te begrijpen zet je jezelf terug op een plek van authentieke kracht.

Het herontdekken van de directe en subtiele taal van je lichaam maakt je niet alleen bewust van energieën in en om je heen, maar ook van jouw geconditioneerde reacties daarop.

Je logische en meest waarschijnlijke respons is om wat je opmerkt te personaliseren, te willen begrijpen en op te lossen. Dit zijn precies de drie mechanismen die toxische spanning in je lichaam creëren en daarmee in en om je heen conflict veroorzaken.

Je kunt eenvoudig en direct je energiesysteem opnieuw opvoeden. Door je bewust te verbinden met de oneindige diversiteit van het leven zelf en die in haar directheid en volledigheid te omarmen worden oude patronen, overtuigingen en verslavingen ontkracht en voorkom je dat die weer opnieuw opbouwen.

 

In deze Energy Awareness Masterclass deelt Juno Burger zijn diepste, meest magische en praktisch toepasbare realisaties en ervaringen van 24 jaar levensstudie naar het compassievolle hart.

Hij legt je uit waarom je geen energetische bescherming nodig hebt, wat het betekent om echt geaard te zijn en hoe je hele systeem is ontworpen om alle facetten van het leven recht in de ogen te kijken, volledig te ervaren en daar niet door belast te worden.

  Masterclass Energie Bewustzijn met Juno Burger


Zaterdag 21 september 2019 

Zaal open: 13:30 uur - Start: 14:00 uur - pauze inclusief drankje - 16:30 uur.

Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf

Duinweg 117

2204 AT Noordwijk

Prijs Ticket: € 29,- incl btw

Gratis parkeren

Meet & Greet

Na de Masterclass is er in de lounge een mogelijkheid energie uit te wisselen met elkaar en nog even gezellig na te ''borrelen'' voor iedereen die de behoefte voelt te connecten met andere Lichtwerkers.  Dit vormt een prachtige gelegenheid hart tot hart verbindingen aan te gaan met elkaar.

* De consumpties voor de lounge zijn voor eigen rekening. Meer Juno


Bestel hier je tickets

Let op: je hoeft je tickets niet uit te printen. Elk ticket heeft een unieke barcode die via je mobiele telefoon gescand kan worden aan de deur. Aanwezige bloggers

Met o.a. Denise & Davy Diekstra, Luc van Ewijk, Martha Krul en meer....


Meer over Fletcher Hotel

De Witte Raaf Noordwijk

Aan de rand van de bruisende internationale badplaats Noordwijk en op loopafstand van het strand ligt Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf. Het hotel in Noordwijk ligt midden in de Nederlandse Duin- en Bollenstreek. Dit hotel is de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen nachtje of weekendje weg aan de kust.

De omgeving van Noordwijk biedt genoeg vertier voor een perfect weekendje weg in eigen land. Ontdek de natuurrijke omgeving te fiets of te voet middels de mooie fiets- en wandelroutes rondom het hotel in Noordwijk. Of struin door de prachtige duinen en kom volledig tot rust. 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required